Auto huren op Curaçao

Autohuur zonder zorgen op Curaçao

Op zoek naar een huurauto op Curaçao? Met een auto van Sunny Cars kun je zorgeloos op pad. Rijd bijvoorbeeld langs de mooiste stranden of naar het Christoffel National Park. Haal de huurauto op vanaf je hotel, de luchthaven of vanuit de stad.

Ontdek ook de vrijheid van je eigen huurauto en toer langs de mooiste plekken van Curaçao.

Bij Sunny Cars huur je altijd all-inclusive. Alle verzekeringen zijn standaard bij de huurprijs inbegrepen zoals de Diefstalverzekering. Wel zo geruststellend. Geniet tijdens je vakantie op Curaçao van onbeperkte kilometers die ook onderdeel zijn van de all-in formule. Zo verken je onbezorgd het hele eiland! Reserveer nu eenvoudig jouw huurauto op Curaçao bij Sunny Cars.

Hier kun je een auto huren op Curaçao

Op meer dan 20 afhaallocaties kan je een auto huren op Curaçao. Zo kan je jouw huurauto ophalen waar en wanneer het jou uitkomt.

  • Kantoor op luchthaven: wil je direct de huurauto in en naar je hotel? Kies dan voor Kantoor op luchthaven waar je direct vanaf Curaçao Airport de huurauto in stapt.
  • Stadskantoor: eerst even relaxen in je accommodatie voor je de auto ophaalt? Ook dat is mogelijk als je de huurauto via een van de 17 stadskantoren ophaalt. In en rondom Willemstad zijn er genoeg mogelijkheden om de huurauto op te halen.
  • Adreslevering: laat je de auto liever afleveren? Kies dan voor Adresaflevering. Bij deze ophaallocatie wordt de auto op een afgesproken tijdstip bij jouw accommodatie afgeleverd. Is de huurtermijn voorbij? Dan wordt de auto weer opgehaald.

Handige autohuur tips voor Curaçao

Ga goed voorbereid de weg op. Wij geven jou tips om je het rijden met je huurauto op Curaçao makkelijker te maken:

  • Kies de juiste categorie huurauto om comfortabel Curaçao te verkennen. Er zijn verschillende opties, afhankelijk van je reisplannen. Kies bijvoorbeeld een auto uit de categorie Small of Economy als je geen lange stukken gaat rijden en bijvoorbeeld dicht bij je accommodatie blijft. Ben je wel van plan heel Curaçao te ontdekken? Kies dan een auto uit categorie Compact. Dan heb je net even iets meer ruimte en comfort. De categorie Comfort of hoger raden we aan als je over een weg met veel hoogteverschil wilt rijden, zoals de Mountain Route op de Christoffelberg.
  • Goed om te weten over het wegennet van Curaçao: Op Curaçao zijn geen echte snelwegen. Wel is er rondom Willemstad de Schottegatweg, de enige tweebaansweg met twee banen in dezelfde richting. Rechts inhalen is hier toegestaan, dus let op. Als je over de secundaire wegen van Curaçao rijdt moet je extra opletten, soms ontbreken wegmarkeringen. Kijk er ook niet van op als er wat gaten in de weg zitten. Extra opletten dus.
  • Parkeren op Curaçao: het is verplicht de huurauto op Curaçao altijd aan de rechterkant van de weg te parkeren. Let op, want het is ook verboden de auto te parkeren binnen 5 meter van een waterwinplaats voor de brandweer. Parkeer ook niet buiten de bebouwde kom op een rijbaan van een voorrangsweg.

Reserveer een Extra bestuurder

Regel je all-in huurauto zorgeloos bij Sunny Cars. Ook extra services zijn makkelijk bij je huurauto te reserveren. Personaliseer de huurauto op jouw behoeftes om je vakantie nog zorgelozer te maken.

Kies bijvoorbeeld voor een Extra bestuurder, als je het rijden wil afwisselen. Want wat is leuker dan rondtoeren in je huurauto op Curaçao? Rondtoeren met z’n tweeën! Reserveer een extra bestuurder gelijk via het filter Extra bestuurder. Is deze optie niet mogelijk bij het online reserveren? Geen probleem, boek het dan ter plaatse bij je huurauto. In de huurvoorwaarden kan je wel gelijk de eventuele extra kosten inzien die je ter plekke betaald. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

All-inclusive autohuur op Curaçao met Sunny Cars

Ontdek ook het gemak van de all-inclusive autohuurformule van Sunny Cars! Hiermee ga je goed voorbereid op weg doordat alle belangrijke zaken voor je zijn geregeld. Van een goede schadeverzekering tot 24/7 noodhulp, over alles is nagedacht. Begin je vakantie naar Curaçao goed met een zorgeloze huurauto van Sunny Cars.

Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

Het láátste wat je op vakantie wil is ‘gedoe’ rond autohuur in Curaçao. Toch kun je geconfronteerd worden met vervelende verrassingen. Lees deze tips en huur zorgeloos!

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Curacao

Direct een all-inclusive auto huren


Reis met Sunny Cars naar Curacao

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.be

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot. 

Gemiddeld 4.5 18800 reviews
Gemiddeld 4.5 3652 reviews
Gemiddeld 4.7 898 reviews

De voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Curacao

Direct een all-inclusive auto huren