Een Sunny huurauto op Pisa luchthaven

Via Sunny Cars is je ideale all-in huurauto zó geregeld op Pisa luchthaven. Zonder boekingskosten, mét alle benodigde verzekeringen plus een extra WA-dekking van €7,5 miljoen. Ter plaatse support nodig? Bel ons direct, we helpen je graag verder op ons Nederlandstalig noodnummer. We werken samen met maar liefst 5 autohuurpartners op de luchthaven van Pisa, allemaal partners van de beste kwaliteit!

Stap (direct) in je huurauto op Pisa luchthaven

Je wilt direct in je All-inclusive huurauto stappen? Topidee, de meeste mensen kiezen voor het gemak van het ophalen van de huurauto op Pisa luchthaven. Nadat je geland bent en je koffer hebt gepakt wordt je opgewacht door de Shuttle Bus. Tip: houd je Sunny Cars voucher, rijbewijs en creditcard op naam van de hoofdbestuurder paraat bij de ophaalbalie, deze heb je nodig bij het ondertekenen van het huurcontract.

Liever eerst een paar dagen de beroemde bouwwerken van Pisa bezichtigen? We werken samen met partners met 2 stadskantoren in Pisa. Ook bieden deze stadskantoren de mogelijkheid om de huurauto af te leveren bij je hotel, Adresaflevering noemen we dat!

Extra gemak met onze services

Eenmaal aangekomen op luchthaven Pisa wil je natuurlijk zo snel mogelijk over je huurauto beschikken. Een wachtrij voor de balie is dan het laatste waar je op zit te wachten. Boek daarom de Fastlane service bij je huurauto. Je slaat de wachtrij over of je maakt gebruik van een speciale Fastlane. Zo hebben wij nog veel meer van deze handige huurauto services die je bij je auto kan boeken. 

Pisa airport voorkant
Auto huren Pisa airport
Huurauto luchthaven Pisa

Direct een all-inclusive auto huren