Omzet Sunny Cars groeit met 14 procent in 2012

De internationale autoverhuurbemiddelaar Sunny Cars sluit haar fiscale jaar 2011/2012 af met een omzetstijging van ruim 14 procent in boekingen en realiseert daarmee meer dan 330.000 reserveringen, een stijging van 11 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Sunny Cars zag het aantal reserveringen in landen als Portugal, Frankrijk, Italië, USA, Groot-Brittannië, Canada, Curaçao en Griekenland aanzienlijk toenemen, met Spanje als absolute uitschieter. Ook voor komend jaar worden positieve resultaten verwacht. Tot op heden is al een stijging van 15 procent in het aantal winterboekingen zichtbaar en 10 procent qua zomerboekingen ten opzichte van het jaar ervoor.

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars: “Onze huidige marktleiderspositie onder de reisbureaus en de beweging naar online vraagt om gedegen kennis en ondersteuning op dit gebied voor onze partners in business. Om deze positie te behouden zijn wij continu bezig met het optimaliseren van onze organisatie en de benoeming van Marco is een logisch gevolg van dit proces. Marco brengt met zijn toetreding tot de organisatie veel kennis en ervaring binnen. Ik ben er van overtuigd dat zijn professionele ervaringen en sterke betrokkenheid bij het product autohuur ons verder brengen op online gebied.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in België en is door zowel de Belgische, Nederlandse als Zwitserse reisbranche meerdere keren verkozen tot beste autoverhuurder.

Neem contact op met: