Wacht niet, verzeker je van een auto!

Reserveer nu, je kunt gratis annuleren tot 1 uur voor huuraanvang

We adviseren je niet te wachten met het reserveren van je huurauto, zodat jij ervan verzekerd bent dat je er een hebt. Er is namelijk een tekort aan huurauto’s waardoor de prijzen snel kunnen stijgen of er zelfs geen huurauto's meer beschikbaar zijn. Dit komt doordat veel autoverhuurders (een gedeelte van) hun vloot hebben verkocht tijdens de coronacrisis. De vloten kunnen nu niet worden aangevuld omdat er door een tekort aan grondstoffen minder nieuwe auto's worden geproduceerd.

Elke reservering kan je tot 1 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Reserveer dus zo snel mogelijk, je hoeft niet direct te betalen. Verzeker jezelf vandaag nog van een zorgeloze huurauto, zodat jij tijdens je vakantie de mooiste plekjes kunt ontdekken.

Reserveer nu, voordat ‘ie weg is

  • Je hoeft niet direct te betalen
  • Gratis annuleren tot 1 uur voor huuraanvang
  • Verzeker je nu van een huurauto

Wacht niet, reserveer nuGratis annuleren tot 1 uur voor huuraanvang.

Zelfs als je het niet zeker weet. Reserveer alvast, je zit nergens aan vast.

Zoals je van ons gewend bent, wij bewegen altijd met je mee. Ben je nog bezig om jouw vakantie rond te maken? Geen zorgen. Je kunt gewoon alvast je huurauto reserveren, want met onze gratis Flexservice kun je zelfs tot 1 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Dus wacht niet en verzeker je vandaag nog van een huurauto.

Tip: Check voordat je jouw vakantie boekt ook wat de prijs van een huurauto is op je bestemming. De prijs van een huurauto kan op dit moment namelijk hoger zijn dan die van een accommodatie.Waarom zijn er minder huurauto's?

Wij leggen je de oorzaak van de schaarste uit.

Veel lokale verhuurders hebben hun vloot als gevolg van de coronacrisis verkleind om kosten te besparen waardoor er nu minder auto’s beschikbaar zijn om te verhuren. Op korte termijn is het niet de verwachting dat de vloten aangevuld worden. Deels omdat er door de lokale verhuurders minder auto’s besteld zijn. Maar ook omdat er door autofabrikanten minder auto’s geleverd worden. Door een tekort aan microchips en kabelbomen én essentiele grondstoffen zoals aluminium en roet, is de productie soms teruggeschroefd of zelfs stilgelegd.

Omdat de vraag hoog is en de capaciteit aanzienlijk verlaagd, stijgen de tarieven voor de nog beschikbare huurauto’s. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Het is echt een kwestie van vraag en aanbod. De prijs die je op onze website ziet staan is het beste tarief wat we je op dat moment kunnen bieden.

Waarom de vloten op korte termijn niet worden aangevuld

  • Er worden minder auto’s geproduceerd
  • Tekort aan onderdelen zoals microchips en kabelbomen
  • Tekort aan grondstoffen zoals aluminium en lithium

Grijp niet mis, reserveer nu.