All-in kamperen met een tentpakket en huurauto

Kampeerkriebels in de buik? Zin om wakker te worden met prachtige natuur om je heen? Ga dan kamperen met je all-in huurauto en reserveer het tentpakket. Op naar het avontuur!

Wat is het tentpakket?
 

Ga je kamperen met je huurauto, dan wil je liever niet de hele uitrusting meenemen in het vliegtuig. Met het tentpakket is je huurauto voorzien van een daktent en krijg je alles wat je nodig hebt mee. Van koffiepot tot blikopener en van brandblusser tot handdoeken: alles is verzorgd. De laadbak van de pick-up tover je in een handomdraai om tot een comfortabele tent. Een magische ervaring.

Dit tentpakket is speciaal voor vakantiegangers in Namibië. Hoe bijzonder is het om gewekt te worden door getrompetter van een olifant of een jachtkreet van een leeuw. Je boekt dit pakket vanaf Windhoek internationale luchthaven en hier breng je na je rondreis je tijdelijke ‘onderkomen’ in principe ook weer terug.

Nog niet genoeg gezien van zuidelijk Afrika? Dan kun je vanuit Windhoek verder reizen naar Zimbabwe, Botswana of Zuid-Afrika. Een grensoverschrijding of een one way (de auto inleveren op een andere locatie) is tegen bijbetaling namelijk ook mogelijk.

Wat zijn de voordelen van het tentpakket?

Van de laadbak van je pick-up maak je in een mum van tijd een comfortabele tent. Kamperen in de wildernis van Namibië is een unieke belevenis. Zit je normaal gesproken al rechtop als er een egel rond je tent scharrelt? Stel je dan eens voor hoe het is om je kamp op te slaan met de Big Five om de hoek! Als je naar Namibië gaat, beleef je door dit pakket een prachtige vakantie in de natuur. Snel reserveren dus!

Hoe reserveer je het tentpakket?

Als je de huurauto online reserveert, kun je bij de ‘services’ filteren op tentpakket. Vink deze optie aan en je ziet het aanbod huurauto’s waarbij deze service is inbegrepen in de huursom. Selecteer de huurauto van jouw keuze en in een paar klikken rond je je reservering af. Zo makkelijk is het!

Reuze handig dus dat je met deze service een auto huurt met een daktent en kampeeraccessoires. Zo beleef je de ultieme kampeerervaring met je huurauto en ben je van alle gemakken voorzien. Dat is pas echt all-in en zorgeloos!

Tentpakket huurauto