Extra's voor je autohuur

Extra's voor je autohuur

Bij Sunny Cars bieden we all-in autohuur aan: alle belangrijke verzekeringen zijn inbegrepen. Geruststellende gedachte, nietwaar? Wil jij je autohuur nóg beter aan laten sluiten op jouw wensen, dan kan dat met onze handige extra’s.

Zo kun je bijvoorbeeld een kinderzitje reserveren, zodat je zeker weet dat deze voor je klaarstaat als je de huurauto ophaalt. Of je kunt alvast de grensoverschrijding aanvragen, zodat van tevoren alles netjes is geregeld. Zo’n extra of accessoire is niet inbegrepen in de all-in huursom en daarom betaal je het eventuele bedrag nog ter plaatse. Soms kun je extra’s ook als service reserveren. In dat geval zijn de kosten wél bij de huursom inbegrepen.

Extra Bestuurder

Tijdens de autoritjes op je vakantiebestemming het rijden netjes afwisselen met je reisgenoot? Slim. Zorg er dan voor dat een extra bestuurder wordt bijgeschreven op je huurcontract.

Lees meer
One-way huren

Tijdens je vakantie zoveel mogelijk van je bestemming verkennen? Met een One Way lukt dat! Hiermee haal je de huurauto bij de ene verhuurlocatie op en lever je de auto op een andere locatie weer in.

Lees meer
Adresaflevering

Je huurauto bij je accommodatie laten afleveren óf vanaf je vakantieadres met een shuttlebusje naar het verhuurkantoor? Dat regelen we voor je! Dit kan op sommige populaire bestemmingen zelfs kosteloos. Wat een gemak!

Lees meer
Accessoires

Om jouw autohuur helemaal compleet te maken, kun je accessoires aan je reservering toevoegen. Lees snel verder wat voor accessoires er allemaal bestaan en hoe je die precies reserveert en betaalt.

Lees meer
GPS

Wil je er zeker van zijn dat je op het rechte pad blijft tijdens je autohuuravontuur? Dan is het slim om een GPS te reserveren. Deze krijg je dan bij het ophalen van de huurauto overhandigd.

Lees meer
Kinderzitje

Op vakantie met de kids? Een kinderzitje is bij de meeste lokale partners tegen een toeslag te huur. Zo kunnen ook de kleinste reisgenoten veilig genieten van de autoritjes door de mooiste landschappen.

Lees meer
Winter(sport) accessoires

Om ervoor te zorgen dat jij tijdens je wintersportvakantie optimaal gebruik kunt maken van de huurauto, bieden we verschillende winter accessoires aan. Winterbanden? Kunnen we regelen. Een skibox (of ski-rack)? Behoort ook tot de mogelijkheden. Of sneeuwkettingen? Zeker weten!

Lees meer
Gegarandeerd model

Vooraf al precies weten in welke huurauto je ter plaatse gaat rondrijden? Normaal gesproken kan dat niet, omdat je een categorie reserveert. Maar kies je voor een gegarandeerd model, dan weet je het van tevoren wél zeker.

Lees meer
Grensoverschrijding

In veel landen mag u probleemloos met de huurauto de grens over. Maar niet altijd. Doet u dit zonder toestemming, dan vervalt de verzekering. Geef het dus altijd aan wanneer u van plan bent de grens over te gaan.

Lees meer
Leeftijd autohuur

De gemiddelde minimumleeftijd voor autohuur is 23 jaar en soms geldt er ook een maximumleeftijd. Val jij buiten de leeftijdsgrens, maar wil je wel graag een auto huren? Dan is dit op sommige bestemmingen tóch mogelijk.

Lees meer
CO2 compensatie

De mooiste plekjes verkennen met de huurauto draagt bij aan de uitstoot van uitlaatgassen. Máár je kunt wel de afslag nemen in de groene richting door de CO2-uitstoot van je huurauto te compenseren via GreenSeat. Daarmee maak je jouw reservering in een handomdraai klimaatneutraal.

Lees meer

Overtuigd?

Reserveren

Maak je all-in huurauto perfect op maat

Jouw Sunny Cars huurauto is standaard optimaal verzekerd. Toch kan het handig zijn om nog een extraatje aan je reservering toe te voegen. Daarom bieden wij als autohuurspecialist mogelijkheden om jouw autohuur volledig op maat te maken. Dit doe je met onze unieke services, extra’s en accessoires. Zo haal je het meeste uit je autohuur én uit je vakantie!

100% zorgeloos met onze unieke all-in formule

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Maar wat mag je daar precies van verwachten? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet.
Naar all-in autohuur

Maak zelf je autohuur op maat

Huren zonder creditcard, de wachtrij overslaan, online inchecken, een extra bestuurder toevoegen… Het kan! En dat is nog niet eens alles. Met onze services maak je jouw autohuur op maat. Ontdek meer over onze services en lees hier meer.
Naar onze services

Handig om te weten bij autohuur

Wij willen autohuur graag zo makkelijk en zorgeloos mogelijk maken voor jou. Voor, tijdens én na je huurperiode. Daarom hebben wij alle informatie op een rijtje gezet. Van de waarborg en categorieën tot aan tankregelingen. We helderen alles voor je op.
Handig om te weten