Sunny Cars voegt nóg meer service toe met Sunny2go

Haarlem, 29 juni 2021 - Sunny Cars breidt haar all-in formule uit met een extra service voor huurders: Sunny2go. Sunny2go is een handige webapp die autohuurders helpt om alles uit hun vakantie met een huurauto te halen. Deze gratis dienst wordt vanaf 1 juli automatisch toegevoegd aan elke autohuurreservering en is gemaakt om tijdens de huurperiode nog meer service te bieden. De belangrijkste feature is de mogelijkheid om een telefonische conciërge in te schakelen voor tips en ondersteuning.

Met Sunny2go kan de huurder zijn vakantie met huurauto voorbereiden. Alle belangrijke informatie over de huurautoreservering zit in de webapp, lekker overzichtelijk dus. Ook zijn de inreisregels van het vakantieland nog eens te raadplegen en kan er een autohuurchecklist gemaakt worden.

Tijdens de huurperiode kunnen met de kaartfunctie de points of interest in de omgeving opgezocht worden. Bovendien heeft de huurder exclusieve toegang tot een persoonlijke conciërgeservice. Net als in een 5-sterren hotel! De conciërge kan bijvoorbeeld aanraden wat een goed restaurant is in de omgeving of tips geven over leuke, lokale festiviteiten. Heeft de huurder het adres nodig van de dichtstbijzijnde apotheek? Dan belt hij de conciërgeservice en wordt hij hier direct mee geholpen. Maar ook voor een tip wat te doen met de huurauto op een regenachtige dag kan de huurder bij de conciërgeservice van Sunny2go terecht.

“Zowel klanten als reisagenten zijn van ons gewend dat bij Sunny Cars alles tot in de puntjes geregeld is. Alle verzekeringen zijn inclusief en de klant een zorgeloze autohuurervaring bieden, staat altijd voorop. Met Sunny2go nemen we een volgende stap als aanbieder van zorgeloze autohuur. We zijn hiermee ook tijdens het gebruik van de huurauto aanwezig en helpen de huurder om alles uit zijn vakantie met een huurauto te halen.” aldus Hans Knottnerus, Managing Director Sunny Cars Netherlands, Belgium & France. 

Sunny2go wordt automatisch toegevoegd aan elke autohuurreservering met een ophaaldatum na 1 juli 2021. Toegang tot de persoonlijke Sunny2go omgeving gaat via de link of QR-code die op de eerste pagina van de autohuurvoucher staat. De webapp is gemakkelijk te gebruiken op smartphone en is beschikbaar tot het einde van de huurperiode. De conciërgeservice is dagelijks van 09:00-18:00 te bereiken.

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in München opgericht en is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van all-inclusive autohuur in Europa. Zo'n 130 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland maken een unieke reiservaring mogelijk in meer dan 120 landen wereldwijd. Sunny Cars staat voor zorgeloze autohuur en biedt het meest uitgebreide verzekeringspakket op de markt, inclusief terugbetaling van het eigen risico en gratis glas-banden-bodem-dak schadedekking. Ook uitgebreid advies en 24/7 ondersteuning is bij de autohuurexpert inbegrepen. Bovendien krijgt iedere huurder toegang tot Sunny2go, een persoonlijke reisassistent waarmee je op vakantie de leukste plekken kunt ontdekken met je huurauto. Het autohuuraanbod van Sunny Cars is te reserveren via reisbureaus en via www.sunnycars.nl. Als dé autoverhuurder van de reisbranche is Sunny Cars lid van de ANVR en aangesloten bij SGR.

Neem contact op met: