Auto huren op Ibiza

Reserveer gemakkelijk een huurauto op Ibiza bij Sunny Cars

Wil je een auto huren op Ibiza? Ga zorgeloos de weg op met een all-inclusive huurauto van Sunny Cars!

De mooiste plekken van Ibiza ontdek je het beste met een huurwagen. Rijd naar een van de vele prachtige strandjes en mooie baaien. Stop onderweg bij een restaurantje om te genieten van een Spaanse paella. Voor je weer terug rijdt naar je appartement nog even stoppen bij de zoutvelden van Ses Salinas om de mooiste flamingo’s te spotten. Haal alles uit je vakantie met een huurwagen.

Huur je bij Sunny Cars, dan huur je all-inclusive. Je hoeft je geen zorgen te maken over het afsluiten van extra verzekeringen of onverwachte kosten. Bij ons is all-in ook echt all-in. Van een schadeverzekering voor je huurauto, extra WA verzekering tot een diefstalverzekering: bij Sunny Cars zit je goed. Reserveer nu een all-inclusive huurwagen op Ibiza en haal het maximale uit je vakantie!

Waar kan ik een auto huren op Ibiza?

Sunny Cars heeft verspreid over het hele eiland Ibiza locaties vanwaar je jouw all-in huurwagen kunt ophalen.

  • Kantoor op luchthaven: Gelijk de huurauto instappen zodra je landt op Ibiza airport? Kies voor ophaallocatie Kantoor op luchthaven. Eenmaal aangekomen op Ibiza luchthaven neem je de huurauto gelijk mee om zo snel je roadtrip te beginnen.
  • Stadskanoor: Liever eerst een paar dagen relaxen in je appartement voor je het eiland wil ontdekken? Kies dan voor ophaallocatie Stadskantoor. In Ibiza Stad vind je drie stadskantoren vanwaar je de huurauto zou kunnen ophalen. Haal je liever de huurauto ergens anders op? Er zijn nog vijf andere ophaallocaties buiten Ibiza Stad.  Zowel aan de noordkust als in het zuiden bij Playa Den Bossa. Genoeg mogelijkheden dus!
  • Adresaflevering: Met de extra bij te boeken Adresaflevering wordt de huurauto bij jou op locatie geleverd bij je appartement of hotel. Je spreekt af wanneer ze de auto brengen en ze komen de auto ook weer ophalen. Echt zorgeloos dus.

Autohuurtips voor op Ibiza

  • De juiste categorie huurauto voor op Ibiza: Wat zijn je vakantieplannen? Heb je zin om het hele eiland te verkennen met de huurwagen of ga je liever relaxen en rijd je van strandje naar strandje? Bij langere ritjes adviseren we een huurauto te reserveren in de categorie Compact of hoger. Zo heb je iets meer ruimte. Wil je ook nog de bergen in om Sa Talaia te bereiken? Dan heb je ook nog wat extra vermogen nodig en adviseren we een auto in de categorie Comfort of hoger te kiezen. Voor korte ritjes is de categorie Small prima! Let bij de keuze van je huurauto ook op je reisgezelschap.
  • Wegen op Ibiza: Op het hele eiland zijn twee snelwegen te vinden, lekker overzichtelijk. De rest van het eiland is via secundaire weggetjes te bereiken die zo nu en dan onverhard kunnen zijn.
  • Maximumsnelheid op Ibiza: Op wegen binnen de bebouwde kom mag je maximaal 50 km/u rijden, buiten de bebouwde kom 90 km/u. Op snelwegen geldt een limiet van 120 km/u.
  • Tanken op Ibiza: Er zijn voldoende tankstations op het eiland. Maar let wel op:  de Spaanse benamingen voor diesel en benzine lijken erg op elkaar. Benzine is Gasolina en diesel is Gasóleo.

Ontdek autohuur met een Cabrio op Ibiza

Zon, zee, strand en met je haren in de wind. Het echte vakantiegevoel. Huur een cabrio en toer over Ibiza zonder kap. Met de cabrio geniet je extra van het fijne klimaat op Ibiza. Haal alles uit je vakantie en rijd met je cabrio naar de hippiemarkt Las Dalias of naar het mooie strand Cala Benirras.

Een zorgeloze auto huren op Ibiza doe je bij Sunny Cars

Een vakantie op Ibiza is pas echt compleet met de vrijheid van een huurauto. Huur zonder zorgen een huurauto inclusief 24/7 noodhulp voor als je er niet uitkomt aan de balie. Krijg je onverhoopt pech onderweg? Geen zorgen, ook dat is geregeld. Stap in en geniet van de huurauto met onbeperkte kilometers op Ibiza.

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Ibiza

Bestemmigen in Ibiza

Alle bestemmingen in Spanje

Balearen
26 bestemmingen
Canarische Eilanden
45 bestemmingen
Spanje vasteland
172 bestemmingen

Direct een all-inclusive auto huren


Reis met Sunny Cars naar Ibiza

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.be

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot. 

Gemiddeld 4.5 19906 reviews
Gemiddeld 4.5 4063 reviews
Gemiddeld 4.7 1041 reviews

De voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Ibiza

Direct een all-inclusive auto huren