All-inclusive auto huren in Kreta.

Een huurauto in Kreta reserveer je pas echt zorgeloos via Sunny Cars. Je betaalt vooraf een heldere all-inclusive prijs waarbij werkelijk alle verzekeringen zijn inbegrepen. Bij schade aan de huurauto in Kreta krijg je van ons het eigen risico terugbetaald. Ook glas-banden-bodem-dakschadedekking is een vast onderdeel van onze uitgebreide all-in autohuur formule. Zelfs een aanvullende BA-dekking van € 10 miljoen is standaard inbegrepen in de prijs. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de ongelimiteerde kilometers met je huurauto want óók die zijn inclusief.

Maak je huurauto reservering op maat

Bovenop onze all-in formule kun je aanvullende services voor jouw autohuur reserveren. Voeg bijvoorbeeld een extra bestuurder voor de huurauto toe. Of kies ervoor het huurcontract digitaal in te vullen en de wachtrij over te slaan. Het is soms zelfs mogelijk een auto te huren zonder waarborg, omdat Sunny Cars garant staat. Tijdens het maken je huurauto reservering zie je precies welke services er in Kreta beschikbaar zijn.  Alles vooraf geregeld, dus geen gedoe ter plaatse. 

Auto huren in Kreta zonder verborgen kosten

Huur je een auto via Sunny Cars, dan weet je zeker dat je ''nee'' kunt zeggen tegen alles wat je wordt aangeboden wanneer je de huurauto in Kreta ophaalt. Bij ons is de standaard tankregeling Vol-Vol, je levert de auto dus in met dezelfde benzinestand als waarmee je deze opgehaald heb en betaalt geen dure brandstoftoeslag. En omdat alle verzekeringen zijn inbegrepen hoef je ter plaatse het eigen risico niet af te kopen. Kortom: wij regelen de autohuur in Kreta van A tot Z zodat jij optimaal kunt genieten van je vakantie. 

Blijf flexibel met jouw autohuurreservering

Bij Sunny Cars zijn we super flexibel. Niet alleen heb je bij ons standaard een optietermijn van 14 dagen, maar je kunt je reservering voor een huurauto in Kreta ook altijd wijzigen. Vertrek je toch een dagje later of wil je je huurauto op een andere locatie inleveren? Geen probleem, tot 24 uur voor huuraanvang passen wij de autohuur reservering voor je aan. Met onze Flexservice kun je zelfs kosteloos annuleren tot 1 uur voor huuraanvang. Dát is pas flexibel. Ontdek vandaag nog de zonnige kant van autohuur met Sunny Cars! 

Auto huren bij Sunny Cars is all-in autohuur zonder verrassingen
Auto huren bij Sunny Cars is inclusief ongelimiteerde kilometers
Auto huren bij Sunny Cars betekent zorgeloos genieten

Onze autohuurtips voor Kreta

Gaten in de weg

De wegen in Griekenland zijn niet zo goed onderhouden als bij ons. Behalve geiten kun je ook nog weleens een gat of een steen tegenkomen op de weg. Houd daar rekening mee! Sommige wegen zijn onverhard. Neem die liever niet, want rijd je schade op zo’n weg dan ben je niet verzekerd.

Navigatie

De wegen op Kreta hebben nauwelijks nummers. Nu is het niet heel moeilijk om van A naar B te komen, want meestal is er maar één weg. Toch is een navigatie wel een aanrader. Dan weet je zeker dat je zorgeloos van je roadtrip kunt genieten. Ook handig als de wegwijzers alleen in het Grieks zijn. Reserveer de GPS meteen bij boeking, het zou …

Parkeren op een helling

Beter van niet! Als de auto gaat rollen kan dat een hoop gedoe opleveren met de verzekering. Kan het echt niet anders? Zet de auto dan niet alleen op de handrem, maar ook in de eerste versnelling of de achteruit en draai de wielen met het stuur naar de kant van de weg. Voorkomen is nu eenmaal beter dan genezen.

Rijden in de bergen

Kreta is best bergachtig en dat vraagt om een aangepaste rijstijl. Zo heeft op smalle wegen stijgend verkeer voorrang op dalend verkeer en waarschuwen automobilisten elkaar bij bochtige wegen door te toeteren. Dat doen ze trouwens ook als ze een bekende tegenkomen. Je moet het maar net even weten. Wil je echt relaxt kunnen rondrijden, huur dan …

Tweede bestuurder

Van je roadtrip wil je natuurlijk optimaal genieten. Wissel het rijden af. Als bijrijder kun je op heel andere dingen letten dan als je achter het stuur zit en dat is ook weleens fijn. Je hebt tenslotte vakantie. Bij Sunny Cars is de tweede bestuurder meestal inbegrepen en zo niet dan kun je dat vooraf bijboeken. Dat is goedkoper dan wanneer …

Direct een all-inclusive auto huren