Auto huren in de USA, zonder 'gedoe'

In Amerika ben je simpelweg nergens zonder huurauto. En dat ultieme vrije gevoel op die fantastische freeways is een niet te missen ervaring. Het is dan ook slim vooraf je all-in huurauto te boeken. Bij Sunny Cars regel je die perfect op maat, om optimaal van je road trip te genieten. Alle belangrijke verzekeringen zijn inbegrepen én je mag een ongelimiteerd aantal kilometers maken. Over onbegrensde mogelijkheden gesproken!

Waar vind je 100% zorgeloze autoverhuur in de USA?

Sunny Cars biedt autohuur aan in alle bekende staten van Amerika. De meeste autoverhuurders vind je op de luchthavens. Veel mensen vinden het ook het prettigst om vanuit het vliegtuig direct de huurauto in te stappen, des te eerder kun je genieten van je road trip.

Wil je de huurauto ergens anders inleveren dan de ophaallocatie? Dat kan. Er worden (bijna) altijd toeslagen berekend op de zogeheten one ways, maar er zijn ook gratis one ways in de USA. Informeer naar de mogelijkheden bij de reserveringsafdeling. We helpen je graag verder met het plannen van je reis!

Express Service in de USA

Ga je een auto huren in de USA? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk in de huurauto zitten nadat je bent geland. Met het Express Service pakket krijg je voorrang bij de balie van de lokale partner waar je vooraf online ingevulde huurcontract al klaar ligt. Handtekening zetten en wegrijden dus!

Het Express Service pakket is alleen beschikbaar op de luchthavens in Amerika!

Nog meer voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in USA

Terugbetaling eigen risico

Een huurauto van Sunny Cars is inclusief terugbetaling van het eigen risico. Optimaal verzekerd noemen we dat.

Amerika route 66
Auto huren Amerika
Huurauto roadtrip USA