Auto huren in Canada

Zorgeloze autohuur in Canada bij Sunny Cars

Ben je op zoek naar een huurauto in Canada? Bij Sunny Cars snappen we dat! Met de vrijheid van een huurauto ontdek je de plekken die je anders niet zou bereiken. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Rijd naar National Parks of maak een tussenstop bij een van de kristalblauwe meren. Liever de stad bezoeken? Bezoek Toronto, de meest bezochte stad van Canada en bezoek de Art Galerie of eet Poutine op een gezellig plekje. Wat je plannen ook zijn, met een huurauto van Sunny Cars zit je altijd goed.

Met onze all-in autohuurformule stap je zorgeloos is. Alle verzekeringen zijn namelijk inbegrepen zoals een uitgebreide WA-verzekering, goede diefstalverzekering en de glas-banden-bodem-dakschadedekking. Zelfs het eigen risico betalen we bij schade aan je terug!
Canada is uitgestrekt, daarom komen de ongelimiteerde kilometers ook goed van pas en kan je rijden zo veel je wilt. Ontdek ook de zonnige kant van autohuur met Sunny Cars.

Ophaallocaties autohuur in Canada

In Canada kan de huurauto op maar liefst 69 locaties worden opgehaald. Op deze pagina vindt u alle locaties.

Er zijn meerdere manieren om de huurauto op te halen:

  • Kantoor op luchthaven: Na een lange vlucht direct de huurauto in op weg naar de accommodatie? Kies voor Kantoor op luchthaven als ophaallocatie en stap direct vanaf het vliegveld in de huurauto. Haal de huurauto bijvoorbeeld op vanaf Vancouver Airport, Toronto Airport, Calgary Airport of een andere Canadese luchthaven.
  • Stadskantoor: Wat vermoeid van de vlucht en wil je liever niet direct een auto instappen? Kies voor het ophalen vanaf een van de stadskantoren verdeeld over Canada. Kies de datum en tijd dat je de huurauto ophaalt en haal de auto op bij een van de stadskantoren wanneer het jou uitkomt. Twee populaire stadskantoren in Canada zijn Calgary en Toronto, maar er zijn nog veel meer locaties vanwaar je jouw all-in huurauto kunt ophalen bij een stadskantoor.
  • Adresaflevering: Met adresaflevering wordt de huurauto gebracht en weer opgehaald bij jouw accommodatie. Je hebt hier alleen een receptie voor nodig bij je accommodatie, verder is alles geregeld.

Selecteer de gewenste ophaallocatie op onze website bij het reserveren van je huurauto.

Handige autohuurtips voor Canada

  • De juiste categorie huurauto voor Canada: Wil je de uitgestrekte omgeving verkennen van Canada en ben je van plan om langere stukken te rijden? Rijd comfortabel met een huurauto uit de categorie Compact of hoger. Voor extra vermogen van de auto in de bergen raden wij de categorie Comfort of hoger aan.
  • Het wegennet in Canada: De Canadese wegen hebben vaker rij en wisselstroken dan je in Nederland gewend bent. Rijstroken met een witte lijn is voor verkeer uit dezelfde richting, verkeer uit de tegengestelde richting wordt aangegeven met een gele lijn.
  • Tol in Canada: Op sommige wegen wordt tol geheven, dit is altijd duidelijk van tevoren aangegeven. Voor een overgang op grote bruggen wordt meestal tol geheven en betaal je met contant geld of een creditkaart. Op een Express Toll Route wordt tol automatisch geregistreerd op basis van je kenteken en de kosten worden achteraf berekend en belast.
  • One Way in Canada: Wil je van punt A naar punt B reizen in Canada en liever niet weer terug naar punt A? Reserveer dan een One Way door een ander inleverpunt aan te geven bij het huren van je auto. Je kunt bijvoorbeeld een auto huren vanaf Vancouver en deze inleveren in Calgary.
  • Keep your lane-systeem: In Canada hebben grote wegen vaak meer dan twee rijstroken. Weggebruikers in Canada dienen zich te houden aan het keep your lane-systeem en houdt in dat je op een gekozen rijstrook moet blijven rijden. Let op: auto’s kunnen zowel links als rechts inhalen.

Met de Extra Bestuurder service zie je meer

Naast onze all-inclusive autohuurformule kan je de huurauto ook op maat maken met onze aanvullende services.

Omdat je in Canada waarschijnlijk lange afstanden gaat rijden met je huurwagen, kan het fijn zijn om het rijden af te kunnen wisselen met een andere bestuurder. Dit kan je vooraf al regelen met onze Extra bestuurder service. Hierbij wordt een tweede bestuurder bijgeschreven en kan je zonder problemen het rijden afwisselen. Voeg de Extra Bestuurder service toe door tijdens het reserveringsproces ‘Extra Bestuurder’ te selecteren in de filter bij auto selectie. Is dit niet beschikbaar op de website? Kijk dan altijd even in de Specifieke voorwaarden van de huurauto, links onder de roze knop Reserveer. Hier staat alle informatie over een extra bestuurder die je ter plaatse regelt. Zo huur je een auto die aan jouw wensen voldoet!

Reserveer nu jouw all-in huurauto in Canada bij Sunny Cars

Verken al de mooiste plekjes in Canada met de vrijheid van een huurauto. Met een all-inclusive huurauto van Sunny Cars weet je altijd waar je aan toe bent. Je huurt altijd inclusief verzekeringen. Mocht er toch iets misgaan tijdens je autohuur en je komt er niet uit met de lokale partner, dan staan we 24/7 voor je klaar via ons noodnummer. Zo kun jij zorgeloos de Canadese wegen op!

Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

Het láátste wat je op vakantie wil is ‘gedoe’ rond autohuur in Canada. Toch kun je geconfronteerd worden met vervelende verrassingen. Lees deze tips en huur zorgeloos!

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Canada

Direct een all-inclusive auto huren

Reserveren

Reis met Sunny Cars naar Canada

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.be

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op Trustpilot en eKomi.

Gemiddeld 4.5 447 reviews
Gemiddeld 4.5 15956 reviews

De voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Canada

Direct een all-inclusive auto huren

Reserveren