Sunny Cars opnieuw verkozen tot beste autoverhuurder

Voor het zesde jaar op rij is Sunny Cars verkozen tot dé specialist in autoverhuur tijdens de jaarlijkse Travel Magazine Awards. Dit is de belangrijkste verkiezing voor de Belgische reisbranche, waarbij alle reisprofessionals hun stem kunnen uitbrengen in diverse categorieën.

Sunny Cars kreeg de prestigieuze award voor Best Car Rental Broker 2015 uitgereikt tijdens een gala-avond in Antwerpen. Het all-inclusive product van Sunny Cars, waarbij alle benodigde verzekeringen en terugbetaling van het eigen risico bij de prijs zijn inbegrepen, in combinatie met de service richting reisbureaus en consument, hebben voor een positieve uitkomst gezorgd. Meer dan 60%, de meerderheid van de reisprofessionals stemde op Sunny Cars.

Hans Knottnerus, General Manager België & Nederland van Sunny Cars, over het winnen van de award: “Dat we opnieuw zijn uitgeroepen tot beste in de branche, is voor ons een bevestiging dat ons product en service worden gewaardeerd. Daar zijn we uiteraard erg fier op. Ook in de toekomst blijven we goed luisteren naar onze klanten en partners, zodat we eventuele verbeteringen meteen kunnen doorvoeren. Wie weet resulteert dat ook in een verdere uitbreiding van de prijzenkast.”

Je kan wereldwijd terecht voor een huurauto bij Sunny Cars, in meer dan 120 landen en op 8.000 verhuurstations. Er wordt enkel samengewerkt met betrouwbare partners welke voldoen aan hoge service- en kwaliteitseisen. Daarnaast is er de service van Sunny Cars waarop je dag en nacht kunt rekenen, elke dag van de week, dus 24u/7dagen bereikbaar, in het Nederlands.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in België en is door zowel de Belgische, Nederlandse als Zwitserse reisbranche meerdere keren verkozen tot beste autoverhuurder.

Neem contact op met: