Meivakantie 2016

Een goed moment om zo vroeg mogelijk van de zon te genieten is voor veel bestemmingen de meivakantie. Griekenland, Spanje en Portugal zijn altijd goed bezocht tijdens de meivakantie, maar het is een stuk minder druk dan tijdens het hoogseizoen. Ideaal dus om lekker tot rust te komen!

Ook voor autohuur geldt dat je heerlijk kunt 'cruisen' en de mooiste plekjes - in alle rust - kunt ontdekken tijdens de meivakantie. Huur je een auto dan voeg je een extra element toe aan je vakantie, de formule wordt dan: zon, zee, strand én op pad gaan. Wil je meer zien dan alleen je strandhanddoek tijdens je vakantie? Huur dan een All-inclusive huurauto via Sunny Cars en trakteer jezelf op zorgeloze roadtrips!

Zoek huurauto

Nog geen bestemming uitgekozen? Laat ons je inspireren. Op deze pagina vind je informatie over de leukste landen om een auto te huren en geven we je tips om te besparen op autohuur. Heb je altijd al een eiland in alle vrijheid willen ontdekken. Neem een kijkje in ons toplijstje van eilanden om doorheen te cruisen tijdens de meivakantie! 

Top 3 landen meivakantie

Eiland verkennen met de huurauto

Tips voor je roadtrip!