Beloond & bekroond

Sunny Cars valt regelmatig in de prijzen. Dat doet ons natuurlijk glimmen van trots. Die complimenten bevestigen ons in onze klantvriendelijke aanpak en motiveren ons om het service- en kwaliteitniveau minstens zo hoog te houden – maar liever nog te verbeteren waar dat kan. Al die awards, veren en goede beoordelingen plaatsen we hier. Voor u ook weer een extra garantie dat u voor een zorgeloze huurauto bij Sunny Cars aan het enige juiste adres bent!

Mooie complimenten en wederom verkozen tot 'Best supplier non-air’

Applaus voor Sunny Cars! Tijdens het jaarlijkse congres van Uniglobe Travel Holland hebben we de award voor Best Supplier (non-air) 2019 gewonnen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. De reacties van de jury zorgden ook voor een grote smile op ons gezicht: “klantvriendelijk en oplossingsgericht” en “presteren optimaal in het leveren van een uitstekende service”.

Ook in 2019 mag Sunny Cars zich ‘beste autoverhuurder’ noemen

We hebben weer een plekje vrij moeten maken in onze prijzenkast. Al vier jaar lang mogen wij onszelf beste autoverhuurder noemen en daar komt nu weer een jaar bij! Tijdens de Vakantie Awards van 2019 zijn wij voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot beste autoverhuurder van de reisbranche.

Afgelopen jaar hebben wij met zijn alle hard gewerkt om ook dit jaar weer iedereen een zorgeloze autohuur te bezorgen. En uiteraard blijven we dit ook doen. Rent a smile!

Sunny Cars verkozen tot beste autohuurbemiddelaar 2018

We kunnen weer met trots melden dat wij afgelopen vrijdag weer verkozen zijn tot beste autohuurbemiddelaar tijdens de jaarlijkse Travel Magazine Awards. We hebben er het afgelopen jaar weer alles aan gedaan om onze klanten de Sunny Smile te bezorgen. En uiteraard blijven we streven naar het rent-a-smilegevoel. 

Voor het vijfde jaar op rij de Swiss Travel Award gewonnen!

Vol trots kunnen we onze prijzenkast weer uitbreiden met de Swiss Travel Award. Onze Duitse collega's mochten na 2014, 2015, 2016 en 2017 namelijk weer de Swiss Travel Award voor 'Best Car Rental Broker' mee naar huis nemen. Dit is een prijs die jaarlijks door het Zwitserse vakblad TRAVEL INSIDE wordt toegekend aan de beste reisondernemingen in de Zwitserse reisbranche.

Sunny Cars wint Vakantie Award 2018 voor beste autoverhuurder

Voor het vierde jaar op rij hebben we de Vakantie Aaward voor beste autoverhuurder ontvangen. Daar zijn we natuurlijk héél trots op. Elke dag streven we immers naar zorgeloze autohuur. En de Vakantie Award was niet de enige prijs. Want ook Marco, de Director of sales van Nederland, België en Frankrijk, viel in de prijzen. Hij werd verkozen tot 'Travel Talent of the Year'. 2018 belooft voor ons een heel mooi jaar te worden! 

Sunny Cars wint de Travel Magazine Award 2017

O, wat zijn we blij! We hebben de TM Travel Award voor beste Car Rental Broker wéér binnengesleept. Hij krijgt een plekje naast de 7 andere, die we sinds 2010 jaar na jaar winnen. 

Sunny Cars wint voor vierde jaar op rij de Swiss Travel Award 2017

Yes! We glimmen van trots, want we moeten wéér een plekje vrijmaken in onze prijzenkast. Na 2014, 2015 en 2016 mogen onze Duitse collega's ook in de 2017 de award uit Zwitserland mee naar huis nemen. Je begrijpt het al, wij zijn heel blij en trots.

Sunny Cars bij Uniglobe Awards verkozen tot 'Best supplier non-air'

We hebben weer een plekje vrijgemaakt in onze prijzenkast, want Kelvin en Renske mochten namens Sunny Cars weer een mooie prijs in ontvangst nemen. Bij de awards van Uniglobe werd Sunny Cars namelijk verkozen tot 'Best supplier non-air'. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

Sunny Cars wint de Vakantie Award voor beste autoverhuurder

Superblij zijn we ermee: De Vakantie Award voor beste autoverhuurder 2017! Wij zijn ervan overtuigd dat onze Rent-a-Smile-aanpak ons aan deze onderscheiding geholpen heeft. Een mooie aanmoediging om vooral door te gaan met waar we goed in zijn: transparante en zorgeloze autohuur aanbieden. Proost!

Sunny Cars wint de Travel Magazine Award 2016

Superfijn: We hebben de Travel Magazine Award voor 'best car rental broker gewonnen. Je kunt wel aan ons zien hóe dankbaar we voor deze erkenning zijn. De award staat prachtig in onze prijzenkast. We kijken er steeds even stiekem trots naar. 

Best car rental broker 2015

Voor het zesde jaar op rij is Sunny Cars verkozen tot beste autohuurbemiddelaar tijdens de jaarlijkse Travel Magazine Awards. Dit is de belangrijkste verkiezing voor de Belgische reisbranche, waarbij alle reisprofessionals hun stem kunnen uitbrengen in diverse categorieën.

Sunny Cars kreeg de prestigieuze award voor Best Car Rental Broker 2015 uitgereikt tijdens een gala-avond. Op de foto zie je het team van Sunny Cars samen met een aantal tafelgasten!

Populairste autoverhuurder 2015

Met een gemiddeld cijfer van 9,0 heeft Sunny Cars de Zoover Award ontvangen voor populairste autoverhuurder 2015. Opnieuw een bevestiging dat ons product en service gewaardeerd wordt door onze klanten. De award krijgt een mooi plekje in onze prijzenkast.

Consumenten konden een maand lang hun stem uitbrengen op hun favoriete reisorganisaties die verdeeld werden in 23 categorieën. Op de foto trotse Sunny Cars collega´s Suzanne Al en Claudia Voncken.

Best Car rental broker 2014

Voor het vijfde jaar op rij is Sunny Cars verkozen tot beste autohuurbemiddelaar tijdens de jaarlijkse Travel Magazine Awards. Dit is de belangrijkste verkiezing voor de Belgische reisbranche, waarbij alle reisprofessionals hun stem kunnen uitbrengen in diverse categorieën.

Sunny Cars kreeg de prestigieuze award voor Best Car Rental Broker 2014 uitgereikt tijdens een gala-avond in Antwerpen. Het all-inclusive product van Sunny Cars, waarbij alle benodigde verzekeringen en terugbetaling van het eigen risico bij de prijs zijn inbegrepen, in combinatie met de service richting reisbureaus en consument, hebben voor een positieve uitkomst gezorgd. Meer dan 60%, de meerderheid van de reisprofessionals stemden op Sunny Cars.

Op de foto het team van Sunny Cars, samen met de tafelgasten én de TM Award.

Swiss Travel Award 2014

Trots hebben we de prijzenkast uitgebreid met de Swiss Travel Award. Dit is een prijs die jaarlijks door het Zwitserse vakblad TRAVEL INSIDE wordt toegekend aan de beste reisondernemingen in de Zwitserse reisbranche. De winnaars worden gekozen door een online-vragenlijst bij A-reisbureaus. Sunny Cars heeft gewonnen in de categorie ´Car Rental Brokers´. Op de foto neemt CEO Kai Sannwald de Swiss Travel Award in ontvangst

Succes Award

Sunny Cars is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Business Succes Awards 2014 in de autoverhuurbranche. Deze ondernemersprijs wordt jaarlijks toegekend in verschillende branches. Een onafhankelijke vakjury zoekt daarvoor bedrijven uit die boven het maaiveld uitsteken en volgens hen een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. Alles over de nominatie van Sunny Cars zie je in dit tv-item.

Best Car Rental Broker 2013

Tijdens de TM Travel Awards is Sunny Cars voor de 4e keer verkozen tot Car Rental Broker of the Year. De TM Awards worden jaarlijks door vakblad Travel Magazine (TM) uitgereikt aan de beste toeristische diensten en producten in België, op basis van de stemmen van Belgische reisagenten. Op de foto ons trotse Belgische salesteam met de award.

Beste en populairste aanbieder autohuur

Wow, we hebben 2 Zoover Awards gewonnen, namelijk de "Beste autoverhuurder" en de "Populairste autoverhuurder"! De Zoover Awards werden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. Consumenten konden een maand lang hun stem uitbrengen op hun favoriete reisorganisatie in één van de 25 categorieën.

Positief beoordeeld door Kassa

Recentelijk besteedde het programma Kassa aandacht aan autohuur. Hier kwam goed naar voren dat het grote voordeel van een Sunny Cars huurauto is dat onze huursom transparant, overzichtelijk en volledig all-inclusive is.

De redactie onderzocht hoe je nu een voordelige huurauto voor je vakantie kunt reserveren. Kassa boekte een fictief reisje naar Barcelona en vergeleek de prijzen van de vijf grote autoverhuurders en twee bemiddelaars. Sunny Cars was de enige aanbieder waarbij er geen extra kosten bij kwamen voor een extra bestuurder, afkoop eigen risico, creditcardtoeslag of andere verzekeringen. Iets waar we trots op zijn.

Bekijk het item in de blog http://blog.sunnycars.nl/sunny-cars-positief-beoordeeld-door-kassa/

Voor de 14e keer beste autoverhuurder

Ieder jaar deelt Reisrevue Veren uit aan de beste toeristische producten. Op 8 januari 2013 kreeg General Manager Hans Knottnerus van Sunny Cars op de Vakantiebeurs in Utrecht de veertiende opeenvolgende prestigieuze Reisrevue Veer voor beste autoverhuurder uitgereikt, met een rapportcijfer van 8,26. De 'Reis-Oscars' zijn het resultaat van onderzoek door GfK Retail & Technology Benelux onder ruim 6.000 reisagenten in Nederland.

Lees ook het persbericht "Sunny Cars voor de 14e keer ‘Beste Autoverhuurder van Nederland"

Winnaar WUA! Web Performance Scan

Volgens de meest recente Web Performance Scan van onderzoeksbureau WUA! is Sunny Cars opnieuw de beste keus voor het huren van auto's. Dit is de vierde keer dat Sunny Cars deze prijs in ontvangst mag nemen. In augustus 2009, augustus 2010 en in februari 2011 werd de website van Sunny Cars ook al als beste beoordeeld. Daarnaast heeft Sunny Cars plaats 22 weten te veroveren in de Top 100 websites 2011. Een positie om trots op zijn!