Autoroutes Turkije

Naar Turkije om alleen maar te luieren op het strand? Nee hoor. Er is meer dan genoeg te beleven en met de huurauto kom je daar vanzelf achter. Het is ook een heel mooie roadtripbestemming.

Autoroute Marmaris Turkije

Marmaris

Een kant-en-klare autoroute vol met cultuur en historie rond Marmaris. Zin om Turkije te verkennen? Stap in die huurauto en toer door en langs Mamaris.

Autoroute Alanya Turkije

Alanya

Verken het eerste deel van de oostelijke kuststrook, van Alanya tot aan Silifke. Langs de kust vind je veel kastelen en Romeinse opgravingen.

Autoroute Antalya Turkije

Antalya

Van panoramapunt naar panoramapunt langs de Turquoise kust. Deze route voert je langs Klassiek-Griekse nederzettingen, Romeinse ruines en de woonplaats van Sint Nicolaas.

Autoroute Bodrum Turkije

Bodrum

Een prachtige meerdaagse route die je via de rotsachtige kust letterlijk van wereldwonder naar wereldwonder voert. Als dat niet adembenemend is!

Vrouw in huurauto

Nóg meer autoroutes

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Geen zorgen. Sunny Cars heeft namelijk een roadtripboekje vol inspirerende routes door zes landen in Zuid-Europa. Wij delen natuurlijk graag wat van deze routes met jou! Des te eerder krijg jij zin om lekker te roadtrippen door het zonnige zuiden van Europa.