Glas-banden-bodem-dakschadedekking altijd inbegrepen

All-in autohuur bij Sunny Cars, dat is autohuur waarbij aan álles is gedacht zodat jij je vakantiebestemming zorgeloos kunt verkennen. Daarom is bij ons zelfs de dekking van glas-, banden-, bodem- (inclusief oliecarter en koppeling) en dakschade inbegrepen! Uniek? Zeker. Het is echt een éxtra onderdeel van onze all-in service. Maar wat houdt die glas-banden-bodem-dakschadedekking nu precies in? We helderen het voor je op.

Wat valt er onder de dekking van glas-banden-bodem-dakschade?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heb je onverhoopt een ster in je autoruit, een lekke band, een buts, deuk of kras? Geen zorgen, kan gebeuren!

Eigenlijk zegt de naam het zelf al een beetje: in deze dekking is alles aan de buitenkant van de auto meeverzekerd. Van een deuk tot een kapotte spiegel. Zorgeloze autohuur is pas compleet als we het totale pakketje kunnen verzekeren. Zelfs de oliecarter en koppeling! Of wat dacht je van de autosleutels? Dus verlies je je autosleutels? Ook dan hoef je je meestal geen zorgen te maken. Meer informatie lees je hierover in de huurvoorwaarden.

Glasschade huurauto

Ingetikte ruit? Je baalt natuurlijk flink als je na een dagje strand terugkomt bij je huurauto en ziet dat je ruit is ingetikt. Het kan ook zijn dat er schade aan je ruit ontstaat, door een opspattend steentje. Daar kun jij niets aan doen. In zo’n geval moet je contact opnemen met de lokale wagenparkaanbieder, om de schade te melden. En van kosten is dan gelukkig geen sprake, want het is gedekt.

Schade aan de banden van de huurauto

Lekke band, klapband… Je zit er niet op te wachten. Over de kosten hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken! Probeer de band eerst zelf te vervangen en ga vervolgens naar een lokale garage. Kom je er niet uit? Dan neem je contact op met de pechhulp van de lokale wagenparkaanbieder. Bewaar het bonnetje van de garage goed, zodat je de kosten achteraf zelf eenvoudig kunt declareren.

Schade aan de bodem van de huurauto

Ook in geval van schade aan de bodem van de huurauto, mag je blij zijn dat je hebt gekozen voor all-in autohuur bij Sunny Cars! Want Glas-banden-bodem-dakschadedekking zegt het al: ook schade aan de bodem van je huurauto is gedekt.

Schade aan het dak van de huurauto

Krijg je te maken met schade aan het dak van je huurauto, dan betekent dat niet dat je vakantie in het honderd loopt. Gelukkig maar. Ook de dekking van deze schade is inbegrepen bij all-in autohuur.

Wat als je schade hebt aan ruiten, banden, bodem of dak van de huurauto?

Allereerst: adem in, adem uit. Kan gebeuren! Zoals je hebt kunnen lezen, zijn de kosten voor deze schades gedekt. Dat is nu één van de grote voordelen van all-in autohuur bij Sunny Cars. Heb je schade? Dan meld je dit bij de lokale wagenparkaanbieder. En kom je er echt niet uit? Dan staan onze autohuurexperts voor je klaar.

Glas-banden-bodem-dakschade declareren

Heb je ter plaatse een bedrag voor schade aan de huurauto of glas-dak-banden-bodem voorgeschoten? Geen zorgen, dit betalen wij aan je terug! Mits je hebt voldaan aan onze voorwaarden uiteraard. Het indienen van je declaratie is bij ons heel simpel: vul het formulier in, upload de benodigde documenten, voeg eventuele foto’s bij en klaar! Nu is het alleen nog even wachten op onze afdeling customer care. Maar we zorgen ervoor dat het bedrag zo snel mogelijk weer op je rekening staat. Dát is autohuur volgens Sunny Cars. 

Glas-banden-bodem-dakschadedekking altijd inbegrepen