Contact met onze autohuurexperts

Heb je vragen over autohuur of het kiezen van de juiste huurauto voor jouw vakantie? Ons team van autohuurexperts helpt je graag persoonlijk bij het maken van je reservering. Maar ook tijdens en na de autohuur kun je een beroep op ons doen! We zijn doordeweeks bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 17.30. Buiten deze tijden is ons noodnummer bereikbaar voor problemen ter plaatse. Je vindt het nummer op je voucher. 

Je kunt natuurlijk ook eerst een tussenstop maken bij onze veelgestelde vragen om te zien of jouw vraag erbij staat. Vaak is het antwoord makkelijker dan je denkt! Staat je vraag er niet tussen of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via een van onderstaande manieren.

Mailen

Heb je al een reservering bij ons en kan je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Of wil je een wijziging in een bestaande reservering doorgeven? Stuur ons even een mailtje, je krijgt binnen 48 uur antwoord! Tip: vermeld je reserveringsnummer in het onderwerpveld, dan kunnen we lekker snel schakelen.

E-mail sturen

Bellen

Heb je een vraag over je reservering en vertrek je al binnen 3 dagen? Of wil je een nieuwe boeking maken en kom je er online niet helemaal uit? Dan helpen onze autohuurexperts je graag telefonisch verder!

Bel 080070094

Zelf regelen

Wist je dat je ook veel zelf kan doen? Het wijzigen van de betaalmethode, je reservering annuleren, de voucher downloaden, vluchttijden doorgeven en meer. Allemaal zó geregeld in jouw persoonlijke My Booking/My Sunny omgeving!

Ik ga het zelf regelen