Golfvakantie Canada

Ontdek golfen in Nova Scotia

Bij Keltic Lodge, Ingonish is het onvergetelijk golfen. Op de rotskliffen van een smal schiereiland met aan drie kanten de Atlantische Oceaan. Bij Cabot Links en Cabot Cliffs noemen ze het majestueus golfen. Kijk naar het adembenemend mooie landschap, dan snap je dat dit niet overdreven is.

golfvakantie canada met de huurauto

De mooiste golf courses van Canada

De Glen Arbour Golf Course is een van de meest vooraanstaande golfbestemmingen waar het altijd ‘tee time’ is. Kortom: dit deel van Canada biedt de mooiste golf courses waar zowel de beginnende als de professionele golfer hun slag uitstekend kunnen slaan. Je golfreis start al op de luchthaven als je in je extra ruime huurauto stapt, waarin je je golfspullen makkelijk vervoert.
Wil je meer tips over Nova Scotia? Download de Tours & Tips

Huur vooraf een auto in Nova Scotia

Hoe handig is het als je je complete golfuitrusting en andere bagage moeiteloos kwijt kunt in je auto – en dat jij en eventuele medereizigers nog steeds comfy zitten. Heel handig! En ook nog sneller geregeld dan je misschien denkt. Want op onze Canadese bestemming Nova Scotia biedt Sunny Cars volop keuze uit ideale huurauto’s voor het vervoeren van golf gear.

Zoek huurauto in Canada