Contact met Sunny Cars

Vragen? We zijn u graag van dienst

Bel ons: 0800 / 400 79

  • Ma - Vr: 09:00 - 20:00
  • Za - Zo: 09:00 - 17:30

In geval van nood zijn we 24/7 bereikbaar +31 23 5699 690

Stuur ons een bericht

Via de website kunt u eenvoudig zelf de prijzen voor autohuur op uw bestemming zien. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is het invoeren van uw bestemming en de ophaal- en inleverinformatie. De rest wijst zich vanzelf. Met de bewaarfunctie kunt u de link naar een specifieke huurauto naar uzelf toe mailen. Superhandig als u nog even wilt overleggen. Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u een specifiek verzoek? Bel ons dan gerust.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem, vlakbij Schiphol in Nederland. Hier zitten onze reserveringsmedewerkers zeven dagen per week aan de telefoon en achter de computer klaar voor Nederlandse, Belgische en Franse klanten die hun vakantie of zakenreis compleet willen maken met een all-in huurauto.

Om zo’n 100% zorgeloze Sunny Car te boeken, is het echter niet nodig om bij ons langs te komen. Wij zijn namelijk zelf geen reisbureau en beschikken niet over de faciliteiten om een persoonlijke boeking af te handelen. Wel werken we met heel veel reiskantoren samen. Dus wilt u een all-in Sunny Car boeken, dan kan dat heel makkelijk via een reisbureau in uw buurt. Zelf online boeken is uiteraard ook een slimme en snelle optie. En heeft u een vraag of wilt u advies, dan kunt u ons ook altijd bellen of een e-mail sturen!