Optieregeling Sunny Cars verlengd naar 14 dagen

Alle reserveringen voor huurauto´s staan bij Sunny Cars standaard in optie. Deze bedenktijd is nu verruimd van 7 naar 14 dagen. Binnen deze periode is annuleren kosteloos. De optie gaat altijd in zodra een reservering is bevestigd door de lokale partner.

Last minutes

Voor last minutes, waarbij de reservering binnen 14 dagen ingaat, geldt een uitzondering. De optieperiode is dan 24 uur vanaf het moment dat de reservering akkoord is. Er is geen optietermijn als de boeking binnen 24 uur ingaat.

Wijzigen altijd gratis

Een reservering kan ook na afloop van de optietermijn kosteloos worden aangepast. Tot huuraanvang kan de huurperiode, ophaaltijd, autocategorie en extra services – uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid – gratis worden gewijzigd.

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België, over de nieuwe optietermijn: “Door de optieregeling te verlengen, hebben klanten meer tijd om goed na te denken over de wensen op het gebied van autohuur. Bij twijfel kan hij toch alvast de huurauto reserveren. Hij weet dan zeker dat hij de gewenste auto tegen een bepaalde prijs kan huren, maar heeft nog 14 dagen bedenktijd.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in België en is door zowel de Belgische, Nederlandse als Zwitserse reisbranche meerdere keren verkozen tot beste autoverhuurder.

Neem contact op met: