One-way huren

De auto bij de ene verhuurlocatie ophalen en bij een andere inleveren kan op veel bestemmingen kosteloos vanaf drie huurdagen.
Lees meer

Adresaflevering

De huurauto bij hotel of appartement laten afleveren? Regelen we! Dit kan op sommige populaire bestemmingen zelfs kosteloos.
Lees meer

Jonge Bestuurder

Voldoe jij niet aan de minimumleeftijd om een auto te huren? Dan kun je met deze service de leeftijd verlagen. Met deze service is dit thuis al geregeld én betaald.
Lees meer

Kinderzitje

Een kinderzitje is bij de meeste autoleveranciers tegen een lokale toeslag te huur, maar u kunt deze natuurlijk ook zelf meenemen.
Lees meer

GPS

Wil je er zeker van zijn dat je tijdens je autohuur op het rechte pad blijft, dan is de GPS service de juiste keuze voor jou. Een navigatiesysteem is hiermee standaard bij de huurprijs inbegrepen.
Lees meer

Grensoverschrijding

In veel landen mag u probleemloos met de huurauto de grens over. Maar niet altijd. Doet u dit zonder toestemming, dan vervalt de verzekering. Geef het dus altijd aan wanneer u van plan bent de grens over te gaan.
Lees meer

Extra Bestuurder

Heel fijn om het rijden af te wisselen met je reisgenoot, zo kun je onderweg optimaal genieten van het uitzicht! Met de service Extra Bestuurder is een tweede bestuurder inbegrepen in de huurprijs.
Lees meer

CO2 compensatie

De mooiste plekjes verkennen met de huurauto draagt bij aan de uitstoot van uitlaatgassen. Máár je kunt wel de afslag nemen in de groene richting door de CO2-uitstoot van je huurauto te compenseren via GreenSeat. Daarmee maak je jouw reservering in een handomdraai klimaatneutraal.
Lees meer

Ja, ik wil de voordelen van een extra service!Maak je all-in huurauto perfect op maat


Jouw Sunny Cars huurauto is standaard optimaal verzekerd. Toch kan het handig zijn om nog een extraatje aan je reservering toe te voegen.
Daarom bieden wij als autohuurspecialist mogelijkheden om jouw autohuur volledig op maat te maken. Dit doe je met onze unieke services, extra’s en accessoires.
Zo haal je het meeste uit je autohuur én uit je vakantie!

All-in autohuur

100% zorgeloos met onze unieke all-in formule

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Maar wat mag je daar precies van verwachten? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Services bij huurauto

Maak zelf je autohuur op maat

Huren zonder creditcard, de wachtrij overslaan, online inchecken, een extra bestuurder toevoegen… Het kan! En dat is nog niet eens alles. Met onze services maak je jouw autohuur op maat. Ontdek meer over onze services en lees hier meer.

Handig om te weten bij huurauto

Handig om te weten bij autohuur

Wij willen autohuur graag zo makkelijk en zorgeloos mogelijk maken voor jou. Voor, tijdens én na je huurperiode. Daarom hebben wij alle informatie op een rijtje gezet. Van de waarborg en categorieën tot aan tankregelingen. We helderen alles voor je op.