Auto huren in Italië

Boek online een huurauto in Italië bij Sunny Cars

Op zoek naar een huurwagen in Italië? Met een all-in huurauto van Sunny Cars ga je zorgeloos op vakantie!

Met een huurauto verken je de mooiste plekjes van Italië. Ontdek de prachtige omgeving op Sicilië of verken het Noorden van Italië. Wil je liever naar een stad? Verken Florence met de huurauto of rijdt door naar Pisa. Het is allemaal mogelijk met de vrijheid van een huurauto. Stap in want bij Sunny Cars huur je all-in.

Met deze all-in autohuur formule hoef je je geen zorgen te maken over verzekeringen voor je huurauto in Italië. Je bent namelijk verzekerd voor schade, de diefstalverzekering in inclusief en een uitgebreide WA-verzekering. Als je schade rijdt, wordt bovendien het eigen risico terugbetaald. Geen zorgen dus met all-in autohuur van Sunny Cars. Reserveer hier gemakkelijk jouw huurauto in Italië!

Locaties autohuur in Italië

Sunny Cars heeft meer dan 200 locaties vanwaar je jouw huurauto in Italië kunt ophalen. Wil je naar een van de Italiaanse eilanden? Geen probleem, er zijn genoeg mogelijkheden op de eilanden. Ook op het vaste land zijn er veel ophaallocaties. Daarnaast zijn er meerdere ophaalmogelijkheden voor het ophalen van je huurauto.

  • Kantoor op luchthaven: wil je na je vlucht gelijk in de huurauto stappen? Sunny Cars heeft afhaallocaties op de vliegvelden van Catania, Bari, Pisa en op nog veel meer Italiaanse luchthavens. Je wordt met een shuttlebus naar je auto gebracht direct nadat je bent geland, of je wandelt zo naar het kantoor op de luchthaven.
  • Stadskantoor: liever eerst even relaxen in je hotel of appartement? Haal de auto op wanneer het jou uitkomt in een van onze stadskantoren in Rome, Napels, Bologna of een van de vele andere steden.
  • Adresaflevering: bij adres aflevering wordt de huurauto gebracht en opgehaald bij jouw hotel of appartement wanneer je maar wilt.

Autohuurtips voor Italië

  • Kies de juiste categorie huurauto in Italië: voor korte ritjes naar de supermercato zal de kleinere categorie Small of Economy een goede uitkomst zijn. Je hebt immers niet veel nodig. Ben je met een groot gezin, of wil je gewoon iets meer ruimte en comfort? Dan is de categorie Compact of groter een goede optie. Zo rijd je ook gemakkelijk de bergachtige gebieden van Italië door.
  • Kijk uit voor verkeersborden met ‘Zona traffico limitado’. Dit bord kan je vinden in oude stadscentra van Italië. Dit betekent dat in deze zone auto’s niet welkom zijn, tenzij je een vergunning hebt voor dit gebied. Er staan flinke boetes op je te wachten als je dit gebied betreedt zonder dat dit mag. En helaas zijn boetes niet inbegrepen bij de allin huurprijs van Sunny Cars.
  • Veerboot in Italië: een overtocht met de veerboot is vaak alleen op aanvraag mogelijk. Check tijdens het reserveringsproces de Specifieke voorwaarden (links onder de roze button Reserveer) om te zien of een ferry overtocht mogelijk is naar het eiland van jouw keuze. Is het op aanvraag mogelijk? Maak dan de reservering en wij vragen bij de betreffende partner of deze overtocht akkoord is.
  • Tol in Italië: tol betaal je in Italië contant, via je creditcard of via een VIA-kaart. Nederlandse pinpassen worden niet altijd geaccepteerd, houd hier dus rekening mee en neem altijd contact geld mee onderweg. De tol betaal je met de VIA-kaart door de kaart aan te schaffen bij een tankstation en te betalen bij de speciale tolpoortjes.

Sla de wachtrij over met onze Fastlane Service

Naast onze All-inclusive autohuurformule bieden we ook extra services aan om je auto nog meer aan te laten sluiten op jouw wensen.

Omdat Italië een populair autohuurland is, hebben we de Fast Lane service bedacht.  Zo voorkom je dat je lang moet wachten bij het ophalen van je huurauto en sla je de reguliere rij over. Bovendien wordt de Fastlane service gecombineerd met de Online Check-in service zodat je van te voren je gegevens alvast doorgeeft aan de verhuurder. Zo hoef je het contract bij aankomst alleen even na te lezen en te ondertekenen. Makkelijk toch?

Reserveer nu je all-inclusive huurauto in Italië bij Sunny Cars

Stap zorgeloos je huurauto in met onze all-inclusive formule. Maak je niet druk over kleine lettertjes, bij Sunny Cars weet je dat je met een gerust hart instapt. Van de glas-banden-bodem-dak dekking tot 24/7 pechhulp, alles is geregeld. Kies voor onbezorgde kilometers bij Sunny Cars.

Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

Het láátste wat je op vakantie wil is ‘gedoe’ rond autohuur. Toch kun je geconfronteerd worden met vervelende verrassingen. Lees deze tips en huur zorgeloos!

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Italië

Bestemmigen in Italië

Italië Eiland
45 bestemmingen
Italië vasteland
204 bestemmingen

Direct een all-inclusive auto huren


Reis met Sunny Cars naar Italië

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.be

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot. 

Gemiddeld 4.5 20583 reviews
Gemiddeld 4.5 4063 reviews
Gemiddeld 4.7 1142 reviews

De voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Italië

Direct een all-inclusive auto huren