Meivakantie 2016

Een goed moment om zo vroeg mogelijk van de zon te genieten is voor veel bestemmingen de meivakantie. Griekenland, Spanje en Portugal zijn altijd goed bezocht tijdens de meivakantie, maar het is een stuk minder druk dan tijdens het hoogseizoen. Ideaal dus om lekker tot rust te komen!

Ook voor autohuur geldt dat je heerlijk kunt 'cruisen' en de mooiste plekjes - in alle rust - kunt ontdekken tijdens de meivakantie. Huur je een auto dan voeg je een extra element toe aan je vakantie, de formule wordt dan: zon, zee, strand én op pad gaan. Wil je meer zien dan alleen je strandhanddoek tijdens je vakantie? Huur dan een All-inclusive huurauto via Sunny Cars en trakteer jezelf op zorgeloze roadtrips!

Zoek huurauto

Nog geen bestemming uitgekozen? Laat ons je inspireren. Op deze pagina vind je informatie over de leukste landen om een auto te huren en geven we je tips om te besparen op autohuur. Heb je altijd al een eiland in alle vrijheid willen ontdekken. Neem een kijkje in ons toplijstje van eilanden om doorheen te cruisen tijdens de meivakantie! 

Top 3 landen meivakantie

Meivakantie 2016 spanje autohuur

Spanje

Meer zien van het indrukwekkende Spanje doe je in een all-in huurauto. Toer zorgeloos rond van Malaga naar Sevilla tot aan Valencia.

Meivakantie 2016 portugal autohuur

Portugal

Beleef de magie van een roadtrip langs de kust van Portugal in een huurauto. Ga op pad en combineer het strandleven met het aanzicht van geweldige landschappen.

Meivakantie 2016 italie autohuur

Italië

Cruise tijdens de meivakantie in een Fiat 500 over de typische landweggetjes van Toscane. Of rij zorgeloos langs de indrukwekkende Amalfikust van Italië!

Eiland verkennen met de huurauto

meivakantie 2016 huurauto eiland ibiza

Ibiza

Het magische eiland ibiza verkennen? Dat doe je natuurlijk het liefst in een huurauto.

meivakantie 2016 huurauto eiland mallorca

Mallorca

Ervaar ultieme vrijheid op Mallorca door een auto te huren. Natuurlijk wel een zorgeloze Sunny Car.

meivakantie 2016 huurauto eiland curcao

Curaçao

Ontspannen autorijden op Curacao doe je in een Sunny Car. Ontdek de mooiste plekjes per huurauto.

Tips voor je roadtrip!

 meivakantie 2016 tips besparen autohuur

Besparen op autohuur - 10 tips

Kostenbesparende tips voor vliegtickets en accommodatie komen regelmatig voorbij, maar hoe zit dat met autohuur?

meivakantie 2016 voordeliger tanken

4 apps die je helpen voordeliger te tanken

Tijdens je reis is het ook wel zo fijn als je tegen een zo gunstig mogelijk tarief kunt tanken. Daar zijn een paar handige gratis apps voor!

meivakantie 2016 tip roadtrip

Maak je roadtrip nóg leuker

Je bent er helemaal klaar voor voor je roadtrip. Toch? Of kun je toch nog iets extra´s in je koffer doen om je roadtrip leuker te maken?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met nieuwtjes en scherpe aanbiedingen

Hierbij bevestig je dat je akkoord gaat met de ontvangst van onze nieuwsbrief. Je kunt je toestemming op elk gewenst moment intrekken door de afmeldlink te gebruiken die beschikbaar is in elke nieuwsbrief.

Bedankt voor u aanmelding. We hebben een e-mail ter verificatie gestuurd naar

Niet het juiste e-mailadres? Schrijf een ander e-mailadres in.