Auto huren in de USA, zonder 'gedoe'

In Amerika ben je simpelweg nergens zonder huurauto. En dat ultieme vrije gevoel op die fantastische freeways is een niet te missen ervaring. Het is dan ook slim vooraf je all-in huurauto te boeken. Bij Sunny Cars regel je die perfect op maat, om optimaal van je road trip te genieten. Alle belangrijke verzekeringen zijn inbegrepen én je mag een ongelimiteerd aantal kilometers maken. Over onbegrensde mogelijkheden gesproken!

Waar vind je 100% zorgeloze autoverhuur in de USA?

Sunny Cars biedt autohuur aan in alle bekende staten van Amerika. De meeste autoverhuurders vind je op de luchthavens. Veel mensen vinden het ook het prettigst om vanuit het vliegtuig direct de huurauto in te stappen, des te eerder kun je genieten van je road trip.

Wil je de huurauto ergens anders inleveren dan de ophaallocatie? Dat kan. Er worden (bijna) altijd toeslagen berekend op de zogeheten one ways, maar er zijn ook gratis one ways in de USA. Informeer naar de mogelijkheden bij de reserveringsafdeling. We helpen je graag verder met het plannen van je reis!

Express Service in de USA

Ga je een auto huren in de USA? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk in de huurauto zitten nadat je bent geland. Met het Express Service pakket krijg je voorrang bij de balie van de lokale partner waar je vooraf online ingevulde huurcontract al klaar ligt. Handtekening zetten en wegrijden dus!

Het Express Service pakket is alleen beschikbaar op de luchthavens in Amerika!

Nog meer voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in USA

Terugbetaling eigen risico

Een huurauto van Sunny Cars is inclusief terugbetaling van het eigen risico. Optimaal verzekerd noemen we dat.

Amerika route 66
Auto huren Amerika
Huurauto roadtrip USA

Handig om te weten voordat u een auto huurt in USA

Express pakket

Soms kan het fl ink druk zijn bij de balie van de lokale verhuurder. Kies je voor ons Express pakket, dan mag je gebruik maken van de Self Service Kiosk. Je hoeft niet langs een balie, maar kan rechtstreeks naar de auto lopen. Hiervoor hoef je alleen vooraf de registratielink in te vullen.

Extra bestuurder

Op een lange autorit is het fijn als je het rijden onderling kunt afwisselen. In Californie is een tweede bestuurder altijd inbegrepen in de huurprijs.

Leuk om te doen met de huurauto in USA

Automaat

Autorijden in de VS is heel relaxt. De wegen zijn ruim en de maximale snelheid ligt een stuk lager dan we in Europa gewend zijn. Daarnaast zijn alle huurauto’s in de VS een automaat. Dat maakt het rijden in je huurauto nog comfortabeler. Het schakelen gaat vanzelf, je hoeft alleen maar op de weg te letten

Choice locations

In de VS zijn de meeste ophaallocaties choice locations. Bij deze locaties mag je in de geboekte categorie zelf je eigen huurauto uitkiezen. Op het terrein staan de auto’s van de geboekte categorie netjes naast elkaar. Je mag zelf bepalen welke van die auto’s het wordt. Je reisagent kan je hier meer over vertellen.

One way huren

Soms is het fijn om de auto op de ene luchthaven op te halen en op de andere in te leveren. Dat heet een one way. Tussen Californie en Arizona en Californie en Nevada is dat gratis, behalve in de maanden juli en augustus moet er in sommige gevallen een toeslag betaald worden.

Upgrade

In Amerika doen ze graag aan upselling. Als je de auto ophaalt, zal je merken dat lokale verhuurders je graag een grotere en dus duurdere auto willen verkopen. Of ze vertellen je dat je extra moet bijverzekeren. Ook hier geldt, je kunt overal nee tegen zeggen, want je huurt je auto all-in via Sunny Cars. Je mag natuurlijk altijd voor een grotere …