Aangenaam, Sunny Cars

Nee hoor, geen langdradige kronieken – gewoon even in 5 versnellingen schakelen langs de belangrijkste feiten sinds onze oprichting in München in 1991 door Kai Sannwald, nog steeds CEO en eigenaar.

1. Wij zijn specialist en marktleider in autohuur

Sunny Cars is al jaren een van de grootste onafhankelijke Europese aanbieder in autohuur. We hebben zelf geen huurauto’s, maar sluiten wereldwijd contracten af met partners die aan onze strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Dit zijn grote verhuurbedrijven als Alamo, Budget Rent a Car of Europcar, maar ook plaatselijke specialisten.

2. Je kunt Sunny Cars op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd boeken

Via Sunny Cars reserveert u in meer dan 120 landen op 8.000 huurstations wereldwijd de ideale huurauto voor uw vakantie of zakenreis. Een team van 80 medewerkers in München en Hoofddorp zet zich hier dagelijks volgens de Rent a Smile filosofie voor in. Dankzij onze (inter)nationale samenwerking met alleen de allerbeste partners, kiest u bij Sunny Cars uit een enorm aanbod aan huurauto’s en verhuurlocaties. Grootschalige inkoop levert ons voordeel op en hiervan profiteren onze klanten mee. Daarom vindt u bij ons altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste all-in prijs. Op elke bestemming de beste deal voor de huurauto die bij uw reis past!

3. Wij werken volgens de Rent a Smile filosofie

Bij Sunny Cars hanteren we de Rent a Smile filosofie. Voor ons is er niets belangrijker dan tevreden klanten die in een 100% zorgeloze huurauto van hun vakantie kunnen genieten. Van het boeken tot en met aftersales service: wij toetsen alles op Rent a Smile-waardigheid. Dus boeken gaat simpel en snel. De vakantievoorpret begint immers al bij het boeken, daarom hebben we dit zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk gehouden. De huurprijs is all-in en transparant dus u weet precies waar u aan toe bent: géén extra kosten ter plaatse. En hebt u onverhoopt schade? Kan gebeuren. Sunny Cars draait op voor de kosten, niet u. Het eigen risicobedrag betalen wij zo snel mogelijk aan u terug. Bij vragen of problemen kunt u ons 24/7 bereiken op ons noodnummer. We stellen ons zo klant- en servicegericht mogelijk op. Ervaart u dat niet zo, laat het ons dan vooral weten. We willen graag blijven excelleren voor u en al onze andere klanten. Dat is autohuur volgens Sunny Cars.

4. Een Sunny Car is all-in en 100% zorgeloos

Elke huurauto die u via ons reserveert is volledig all-inclusive met de beste verzekeringsvoorwaarden naar Nederlandse standaard. Elke reservering krijgt van ons een lading Rent a Smile: het eigen risico betalen we terug bij schade of diefstal, net als eventuele schade aan glas-banden-bodem of dak (inclusief oliecarter en koppeling) van de huurauto. We sluiten standaard een aanvullende WA-verzekering af van € 7,5 miljoen. Ook krijgt u van ons een Nederlands uittreksel van het lokale contract mee zodat u precies weet waar u aan toe bent. De huurauto’s van Sunny Cars zijn van uitstekende kwaliteit en allemaal jonger dan 3 jaar. En hebt u vragen of een huurautoprobleem op uw vakantiebestemming, dan zijn onze autohuurexperts in Hoofddorp 24 uur per dag bereikbaar.

Tip: boek uw huurauto vooraf en tijdig. Dan weet u zeker dat uw ideale auto bij aankomst op uw vakantiebestemming voor u klaarstaat. Wilt u ter plekke een auto huren, dan is de auto van uw keuze – zeker in het hoogseizoen – vaak niet beschikbaar en moet u soms zelfs uitwijken naar een andere, vaak veel duurdere prijscategorie. Bovendien krijgt u in het buitenland vaak te maken met een hoog eigen risico, betaat u lokale toeslagen voor verzekeringen of gelden er extreem hoge tarieven bij slecht weer. Dan bent u voor een paar dagen een huurauto net zoveel kwijt als bij Sunny Cars voor een volle week. Dus: boek uw huurauto van tevoren. Dan voorkomt u onnodig hoge uitgaven en een hoop geregel en gedoe bij aankomst. En begint uw vakantie zoals het hoort: zorgeloos en ontspannen.

5. Sunny Cars is dé partner van de reisbranche

Door ons all-in kwaliteitsproduct en uitgebreide service zijn we dé autohuurpartner van de reisbranche in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg. Voor een deskundig advies over uw Sunny Cars huurauto kunt u niet alleen bij ons terecht maar ook bij ruim 1.000 reisbureaus van Airstop, OZ, Connections, Uniglobe, Thomas Cook, Charming Hotel en Active Golf.