Alles over adresaflevering van je huurauto en de kosten

Je huurauto bij je hotel laten afleveren? Dat kan! Via deze handige service regelen wij dat de lokale partner de huurauto naar je hotel of appartement brengt. Ideaal als je de huurauto niet meteen nodig hebt, maar eerst een paar dagen wil relaxen aan het strand of zwembad of een stad wil verkennen. Ook als je na een lange vlucht liever niet direct in een huurauto stapt, is adresaflevering handig. De auto staat voor je hoteldeur wanneer je wilt!

Wat is adresaflevering?

Als je een huurauto reserveert, haal je de auto vaak op de luchthaven of bij een stadskantoor op. Als je kiest voor adresaflevering dan wordt de auto bij je accommodatie afgeleverd of je wordt met een shuttleservice naar het verhuurkantoor gebracht. Handig als je niet vanaf de eerste vakantiedag een huurauto nodig hebt.

Let op eventueel tijdverschil op je locatie, zodat je je op de goede afgesproken tijd bij de receptie meldt als je huurauto wordt afgeleverd. Dat voorkomt misverstanden en teleurstellingen. Na het tekenen van het huurcontract kun je instappen en rondtoeren!

Wat kost het om de huurauto bij mijn hotel of appartement te laten afleveren?

Aan adresaflevering zijn soms kosten verbonden die tijdens het boekingsproces direct inzichtelijk zijn. Dat is wel zo fijn, want daardoor weet je precies waar je aan toe bent! Deze kosten zijn niet inbegrepen bij ons all-in pakket en dien je ter plaatse te betalen.

Tip: Check of er parkeerplek is bij je hotel of appartement waar je de huurauto veilig kunt parkeren.

Hoe reserveer je een adresaflevering?

Adresaflevering is op veel bestemmingen wereldwijd te reserveren. Dit regel je van tevoren in Nederland, zo hoef je op vakantie alleen maar optimaal te genieten. De huurauto kan meestal niet vanaf een luchthavenkantoor worden afgeleverd. Reserveer de auto daarom bij het stadskantoor.

Als adresaflevering mogelijk is op jouw bestemming kun je dit online reserveren. Het is wel belangrijk dat je accommodatie een receptie heeft. Houd hierbij ook rekening met de openingstijden. Tijdens het boekingsproces selecteer je de optie adresaflevering. Tip: De meeste reserveringen voor adresaflevering worden gepland rond 10.00 uur. Dit kan wachttijden veroorzaken. Laat je de auto bijvoorbeeld de avond ervoor afleveren, dan hoef je ´s morgens niet te wachten en kan je direct wegrijden! Als je de auto ook weer ´s avonds laat ophalen, blijf je binnen de 24-uursregel en komt er geen extra huurdag bij.

Verhuurkantoor in het hotel

Op enkele bestemmingen zit het verhuurkantoor zelfs in het hotel, bijvoorbeeld op Curaçao. Dat is helemaal handig. Als je wilt checken of je jouw huurauto misschien wel in je eigen hotel of resort kan ophalen, kun je tijdens het reserveren kijken welke ophaallocaties mogelijk zijn en jouw voorkeur aanklikken. Hoe luxe is dat!

Wordt de huurauto ook weer bij mijn hotel of appartement opgehaald?

Je levert je huurauto aan het einde van de vakantie weer op dezelfde manier in. Dus is je huurauto bij je hotel afgeleverd? Dan wordt de auto daar ook weer opgehaald. Helemaal makkelijk: soms kun je de huurauto ook bij je accommodatie inleveren door simpelweg de sleutels bij de receptie in te leveren aan het eind van de huurperiode.

Dat is toch echt zorgeloos genieten van je vakantie! Je auto op het adres van je accommodatie laten afleveren, wat een luxe. Zo hoef je je niet druk te maken over het ophalen en kun je vanaf je vakantieadres gelijk de weg op!

Adresaflevering huurauto