Huur zorgeloos - voorkom 5 vervelende verrassingen

Het láátste wat u op vakantie wilt is ‘gedoe’ rond autohuur. Toch kunt u geconfronteerd worden met vervelende verrassingen. Een verhuurder die u ter plaatse overrompelt met een flink bedrag bovenop de huurprijs die u vooraf betaalde, is er zo een. Als specialist in de klantvriendelijkste autohuur weet Sunny Cars precies waar u op moet letten als u een huurauto reserveert. Zo staat u straks niet voor vervelende verrassingen en geniet u 100% zorgeloos!

Ontvang kostenbesparende autohuurtips!

Via onze nieuwsbrief delen wij kostenbesparende tips over autohuur, inspiratie over de leukste road trips en blijft u op de hoogte van de mooiste aanbiedingen!

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

#1 - Toeslag betalen bij neerslag

Besluit u pas op vakantie dat u een auto wil huren en komt het toevallig met bakken uit de hemel? Dan verhogen lokale partners de tarieven vaak, omdat met slecht weer iederéén iets wil ondernemen en de vraag toeneemt. Reserveer uw huurauto dus vooraf, dan bent u veel voordeliger uit. En bij Sunny Cars hoeft u nooit regentoeslag te betalen. Daar kunt u op rekenen!

#2 - Durf-niet-meer-te-rijden eigen risico

Is bij de prijs van uw huurauto het eigen risico afgekocht/gereduceerd tot 0? Zo niet, dan kunt u bij schade nog op een gigantische onvoorziene kostenpost stuiten. Bij Sunny Cars zijn alle huurauto’s altijd inclusief terugbetaling van het eigen risico. Ook schade aan glas, banden, bodem en dak wordt vergoed. U hoeft hiervoor dus geen extra verzekering af te sluiten en kunt 100% zorgeloos rondrijden.

#3 - Hoogseizoenpech: alle auto´s weg

In het hoogseizoen is er enorm veel vraag naar huurauto´s. Zeker voor de populaire vakantielanden kan het voorkomen dat er geen auto´s meer beschikbaar zijn. Dus reserveer vroeg, dan heeft u ruime keuze uit het aantal auto´s en de verschillende categorieën. Tegen een scherp tarief. Hoe later u boekt, hoe minder keus u hebt en hoe duurder het wordt. Vooraf boeken dus. En met onze Flexservice kunt u ook nog eens gratis en zonder reden annuleren, mocht u van plan veranderen. U kunt dus gerust vroeg en vooraf boeken.

#4 - Verzekeringen die niet nodig zijn

Leuk, zo´n lage huursom. Maar let op alle extra verplichte toeslagen ter plekke. Voor allerhande verzekeringen. De GoZen verzekering bij autohuur bestaat niet uit een verwenmoment voor jezelf. Het is een lokale extra verzekering om alle schade en eventueel diefstal van de huurauto te dekken. Bovendien dekt deze de schade aan glas, de banden, de lampen en spiegels van de huurauto. Deze heeft u bij Sunny Cars niet nodig, daar zijn alle nodige verzekeringen standaard inbegrepen in de huursom!

#5 - Opgepompte prijzen voor brandstof

Lijkt een aanbieding voordelig? Check dan goed welke tankregeling er aangeboden wordt. Veel lowcost aanbieders werken namelijk met de FE regeling: u krijgt uw auto met een volle tank brandstof mee, en levert deze leeg weer in. Hiervoor betaalt u een verplichte toeslag (welke vaak veel hoger is dan als u zelf zou tanken) en niet-gebruikte benzine krijgt u niet terug, Zo kan er dus makkelijk 80 Euro bovenop de huursom komen. Sunny Cars geeft de tankregelingen altijd helder aan. FF is de meest klantvriendelijke optie!

All-in is bij Sunny Cars ook echt all-in

Geen vervelende verrassingen bij Sunny Cars! Integendeel. Juist verrassend veel inbegrepen bij de all-in deal: gegarandeerd geen extra kosten of toeslagen voor verzekeringen, afkoop eigen risico, creditcard of een extra bestuurder. All-in is bij ons ook echt all-in. Extra geruststellend: mocht u ter plaatse een vraag of probleem hebben, dan is ons callcenter 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Overtuigd van onze service? Reserveer direct uw huurauto bij ons.