Reserveer de GPS service en navigeer naar de beste plekken

Je stapt in de huurauto en wil al het moois van je bestemming ontdekken. Je hebt de highlights al helemaal uitgestippeld. Maar dan? Hoe bereik je die plekjes als je geen idee hebt welke weg je moet nemen? Reserveer daarom de GPS service. Dan verdwaal je niet en weet je zeker dat je alle bezienswaardigheden die je wilt ontdekken, kunt bezoeken. Off we go!

Wat is de GPS service?

Als je de service GPS reserveert, weet je zeker dat er een navigatiesysteem beschikbaar is bij je huurauto. Wel zo handig om op al die mooie plekjes te komen!

Let op: je navigatiesysteem is niet standaard in het Nederlands, maar kan ook Engelstalig zijn. Dit verschilt per bestemming.

Wat zijn de voordelen van de GPS service?

Zelfs als je van het avontuurlijke ‘ik zie wel waar ik heen rijd en terechtkom’ bent, is een navigatiesysteem handig. Om niet te verdwalen op je vakantiebestemming is een GPS onmisbaar. Wil je er 100% zeker van zijn dat de GPS beschikbaar is bij je huurauto, is het slim om de GPS als service te reserveren. Het navigatiesysteem is dan bij de all-in huursom van de huurauto inbegrepen en je betaalt ter plaatse niets extra’s. Ga je pas op je bestemming een GPS huren, dan kan dit duurder uitvallen en is het niet zeker of er eentje beschikbaar is. Vooraf reserveren is dus de moeite waard.

Hoe reserveer je de GPS service?

Een GPS bij je huurauto reserveren is heel gemakkelijk. Tijdens het boekingsproces kun je onder het kopje Services de optie GPS aanklikken. Dan krijg je direct het overzicht van alle categorieën auto’s met deze service. Even klikken op de gewenste huurauto en je hebt je huurauto met GPS service zo gereserveerd!

Wist je dat er verschillende manieren zijn om een navigatiesysteem te reserveren? Bijvoorbeeld vooraf met de service GPS of als accessoire door bij de lokale verhuurder een aanvraag te doen. Bij luxere categorieën huurauto’s kan het voorkomen dat de GPS al standaard bij de huurauto zit omdat het systeem is ingebouwd. Als dit zo is, dan staat het erbij vermeld. Het voordeel van de service GPS is dat je navigatie 100% gegarandeerd is.

gps huurauto