Met de service Jonge Bestuurder huur je al een auto vanaf 21 jaar

Ben je begin twintig en wil je een auto huren? Dat kan! Met de service Jonge Bestuurder kun je de minimumleeftijd verlagen en soms al vanaf 21 jaar in een huurauto rijden. Zo kun je toch heerlijk rondtoeren op je bestemming.

Wat is de Jonge Bestuurder service?

Ben je te jong om een auto te huren? Dan is de service Jonge Bestuurder ideaal voor jou. Met deze service kun je de minimumleeftijd verlagen van 25 naar 21 jaar. Zo kun je dus op sommige bestemmingen al rondrijden vanaf je 21ᵉ! Als je kiest voor deze service, dan is de leeftijdsverlaging thuis al geregeld en betaald. Regel je dit ter plaatse, dan kan het duurder uitpakken. Op sommige bestemmingen is het ook van belang hoelang je al in het bezit bent van je rijbewijs. Check daarom altijd de huurvoorwaarden! Dan ga je goed voorbereid naar je vakantieadres!

Let op: De minimumleeftijd om een auto te huren kan verschillen per lokale partner, maar ook per categorie en bestemming. Heb je de service Jonge Bestuurder aangeklikt, lees dan ook even de huurvoorwaarden om te zien welke minimumleeftijd geldt.

Wat zijn de voordelen van de Jonge Bestuurder service?

Door de service Jonge Bestuurder te reserveren kun je als jonge twintiger toch in een huurauto rondrijden. Dat is natuurlijk heel handig, want anders kun je op een aantal bestemmingen geen auto huren. In sommige landen is de minimumleeftijd namelijk 25 jaar. Vooral in de VS is dit vrijwel altijd het geval.

Hoe reserveer je de Jonge Bestuurder service?

Op de website van Sunny Cars kun je eenvoudig de service Jonge Bestuurder reserveren. Kies eerst je huurauto en klik vervolgens aan de linkerkant op deze optie. Als de service op jouw bestemming beschikbaar is, zie je deze ertussen staan. Vervolgens rond je de reservering af en heb je de huurauto plus Jonge Bestuurder gereserveerd. Simpel toch?

Young driver