All-inclusive auto huren op Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en volgens velen de ‘parel’ van de bekende eilandengroep. Voor wie het echte Mallorca wil ontdekken – en zich los wil trekken van het massatoerisme - is een auto huren een uitstekend idee. Natuurlijk wél in een huurauto die je overal naartoe brengt zonder ‘gedoe’. Via Sunny Cars regel je eenvoudig een All-inclusive huurauto waarmee je zorgeloos kunt rondtoeren. Alle – benodigde – verzekeringen zijn inbegrepen en je profiteert van een eerlijke tankregeling (full-full). En wil je het hele eiland Mallorca ontdekken? Geen probleem. Bij Sunny Cars autohuur mag je een ongelimiteerd aantal kilometers maken. Over onbegrensde mogelijkheden gesproken!

Waar vind je All-in autohuur op Mallorca?

Waar niet, kunnen we beter zeggen. Want voor een all-in huurauto kun je terecht in veel plaatsen op Mallorca. Heb je de auto niet direct nodig? Haal je huurauto dan op bij een stadskantoor. Er zijn 19 stadskantoren verspreid over heel Mallorca. Er is er dus altijd wel een stadskantoor bij jouw accommodatie in de buurt. Vaak is adresaflevering ook mogelijk: dan wordt de huurauto bij je hotel of appartement afgeleverd.

Wil je direct over je huurauto beschikken na aankomst? Kies dan voor het ophalen van de auto op de luchthaven van Mallorca.

Een auto huren zonder creditcard

Heb je geen creditcard en wil je toch een auto huren? Bij Sunny Cars is het mogelijk om dan toch een auto te huren. Met de Geen waarborg service hoef je namelijk geen waarborg te overleggen en krijg je toch de huurauto mee, dat maakt autohuur wel heel toegankelijk! De Geen waarborg service is beschikbaar op de verhuurlocaties: Palma de Mallorca luchthaven, Can Capdepera en Can Picafort.

Auto huren Mallorca
Mallorca eiland strand
Huurauto Mallorca

Direct een all-inclusive auto huren