Auto huren zonder creditcard met het Geen waarborgpakket

Wilt u een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen? Dat is tegenwoordig mogelijk met ons Geen waarborgservicepakket!

Met Geen waarborg hoeft u dus niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en krijgt u toch de huurauto mee. Een auto huren wordt zo wel heel gemakkelijk!

Eindelijk, een auto huren zonder creditcard!

Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat dus garant bij de verhuurder. Daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. U hoeft bij het ophalen van de huurauto dus alleen de voucher in te leveren en kan zó met uw huurauto op pad, zonder een waarborg achter te laten. Normaal gesproken schiet je het eigen risico voor in geval van diefstal of schade. Als je aan de algemene voorwaarden hebt voldaan, kun je deze kosten dan heel eenvoudig bij ons declareren. Met het Geen waarborgpakket hoef je je daar helemaal niet mee bezig te houden. Alleen als er sprake blijkt van schade door grove nalatigheid, komen we bij je aankloppen. 

Beschikbaar op populaire zonbestemmingen

U kunt op steeds meer bestemmingen boeken met Geen waarborg. Een auto huren zonder creditcard kan al op:

Landen

Bestemmingen

De Balearen Luchthavens op Mallorca, Menorca en Ibiza
Canarische Eilanden Luchthavens op Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote
Griekenland Griekenland vasteland en veel eilanden, waaronder populaire vakantiebestemmingen als Kreta, Kos, Rhodos en Corfu.
Kroatië Alle verhuurlocaties
Portugal Madeira, Faro luchthaven, Lissabon luchthaven en Porto luchthaven
Spanje Malaga luchthaven
Curaçao Curaçao-Hato luchthaven en Willemstad

 

Hoe boek ik een huurauto zonder creditcard als waarborg?

  1. Boek minimaal 5 dagen voor huuraanvang.
  2. Kies hiervoor in stap 2 van het boekingsproces voor de optie ´Geen waarborg´. Nu worden alle huurauto´s getoond waarbij het mogelijk is deze zonder waarborg op te halen. Maak hieruit uw keuze.
  3. Registreer vooraf via de registratielink. De link ontvangt u na het maken van je reservering. Alleen met een volledig ingevuld registratieformulier kunnen we namelijk de reservering bevestigen en kunt u een auto huren zonder creditcard.