Ontdek met ons de zonnige kant van autohuur

Zorgeloos rondrijden tijdens de vakantie, op weg naar mooie strandjes, authentieke dorpjes en lokale restaurants... Op welke vakantiebestemming dat ook is, de kans is groot dat je er een auto van Sunny Cars kunt huren. Bij ons reserveer je namelijk wereldwijd (op ruim 8.000 bestemmingen) je huurauto! 

Autohuur kan soms best ingewikkeld zijn en er zitten vaak addertjes onder het gras, maar als nummer 1 autohuurspecialist willen wij jou juist de zonnige kant van autohuur laten ervaren. Daarom maken wij autohuur zorgeloos én helder met onze unieke all-in formule. Geen extra verzekeringen, verborgen kosten, gedoe ter plaatse of vervelende verrassingen. En stel dat je toch ergens mee zit, dan staan onze autohuurexperts 24/7 voor je klaar. Oftewel: vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is.

Eigen auto’s? Die hebben wij niet. Jouw huurauto haal je op bij een lokale wagenparkaanbieder die in alle gevallen aan onze hoge service- en kwaliteitseisen voldoet!

Aangenaam Sunny Cars

Even in z’n achteruit

Sunny Cars werd in 1990 opgericht door Kai Sannwald, nog steeds de eigenaar en CEO. Hij zag een markt in het aanbieden van autohuur via reisbureaus, destijds hét kanaal voor de verkoop van reizen. De naam Sunny Cars was plankgas bedacht: we zijn gestart met het verkopen van huurauto's op zonnige vakantiebestemmingen. Kai introduceerde een pre-paid autohuurproduct met een all-inclusive huursom: tegen inlevering van een voucher kon je de huurauto ophalen. Dit maakte het voor vakantiegangers stukken makkelijker om een auto te huren. Kai bouwde een handig online reserveringssysteem en bracht dit hoogstpersoonlijk onder de aandacht bij alle Duitse reisbureaus. Het bleek een gat in de markt. Toen een Duitse klant vroeg of Kai ook de partner voor autohuur op de Nederlandse markt wilde zijn, hoefde hij niet lang na te denken.

Inmiddels is Sunny Cars dé autohuurpartner van de reisbranche in Duitsland, Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Je kunt onze huurauto’s ook reserveren via onze website, affiliates en online touroperators. In al die jaren is onze focus hetzelfde gebleven: autohuur voor op vakanties zo makkelijk mogelijk te maken.

Sunny Cars, jouw autohuurexpert

Al 30 jaar zijn we dag in, dag uit bezig met autohuur. Wij hebben nauwe contacten met alle lokale en internationale verhuurders en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van autohuur. Met bijna 200 collega’s werken we vanuit München en Haarlem continu aan het leveren van topkwaliteit en een optimale klantbeleving. Dankzij die enorme ervaring durven wij onszelf inmiddels autohuurexpert te noemen. Daarnaast zijn wij als enige autohuurspecialist aangesloten bij de SGR. Dat geeft jou extra zekerheid bij het reserveren van je huurauto. 
Onze aanpak levert ons veel positieve feedback op: blader door de 50.000 positieve reviews, met een gemiddeld cijfer van 9.2 en overtuig jezelf!