Een auto huren in Fuerteventura voor een heldere all-in prijs regel je via Sunny Cars, specialist in autohuur! Sunny Cars biedt al meer dan 20 jaar huurauto´s aan en werkt samen met de beste lokale partners voor autohuur in Fuerteventura. Kies je voor Sunny Cars, dan kies je voor kwaliteit, service en 100% zekerheid.

Op vakantie wil je zonder zorgen genieten. Daarom is je huurauto in Fuerteventura bij Sunny Cars altijd optimaal verzekerd. Je betaalt één all-inclusive prijs, inclusief alle verzekeringen. Je hoeft dus ter plaatse geen extra verzekeringen af te sluiten. Bij schade betalen wij het eigen risico aan je terug. Ook in geval van schade aan glas, banden, bodem of dak. Altijd optimaal verzekerd, dat is autohuur in Fuerteventura volgens Sunny Cars.
Ga je een auto huren in Fuerteventura, dan wil je uiteraard ook kilometers maken. Daarom hebben wij ook geregeld dat je een ongelimiteerd aantal kilometers mag rijden met je huurauto in Fuerteventura.

All-in auto huren in Fuerteventura bij Sunny Cars

Je boekt je huurauto in Nederland voor de all-in prijs. Je krijgt een Nederlands contract, de beste voorwaarden – naar Nederlandse standaard – en je kunt altijd contact opnemen met ons, 24 uur per dag. Een wijziging doorgeven is altijd gratis tot 4 uur voor huuraanvang. Of het nu gaat om de huurperiode, de autocategorie of om extra opties. Het kan allemaal aangepast worden.

Autohuur Fuerteventura

Alles vooraf perfect geregeld. Geen verrassingen bij het ophalen van je huurauto in Fuerteventura, maar direct genieten van je vakantie!

Nog meer voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Fuerteventura

Lekker touren in je cabrio huurauto
Huurauto met een smile bij Sunny Cars
Ook met je gezin lekker toeren in een Sunny Cars huurauto