Autoroutes Spanje

Vivaaa España. Doe het raampje van je huurauto maar omlaag, draai de volumeknop vol open en zing hardop mee met Spaanse hits. Je vakantie kan niet beter van start gaan. Of je nu langs de bekende Costa Brava rijdt of door het binnenland toert, een huurauto maakt je vakantie hier onvergetelijk.

autoroute fuerteventura spanje

Fuerteventura

Je krijgt een ultiem eilandgevoel als je met je huurauto over de kronkelwegen langs de kust rijdt van dit afwisselende landschap.

autoroute mallorca spanje

Mallorca

Mallorca is ideaal om met een huurauto te ontdekken. Deze route gaat dwars door het gebergte aan de westkant van het eiland.

autoroute tenerife spanje

Tenerife

Ontdek de stille kant van Tenerife met als hoogtepunt een prachtig uitzicht vanaf vulkaan de "Teide".

Autoroute Zuidwest-Catalonië Spanje

Zuidwest-Catalonië

Je begint in Tarragona, een antieke Romeinse stad, en volgt een route door het Catalaanse landschap met als eindpunt de kustplaats Calafell. Als dat geen adembenemende vergezichten met zich meebrengt, dan weten wij het ook niet meer...

Autoroute Santiago Spanje

Santiago

Deze route gaat van Bordeaux naar Santiago de Compostela, de leidraad is de klassieke weg die pelgrims vanuit noordelijk Europa liepen.

route Noord-Catalonië met auto

Noord-Catalonië

Catalonië dankt zijn populariteit aan de stad Barcelona en de geliefde kust. Deze regio heeft echter veel meer te bieden, namelijk het achterland met een schat aan cultuur, rijke gastronomie en nog vele verborgen plekjes om te ontdekken.

Autoroute Costa Blanca Spanje

Costa Blanca

Een route langs mooie en rustige plekken aan de Costa Blanca. Met je huurauto heb je alle vrijheid, trek gerust een paar dagen uit voor deze route langs de 'Costa Cool'.

Autoroute Costa del Sol Spanje

Costa del Sol

Zeeën, bergen, bossen, kleine dorpjes en bruisende steden. Dit is een afwisselende route door het achterland, startend vanuit Malaga.

Autoroute Madrid Spanje

Madrid

Deze Spaanse hoofdstad heeft meer te bieden dan alleen het drukke centrum. De regio rond Madrid heeft vele hoogtepunten, die je met deze route uitstekend kunt ontdekken.

Vrouw in huurauto

Nóg meer autoroutes

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Geen zorgen. Sunny Cars heeft namelijk een roadtripboekje vol inspirerende routes door zes landen in Zuid-Europa. Wij delen natuurlijk graag wat van deze routes met jou! Des te eerder krijg jij zin om lekker te roadtrippen door het zonnige zuiden van Europa.