Luchthaventoeslagen autohuur

Na je vlucht snel op weg? Dan haal je je huurauto natuurlijk op bij een kantoor op de luchthaven! Vaak wordt er voor het ophalen van je huurauto op de luchthaven een toeslag gerekend. Bij Sunny Cars is die luchthaventoeslag inbegrepen bij je all-in huurprijs. 

Wat zijn luchthavenafleveringskosten?

Als je gebruikmaakt van faciliteiten, moet je daar soms een toeslag over betalen. Datzelfde geldt voor luchthaventoeslag, ofwel luchthavenafleveringskosten: als je je huurauto ophaalt bij het vliegveld, maak je gebruik van faciliteiten op de luchthaven en daarover betaal je een toeslag. Iets wat we helaas niet kunnen voorkomen, maar gelukkig heb jij er weinig last van als je huurt bij Sunny Cars. In de meeste gevallen zijn de luchthaventoeslagen namelijk inbegrepen in de all-in huurprijs!

Wanneer betaal je wél een luchthaventoeslag?

In een klein aantal landen is het wettelijk niet toegestaan om luchthaventoeslag vooraf te betalen. Je bent dus verplicht om die ter plaatse te voldoen. Als dat het geval is voor jouw vakantiebestemming, dan vermelden we dat natuurlijk in de huurvoorwaarden. Kortom: je kunt voorbereid en geheel zorgeloos op weg! 

Luchthaventoeslag