Beloond & bekroond

Sunny Cars valt regelmatig in de prijzen. Dat doet ons natuurlijk glimmen van trots. Die complimenten bevestigen ons in onze klantvriendelijke aanpak en motiveren ons om het service- en kwaliteitsniveau minstens zo hoog te houden – maar liever nog te verbeteren waar dat kan. Al die awards, veren en goede beoordelingen plaatsen we hier. Voor u ook weer een extra garantie dat u voor een zorgeloze huurauto bij Sunny Cars aan het enige juiste adres bent!

Best Supplier Award 2024
Best Supplier Award 2024

Best Supplier Award 2024

Tijdens de jaarlijkse Travel Counsellors conferentie hebben we weer een mooie award in ontvangst mogen nemen. In de categorie Best Supplier Award hebben wij maar liefst 97% van de stemmen gekregen. Nog nooit stonden zoveel Travel Counsellors achter ons. We zijn dan ook ontzettend blij met het vertrouwen dat we wederom hebben gekregen. Wij zorgen ervoor dat wij ook aankomend jaar waar maken waar we voor staan: autohuur zonder zorgen!

Manon, Olivier & Tanja met de award
Award logo

Voor de 11e keer Best Car Rental Partner!

Yes! Op vrijdag 17 november mochten wij wederom de Travel Award voor Best Car Rental Partner in ontvangst nemen. Met een grote meerderheid van de stemmen zijn wij zo trots als een pauw dat we opnieuw als favoriet gekozen zijn door de Belgische reisprofessionals. Ook aankomend jaar kunnen jullie van ons verwachten dat we in de 6e versnelling blijven werken om waar te maken wat wij beloven: zorgeloze autohuur.

Best Supplier Award 2022/2023

Best Supplier Award 2022/2023

Yes, voor de 5e keer op rij zijn wij door Travel Counsellors uitgeroepen tot beste leverancier. Wij ontvingen maar liefst 94% van de stemmen en zijn dan ook ontzettend dankbaar en trots dat we

weer een award kunnen toevoegen aan onze eigen wall of fame! Onze salescollega’s Fieneke van Heusden-Bosters en Annemiek Hoek namen tijdens het jaarlijkse Travel Counsellors weekend de award in ontvangt.

Ook in 2023 winnaar van de Vakantie Award – beste autohuur
Vakantie Award

Ook in 2023 winnaar van de Vakantie Award – beste autohuur

Vol trots hebben wij tijdens de Vakantie Awards de prijs voor beste autoverhuurder in ontvangst mogen nemen. Inmiddels al voor de 6e keer op rij. We zijn ontzettend trots dat we zo geliefd zijn in de reisbranche. Het winnen van deze award is een blijk van waardering dat we nog steeds waarmaken wat we beloven: zorgeloze autohuur. We blijven in de 6e versnelling werken om bij iedereen een smile op het gezicht te toveren.

Twee keer prijs tijdens de Vakantie Awards 2020!
Vakantie awards

Twee keer prijs tijdens de Vakantie Awards 2020!

We zijn zo trots als een pauw. Tijdens het Reisgala van 2020 zijn we uitgeroepen tot beste autoverhuurder en dus hebben we voor het vijfde jaar op rij de Award mee naar huis mogen nemen. Daar zijn we natuurlijk héél trots op. Elke dag streven we immers naar zorgeloze autohuur. En als kers op de taart is mangaging director Hans Knottnerus uitgeroepen tot de Travel personality of the year 2020. Wauw! We zijn natuurlijk enorm trots op Hans. Het is een mooie beloning voor al zijn harde werk. Mooie woorden van Hans tijdens de uitreiking: “Afgelopen jaar hebben wij met zijn allen hard gewerkt om iedereen een zorgeloze autohuur te bezorgen. En uiteraard blijven we dit ook doen.”

Een bekroning op onze klanttevredenheid!
Reisgraag award

Een bekroning op onze klanttevredenheid!

Applaus voor onszelf! We hebben de Reisgraag Award in de categorie Autohuur in ontvangst mogen nemen. Bij Sunny Cars hechten we veel waarde aan de ervaringen van onze klanten, een gemiddeld cijfer van een 8,8 is dan ook een bekroning op ons werk. Elke dag streven wij met ons all-in product naar zorgeloze autohuur en één van onze belangrijkste pijlers is om ervoor te zorgen dat onze klant volledig verzekerd is, zodat hij op de vakantiebestemming niet voor onverwachte kosten komt te staan. De Reisgraag Award winnen is voor ons dé bevestiging van onze Rent a Smile-aanpak. Een mooie aanmoediging om vooral door te gaan met waar we goed in zijn: transparante en zorgeloze autohuur aanbieden.

Voor de tiende keer Best Car Rental Partner!
Best car rental broker 2018

Voor de tiende keer Best Car Rental Partner!

Wij zijn voor de tiende keer op rij uitgeroepen tot Best Car Rental Partner tijdens de jaarlijkse Travel Magazine Awards. De tiende keer! Dit is de belangrijkste verkiezing voor de Belgische reisbranche, waarbij alle reisprofessionals hun stem mogen uitbrengen in diverse categorieën. We zijn heel trots om opnieuw de favoriet te zijn en gaan er alles aan doen om ook het komende jaar een heleboel smiles te  garanderen. Bovendien kreeg onze collega Rafael Perez de Sales Excellence Award en mag zich nu de beste Sales van België noemen. Hoera!

Voor de zesde keer op rij de Swiss Travel Award gewonnen
Swiss travel award

Voor de zesde keer op rij de Swiss Travel Award gewonnen

Wij voelen ons enorm vereerd. Waarom? Omdat Kai Sannwald, oprichter en directeur van Sunny Cars, voor de zesde keer de Swiss Travel Award voor 'Best Car Rental Broker' in ontvangst mocht nemen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Zwitserse vakblad TRAVEL INSIDE. Sunny Cars kreeg duizend van de duizend punten. Beter kan dus niet! Wij zijn erg trots op onze Duitse collega's. Op naar de zevende award!

Niet één, maar twee awards!
Uniglobe awards

Niet één, maar twee awards!

Tijdens het Uniglobe congres in België is Sunny Cars niet één, maar wel twee keer in de prijzen gevallen. Sunny Cars is óók in België verkozen tot Supplier of the year (non-air). Daar zijn we hartstikke blij mee. Ook mocht Olivier Giacomini, Head of Sales België en Frankrijk, een award in ontvangst nemen. Hij is namelijk uitgeroepen tot Accountmanager of the year (non-air). Dubbel feest!

Een nieuwe prijs voor in de prijzenkast!
Pagtour

Een nieuwe prijs voor in de prijzenkast!

Onze collega Rafael Perez heeft uit handen van het online toeristisch vakblad Pagtour de award uitgereikt gekregen voor Best Rental Car Product of the year. Daar zijn we natuurlijk weer meer dan trots op! Pagtour is een online reismagazine actief in Franstalig België. Zij inspireren meer dan 3000 abonnees met fijne artikelen over reizen. Het is dus hartstikke mooi dat zij Sunny Cars ook aanraden als beste autoverhuurder. 

Mooie complimenten en wederom verkozen tot 'Best supplier non-air’
Uniglobe awards

Mooie complimenten en wederom verkozen tot 'Best supplier non-air’

Applaus voor Sunny Cars! Tijdens het jaarlijkse congres van Uniglobe Travel Holland hebben we de award voor Best Supplier (non-air) 2019 gewonnen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. De reacties van de jury zorgden ook voor een grote smile op ons gezicht: “klantvriendelijk en oplossingsgericht” en “presteren optimaal in het leveren van een uitstekende service”. In oktober 2019 mochten we ook dezelfde award in België in ontvangst nemen. Wij zijn natuurlijk nu dubbel zo trots.

Ook in 2019 mag Sunny Cars zich ‘beste autoverhuurder’ noemen
Autohuur

Ook in 2019 mag Sunny Cars zich ‘beste autoverhuurder’ noemen

We hebben weer een plekje vrij moeten maken in onze prijzenkast. Al vier jaar lang mogen wij onszelf beste autoverhuurder noemen en daar komt nu weer een jaar bij! Tijdens de Vakantie Awards van 2019 zijn wij voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot beste autoverhuurder van de reisbranche.

Afgelopen jaar hebben wij met zijn alle hard gewerkt om ook dit jaar weer iedereen een zorgeloze autohuur te bezorgen. En uiteraard blijven we dit ook doen. Rent a smile!

Sunny Cars verkozen tot beste autohuurbemiddelaar 2018
TM award best car rental broker

Sunny Cars verkozen tot beste autohuurbemiddelaar 2018

We kunnen weer met trots melden dat wij afgelopen vrijdag weer verkozen zijn tot beste autohuurbemiddelaar tijdens de jaarlijkse Travel Magazine Awards. We hebben er het afgelopen jaar weer alles aan gedaan om onze klanten de Sunny Smile te bezorgen. En uiteraard blijven we streven naar het rent-a-smilegevoel. 

Voor het vijfde jaar op rij de Swiss Travel Award gewonnen!
Swiss travel awards

Voor het vijfde jaar op rij de Swiss Travel Award gewonnen!

Vol trots kunnen we onze prijzenkast weer uitbreiden met de Swiss Travel Award. Onze Duitse collega's mochten na 2014, 2015, 2016 en 2017 namelijk weer de Swiss Travel Award voor 'Best Car Rental Broker' mee naar huis nemen. Dit is een prijs die jaarlijks door het Zwitserse vakblad TRAVEL INSIDE wordt toegekend aan de beste reisondernemingen in de Zwitserse reisbranche.

Sunny Cars wint Vakantie Award 2018 voor beste autoverhuurder
Autohuur

Sunny Cars wint Vakantie Award 2018 voor beste autoverhuurder

Voor het vierde jaar op rij hebben we de Vakantie Aaward voor beste autoverhuurder ontvangen. Daar zijn we natuurlijk héél trots op. Elke dag streven we immers naar zorgeloze autohuur. En de Vakantie Award was niet de enige prijs. Want ook Marco, de Director of sales van Nederland, België en Frankrijk, viel in de prijzen. Hij werd verkozen tot 'Travel Talent of the Year'. 2018 belooft voor ons een heel mooi jaar te worden! 

Sunny Cars wint de Travel Magazine Award 2017
TM award

Sunny Cars wint de Travel Magazine Award 2017

O, wat zijn we blij! We hebben de TM Travel Award voor beste Car Rental Broker wéér binnengesleept. Hij krijgt een plekje naast de 7 andere, die we sinds 2010 jaar na jaar winnen. 

Sunny Cars wint voor vierde jaar op rij de Swiss Travel Award 2017
Swiss travel award

Sunny Cars wint voor vierde jaar op rij de Swiss Travel Award 2017

Yes! We glimmen van trots, want we moeten wéér een plekje vrijmaken in onze prijzenkast. Na 2014, 2015 en 2016 mogen onze Duitse collega's ook in de 2017 de award uit Zwitserland mee naar huis nemen. Je begrijpt het al, wij zijn heel blij en trots.

Sunny Cars bij Uniglobe Awards verkozen tot 'Best supplier non-air'
Uniglobe awards

Sunny Cars bij Uniglobe Awards verkozen tot 'Best supplier non-air'

We hebben weer een plekje vrijgemaakt in onze prijzenkast, want Kelvin en Renske mochten namens Sunny Cars weer een mooie prijs in ontvangst nemen. Bij de awards van Uniglobe werd Sunny Cars namelijk verkozen tot 'Best supplier non-air'. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

Sunny Cars wint de Vakantie Award voor beste autoverhuurder
Vakantie award

Sunny Cars wint de Vakantie Award voor beste autoverhuurder

Superblij zijn we ermee: De Vakantie Award voor beste autoverhuurder 2017! Wij zijn ervan overtuigd dat onze Rent-a-Smile-aanpak ons aan deze onderscheiding geholpen heeft. Een mooie aanmoediging om vooral door te gaan met waar we goed in zijn: transparante en zorgeloze autohuur aanbieden. Proost!

Sunny Cars wint de Travel Magazine Award 2016
TM award

Sunny Cars wint de Travel Magazine Award 2016

Superfijn: We hebben de Travel Magazine Award voor 'best car rental broker gewonnen. Je kunt wel aan ons zien hóe dankbaar we voor deze erkenning zijn. De award staat prachtig in onze prijzenkast. We kijken er steeds even stiekem trots naar.

Best car rental broker 2015
TMAward best car rental broker

Best car rental broker 2015

Voor het zesde jaar op rij is Sunny Cars verkozen tot beste autohuurbemiddelaar tijdens de jaarlijkse Travel Magazine Awards. Dit is de belangrijkste verkiezing voor de Belgische reisbranche, waarbij alle reisprofessionals hun stem kunnen uitbrengen in diverse categorieën.

Sunny Cars kreeg de prestigieuze award voor Best Car Rental Broker 2015 uitgereikt tijdens een gala-avond. Op de foto zie je het team van Sunny Cars samen met een aantal tafelgasten!

Populairste autoverhuurder 2015
Zoover award

Populairste autoverhuurder 2015

Met een gemiddeld cijfer van 9,0 heeft Sunny Cars de Zoover Award ontvangen voor populairste autoverhuurder 2015. Opnieuw een bevestiging dat ons product en service gewaardeerd wordt door onze klanten. De award krijgt een mooi plekje in onze prijzenkast

Consumenten konden een maand lang hun stem uitbrengen op hun favoriete reisorganisaties die verdeeld werden in 23 categorieën. Op de foto trotse Sunny Cars collega´s Suzanne Al en Claudia Voncken.

Best Car rental broker 2014
TMAward best car rental broker

Best Car rental broker 2014

Voor het vijfde jaar op rij is Sunny Cars verkozen tot beste autohuurbemiddelaar tijdens de jaarlijkse Travel Magazine Awards. Dit is de belangrijkste verkiezing voor de Belgische reisbranche, waarbij alle reisprofessionals hun stem kunnen uitbrengen in diverse categorieën.

Sunny Cars kreeg de prestigieuze award voor Best Car Rental Broker 2014 uitgereikt tijdens een gala-avond in Antwerpen. Het all-inclusive product van Sunny Cars, waarbij alle benodigde verzekeringen en terugbetaling van het eigen risico bij de prijs zijn inbegrepen, in combinatie met de service richting reisbureaus en consument, hebben voor een positieve uitkomst gezorgd. Meer dan 60%, de meerderheid van de reisprofessionals stemden op Sunny Cars.

Op de foto het team van Sunny Cars, samen met de tafelgasten én de TM Award.

Swiss Travel Award 2014
Swiss travel award

Swiss Travel Award 2014

Trots hebben we de prijzenkast uitgebreid met de Swiss Travel Award. Dit is een prijs die jaarlijks door het Zwitserse vakblad TRAVEL INSIDE wordt toegekend aan de beste reisondernemingen in de Zwitserse reisbranche. De winnaars worden gekozen door een online-vragenlijst bij A-reisbureaus. Sunny Cars heeft gewonnen in de categorie ´Car Rental Brokers´. Op de foto neemt CEO Kai Sannwald de Swiss Travel Award in ontvangst

Succes Award

Succes Award

Sunny Cars is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Business Succes Awards 2014 in de autoverhuurbranche. Deze ondernemersprijs wordt jaarlijks toegekend in verschillende branches. Een onafhankelijke vakjury zoekt daarvoor bedrijven uit die boven het maaiveld uitsteken en volgens hen een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. Alles over de nominatie van Sunny Cars zie je in dit tv-item.

Best Car Rental Broker 2013
TM award

Best Car Rental Broker 2013

Tijdens de TM Travel Awards is Sunny Cars voor de 4e keer verkozen tot Car Rental Broker of the Year. De TM Awards worden jaarlijks door vakblad Travel Magazine (TM) uitgereikt aan de beste toeristische diensten en producten in België, op basis van de stemmen van Belgische reisagenten. Op de foto ons trotse Belgische salesteam met de award.