ALL-IN VOLGENS SUNNY CARS

Zorgeloze autohuur; dat is waar wij voor staan. Daarom is je huurauto bij ons standaard optimaal verzekerd. Alles wat je nodig hebt, is vooraf geregeld en betaald. Alleen als je extra’s (bijvoorbeeld een kinderzitje, of een losse GPS) afneemt, betaal je ter plaatse een toeslag. Deze kosten vind je terug in de huurvoorwaarden. Je reserveert je huurauto dus voor een heldere all-inclusive prijs, zonder verborgen kosten. Wat je daarvoor allemaal mag verwachten, hebben we hieronder even voor je op een rijtje gezet. 

Ongelimiteerde kilometers

Bij Sunny Cars betaal je niet voor extra kilometers. En dat is maar goed ook, want zo kun jij echt alle hoeken en gaten van je bestemming ontdekken zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Lees meer
(Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen

Een goede Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is absoluut noodzakelijk om zorgeloze autohuur te kunnen garanderen. Want breng je schade toe aan een derde, dan kunnen de claims – zeker bijvoorbeeld in de VS – ontzettend oplopen. Bij Sunny Cars is je WA gratis aangevuld met een dekking van minimaal € 7,5 miljoen. Voor jouw zorgeloze vakantie spelen wij op zeker!

Lees meer
Schadeverzekering (CDW)

Wij van Sunny Cars hebben alle vertrouwen in jouw rijkunsten. Toch kan het gebeuren dat er schade aan je huurauto ontstaat. Tenzij je aantoonbaar nalatig bent geweest, vergoedt Sunny Cars schade altijd. Ook bij (poging tot) diefstal van apparatuur uit de auto zoals radio en navigatiesysteem. Het eventuele eigen risico krijg je van ons zo snel mogelijk op je rekening teruggestort. Hiervoor hoef je dus geen extra verzekering af te sluiten ter plaatse.

Lees meer
Diefstalverzekering (TP)

Het zal je maar gebeuren: Je huurauto is in geen velden of wegen meer te bekennen. Dat is pech… huurauto weg! De Theft Protection dekt de financiële schade bij diefstal van de huurauto. Ook deze is bij Sunny Cars standaard inbegrepen met terugbetaling van het eigen risico.

Lees meer
Terugbetaling eigen risico bij schade of diefstal

In de meeste gevallen is het eigen risico al vooraf door ons afgekocht. Sommige verhuurpartners hanteren ter plaatse echter wél een eigen risico. Als dit het geval is, vind je dit altijd terug in de huurvoorwaarden. Je zal dan bij schade zelf moeten voorschieten, maar wij storten het volledige bedrag vliegensvlug op je bankrekening terug.

Lees meer
Glas-banden-bodem-dakschadedekking

Heeft er een hyena aan je banden lopen knagen tijdens die spannende overnachting midden in dat safaripark? Of heeft er een olifant een circustrucje op je dak uitgevoerd? Ook dan hoef jij je geen zorgen te maken om de kosten van de schade. All-in is all-in, dus ook de dekking van schade aan glas, banden, bodem (inclusief oliecarter en koppeling) en dak is bij Sunny Cars standaard inbegrepen. Bij ons hoef je dus geen extra verzekeringen ter plaatse af te sluiten. Bij veel andere aanbieders is dit wel nodig om ook deze delen van je huurauto te verzekeren.

Lees meer
Lokale belasting

De lokale belasting is gelijk aan de lokale BTW. Maar daar hoef jij je als klant van Sunny Cars eigenlijk helemaal niet mee bezig te houden. Over alle onderdelen van onze all-in huursom die op deze pagina staan is de lokale belasting namelijk al berekend. Maar let op, extra’s waarvan we denken dat niet iedereen ze standaard nodig heeft, vallen buiten de all-in huursom. Deze dienen ter plaatse betaald te worden.

Lees meer
Luchthavenafleveringskosten

Luchthavenafleveringskosten zijn toeslagen die de luchthavenautoriteiten heffen aan de lokale autoverhuurders voor het gebruik van de faciliteiten. Wij vinden dat jij daar als klant helemaal niet mee vermoeid moet worden. Deze kosten zijn daarom standaard in onze huursom inbegrepen, tenzij dit wettelijk niet is toegestaan.

Lees meer
14 dagen optie

Misschien moet je thuis nog even overleggen, of wil je eerst nog even in de andere opties duiken om er zeker van te zijn dat je écht de juiste keuze maakt. Dat kan bij ons in alle rust, want bij ons staat een huurauto standaard 14 dagen in optie. Zo weet je zeker dat de auto die je op het oog hebt beschikbaar voor je blijft. Maak je toch liever een andere keuze? Dan kun je binnen 14 dagen kosteloos van je reservering afzien.

Lees meer
Gratis wijzigen

Ook na afloop van de optieperiode blijf je flexibel. Vertrek je toch een dagje later, of wil je je huurauto op een andere locatie inleveren? Tot huuraanvang passen wij je boeking kosteloos aan. En sluit je onze FlexService af? Dan ben je optimaal flexibel tot het allerlaatste moment. Zelfs annuleren is dan tot 4 uur voor aanvang geheel kosteloos.

Lees meer
Waarborg

Ook al is alles vooraf via Sunny Cars betaald, toch moet u ter plaatse wel een waarborg betalen. En meestal is een creditcard op bestuurdersnaam hiervoor verplicht.

Lees meer
Schade

Liever niet natuurlijk, schade rijden. Maar gebeurt het toch dan betalen wij het eigen risico terug. Net als schade aan glas-banden-bodem of dak. Fijn idee toch?

Lees meer
Lokale huurvoorwaarden

Wij werken vaak met meerdere lokale partners op een bestemming samen. De lokale huurvoorwaarden kunnen daarom verschillen per auto.

Lees meer
Categorie

U reserveert altijd een autocategorie, geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. U kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren.

Lees meer
Tankregeling

De lokale partners hanteren verschillende regelingen voor het aftanken van de auto. Er zijn drie mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.

Lees meer
24-uursregel

Wist u dat autohuur per 24 uur wordt berekend? Zorg dus dat u de auto uiterlijk op hetzelfde tijdstip inlevert als je deze hebt opgehaald, zo voorkomt u een extra huurdag.

Lees meer
Drop off box

Vertrekt uw vlucht op een erg vroeg tijdstip? Geen probleem. Vaak kunt u de huurauto ook buiten de openingstijden van een verhuurkantoor inleveren.

Lees meer