Auto huren in Zuid-Afrika

Zorgeloos auto huren in Zuid-Afrika

Huur een auto in Zuid-Afrika om het maximale uit je vakantie te halen. Alleen met een huurauto kom je op de mooiste plekjes van Zuid-Afrika en kan je gaan en staan waar en wanneer jij wilt. Door het goede wegennet en het uitgestrekte landschap is Zuid-Afrika het land bij uitstek om te ontdekken met een huurauto.  Van de prachtige wijngaarden tot de ruige kustlijn. Van een stedentrip in Kaapstad tot de mooiste plekjes in het tropisch regenwoud. Wat je plannen ook zijn, met een huurauto van Sunny Cars zit je altijd goed.

Huur je een all-in huurauto via Sunny Cars dan ben je altijd optimaal verzekerd en heb je geen onverwachte kosten. Denk bijvoorbeeld aan een goede schadeverzekering, diefstalverzekering en een extra glas-banden-bodem-dakschadedekking. Zelfs je eigen risico betalen we aan je terug bij gemaakte schade. Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is, dát is all-in autohuur van Sunny Cars!

Vanaf waar huur je een auto in Zuid-Afrika?

Sunny Cars heeft binnen Zuid-Afrika meer dan 42 bestemmingen vanwaar je jouw all-in huurauto kunt ophalen. Keuze genoeg dus! Selecteer een van de ophaallocaties op onze website.

  • Kantoor op luchthaven: Wil je na je vlucht gelijk je huurauto in? Kies dan Kantoor op luchthaven als ophaallocatie. Haal je huurauto bijvoorbeeld op bij Kaapstad Airport, Johannesburg airport, Port Elizabeth Airport of een van de andere Zuid-Afrikaanse luchthavens. Je stapt het vliegtuig uit en loopt via de aankomsthal naar de balie van de verhuurder. Je rijdt dus zó op de Zuid-Afrikaanse wegen.
  • Stadkantoor: Rijd je liever niet meer na zo’n lange reis? Haal je huurauto dan op bij een van de stadskantoren. Zo rust je eerst even uit en kan je daarna de Zuid-Afrikaanse wegen op. Kies bijvoorbeeld het stadskantoor in Kaapstad, Johannesburg, Durban of een andere locatie.
  • Adresaflevering: Bij deze ophaallocatie wordt je huurauto bij je hotel of accommodatie afgeleverd en weer opgehaald. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een receptie bij je accommodatie zodat de sleutel overdracht goed kan verlopen.

Tips voor autohuur in Zuid-Afrika

  • Links rijden in Zuid-Afrika: In Zuid-Afrika rijden ze aan de linkerkant van de weg waardoor je huurauto er ook net even iets anders uitziet. Door een automaat te kiezen maak je het jezelf net even iets makkelijker om de weg op te gaan in een linksrijdend land. Je hoeft niet te schakelen waardoor je alleen nog op het verkeer hoeft te letten.
  • De juiste categorie huurauto: Door het bergachtige landschap van Zuid-Afrika, adviseren we je een auto te reserveren in de categorie Comfort of hoger. Door het hogere vermogen rijd je net iets comfortabeler op de Zuid-Afrikaanse wegen. Maak je korte ritjes en blijf je binnen de stad? Dan is de categorie Small of Economy een prima optie.
  • Offroad: Kies een auto met vierwielaandrijving als je off-road wilt rijden. Selecteer tijdens het reserveringsproces 4 wheel drive in een van onze filters.
  • Wil je andere landen bezoeken vanuit Zuid -Afrika? Het is in Zuid-Afrika verplicht een toestemmingsbrief te hebben als je vanuit Zuid-Afrika door een ander Zuid-Afrikaans land rijdt. De lokale partner heeft even de tijd nodig om dit voor je te regelen, vraag dit dus van te voren aan.
  • One Way auto huren in Zuid-Afrika: Ben je van plan een roadtrip te maken en niet meer op de ophaallocatie terug te komen? Selecteer dan ook je inleverlocatie in het reserveringsproces. Maak bijvoorbeeld een One Way van Johannesburg naar Kaapstad.

Met een GPS kom je verder

Autohuur is altijd all-in bij Sunny Cars. Maar naast de verzekeringen die zijn inbegrepen, zijn er opties die je wel kan toevoegen tijdens het reserveren. Zo maak je je huurauto op maat met onze services!

Het bereik van je smartphone is niet altijd overal even goed in Zuid-Afrika. Dat wordt een uitdaging als je navigatie via de smartphone is geregeld en je onbezorgd je roadtrip wilt voortzetten. Wij adviseren je daarom de GPS service te reserveren bij je huurauto. Met de GPS service weet je zeker dat je goed aankomt op je bestemming en zorgeloos kan genieten van al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft.

Autohuur in Zuid-Afrika regel je zorgeloos bij Sunny Cars

Een huurauto is het perfecte vervoersmiddel voor je vakantie naar Zuid-Afrika. Met de all-inclusive autohuurformule van Sunny Cars ga je zorgeloos op weg, omdat je weet dat alle belangrijke zaken rondom autohuur voor je zijn geregeld. Van de vergoeding van de sleepkosten tot het 24/7 noodnummer, alles is voor je verzorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is instappen en genieten van de zorgeloze kilometers! Ontdek de zonnige kant van autohuur in Zuid-Afrika met een huurauto van Sunny Cars.

Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

Het láátste wat je op vakantie wil is ‘gedoe’ rond autohuur in Zuid-Afrika. Toch kun je geconfronteerd worden met vervelende verrassingen. Lees deze tips en huur zorgeloos!

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Zuid-Afrika

Direct een all-inclusive auto huren


Reis met Sunny Cars naar Zuid-Afrika

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.be

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot. 

Gemiddeld 4.5 18800 reviews
Gemiddeld 4.5 3652 reviews
Gemiddeld 4.7 898 reviews

De voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Zuid-Afrika

Direct een all-inclusive auto huren