Adresaflevering: uw auto voor uw hoteldeur

Instant extra Rent a Smile gevoel krijgt u van adresaflevering. Met deze handige service – ook wel hotelaflevering genoemd – regelen wij dat de lokale partner de huurauto naar uw hotel of appartement brengt. Ideaal als u de huurauto niet meteen nodig hebt, maar eerst een paar dagen wil relaxen aan strand of zwembad. Of als u na een lange vlucht liever niet direct in een huurauto stapt. De auto staat voor uw hoteldeur wanneer u wilt!

9 keer goed om te weten over adresaflevering

  1. Adresaflevering is op veel bestemmingen wereldwijd te boeken. Dit regelt u van tevoren in België, zo hoeft u op vakantie alleen maar optimaal te genieten.

  2. Uw accommodatie moet over een receptie beschikken om gebruik te maken van deze service.

  3. De huurauto kan meestal niet vanaf een luchthavenkantoor worden afgeleverd. Reserveer de auto daarom bij het dichtstbijzijnde stadskantoor. Ons reserveringsteam helpt u hier graag bij.

  4. Adresaflevering kunt u – afhankelijk van de lokale partner – online boeken: selecteer ‘adresaflevering’ in het boekingsproces. Tip: De meeste reserveringen voor adresaflevering worden gepland rond 10.00 uur. Dit kan wachttijden veroorzaken. Laat u de auto bijvoorbeeld de avond ervoor afleveren, dan hoeft u ´s morgens niet te wachten en kan u direct wegrijden! Als u de auto ook weer ´s avonds laat ophalen, blijft u binnen de 24-uursregel en komt er geen extra huurdag bij.

  5. Aan adresaflevering zijn soms kosten verbonden, die staan in de huurvoorwaarden die u tegenkomt tijdens het boekingsproces. Deze kosten zijn niet inbegrepen bij ons all-in pakket en dient u ter plaatse te betalen.

  6. Let op eventueel tijdverschil op uw locatie, zodat u zich op de goede afgesproken tijd bij de receptie meldt als uw huurauto wordt afgeleverd. Dat voorkomt misverstanden en teleurstellingen. Na het tekenen van het huurcontract kunt u instappen en rondtoeren!

  7. Tip: check of er parkeerplek is bij uw hotel of appartement waar u de huurauto veilig kunt parkeren.

  8. Helemaal makkelijk: soms kunt u de huurauto ook bij uw accommodatie inleveren door simpelweg de sleutels bij de receptie in te leveren aan het eind van de huurperiode.

  9. Op sommige locaties, zoals Curaçao, houdt Sunny Cars zelfs kantoor in de meest populaire hotels. Gemak dient de vakantieganger!

Nog meer handige voorpretinfo vindt u in de blog Hotelaflevering voelt als roomservice