Zet je carrière in de volgende versnelling

Rent a smile is ons motto. Iedereen die bij Sunny Cars werkt, leeft deze optimaal klantvriendelijke gedachte na. Wij gaan en staan voor service op het allerhoogste niveau. Spreekt dat je aan? Mooi.

Zie jij jezelf al werken bij Sunny Cars?

Ben je van het type ‘die lat kan nog wel wat hoger’, moeten we je eerder afremmen in ideeën en initiatieven dan opporren en weet je je in een team al snel onmisbaar te maken? Heel goed!

Wij werken op de 10e verdieping van een mooi kantoorpand in Haarlem en hebben een fantastisch uitzicht over de stad! Verder hebben we talloze fijne hoekjes om te brainstormen om ons product nóg beter te maken. En we lunchen met z'n allen in 'De Pits'. Zie jij jezelf hier al zitten?

Wij zoeken nog een ...

Als je je voor 100% wil inzetten om ons product – een zorgeloze huurauto voor vakantiegangers en zakelijke reizigers wereldwijd – nóg sterker in de markt te zetten, willen wij je graag leren kennen. Wij zoeken nog een ...

Vacature full-time medewerk(st)er reserveringen (Franstalig)

Je open sollicitatie is welkom

Op dit moment hebben we geen vacatures, maar volgende maand misschien wel. En voor goede collega’s is altijd plek. Als je vindt dat je zó zou kunnen invoegen bij Sunny Cars, stuur ons dan gerust je motivatie en cv op sollicitatie@sunnycars.nl