Auto huren in Malaga

Bij Sunny Cars een auto huren in Malaga is binnen no-time geregeld en 100% compleet. Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief en bij schade betalen wij het eigen risico terug. Dus wil je zorgeloos kunnen rondrijden in Malaga? Of start je rondreis door Andalusië vanuit Malaga? Reserveer dan een huurauto bij Sunny Cars en voorkom vervelende verrassingen tijdens autohuur.

Waar een All-in auto huren in Malaga?

Sunny Cars biedt je de vrijheid om een auto te huren op verschillende locaties in Malaga.
Zo hebben we meerdere stadskantoren in Malaga. Deze bevinden zich op verschillende adressen in de stad of op het treinstation. Makkelijk als je eerst in Malaga overnacht en aansluitend de huurauto ophaalt. Je kunt er zelfs voor kiezen om een auto te huren en deze te laten afleveren bij je hotel of appartement. Dit heet adresaflevering en is soms kosteloos mogelijk.

Kies je er liever voor om de auto op te halen op de luchthaven van Malaga? Dan profiteer je van het voordeel dat vrijwel alle autoverhuurders waar wij mee samenwerken daar gevestigd zijn. Kortom, een hoge beschikbaarheid huurauto’s en je stapt vanuit het vliegtuig zo de auto in.

Rondreis vanuit Malaga

Begint jouw rondreis door Andalusië in Malaga? Vergeet dan niet een GPS te reserveren bij je huurauto. Ook kan het handig zijn om een tweede bestuurder te reserveren, Zo kun je beiden rijden en hoef je hier ter plekke niets extra´s voor te betalen. En heb je de wens om de auto op de ene bestemming op te halen en op een andere bestemming in te leveren? Kies dan voor een one-way huur, je kunt dit eenvoudig tijdens het reserveren aangeven.

Nog meer voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Malaga

Auto huren Malaga stad
Malaga stad centrum
Malaga centrum Andalusie