Alles over de lokale huurvoorwaarden

In de huurvoorwaarden sommen we alle belangrijke informatie op over de door jou geselecteerde huurauto. Van de hoogte van de waarborg en het eigen risico, tot aan informatie over de minimumleeftijd of kinderzitjes. We leggen je graag alles uit over de lokale huurvoorwaarden!

Wat zijn de lokale huurvoorwaarden

In de huurvoorwaarden staat alle belangrijke informatie over de autohuur opgesomd. Van alle belangrijke verzekeringen die standaard zijn inbegrepen, de hoogte van de waarborg, de minimum- en maximumleeftijd tot aan informatie over het maken van een grensoverschrijding en de hoogte van het eigen risico. Als je bij ons een auto huurt, ga je akkoord met deze huurvoorwaarden. Daarom komen de voorwaarden op verschillende plekken en momenten terug én zorgen we ervoor dat ze makkelijk leesbaar zijn. We staan immers voor duidelijkheid en transparantie!

Het is daarnaast goed om te weten dat de huurvoorwaarden op onze website per auto kunnen verschillen. Dit komt omdat wij samenwerken met verschillende lokale wagenparkaanbieders. Daarom is het verstandig om de huurvoorwaarden altijd even goed door te lezen én te vergelijken.

Verschil tussen de lokale huurvoorwaarden en de Algemene Voorwaarden

Het is misschien een beetje verwarrend… Lokale huurvoorwaarden, huurvoorwaarden, Algemene Voorwaarden. Maar er is wel degelijk een groot verschil! Als je bij ons huurt, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden gaan over jouw reservering. De lokale huurvoorwaarden zijn de voorwaarden van de lokale wagenparkaanbieder en gaan echt specifiek over jouw autohuur.

Waar vind je de lokale huurvoorwaarden?

Je vindt de huurvoorwaarden allereerst op onze website. Tijdens het zoeken naar de geschikte huurauto, kun je de huurvoorwaarden al bekijken en vergelijken. Maar ook tijdens en na het reserveren van de huurauto, kun je de huurvoorwaarden uiteraard nog doornemen. Na het maken van de reservering en het voldoen van de betaling, ontvang je van ons de voucher. In dit document, zit ook een opsomming van de huurvoorwaarden. Ook kun je online de huurvoorwaarden nog doorlezen. Hoe? Als je klikt op de My Booking link, die je van ons na het maken van de reservering ontvangt. Handig! Zo heb je alle informatie altijd bij de hand .

Wat staat er in de lokale huurvoorwaarden?

In de huurvoorwaarden wordt alle belangrijke informatie vermeld. Allereerst vind je hierin terug wat er allemaal is inbegrepen in de all-in autohuur, maar ook staat er andere belangrijke informatie in, zoals: de minimum- en maximumleeftijd, de regels voor een grensoverschrijding en informatie over eventuele tolwegen. Veel informatie tonen wij ook al tijdens het reserveringsproces, zoals de hoogte van de waarborg en eventuele extra kosten (voor bijvoorbeeld inleveren buiten openingstijden). In de huurvoorwaarden vind je hierover ook altijd aanvullende informatie. Neem maar eens een kijkje in de huurvoorwaarden en je snapt waarom het zo belangrijk is om dit altijd even goed door te nemen! Sindskort vermelden we ook hygiënemaatregelen in de huurvoorwaarden, zodat je van tevoren precies weet wat je ter plaatse kunt verwachten!

Waarom verschillen de lokale huurvoorwaarden per auto?

Wij werken samen met verschillende lokale wagenparkaanbieders en deze aanbieders hanteren elk hun eigen voorwaarden. Daarom kunnen de huurvoorwaarden op onze website ook verschillen per auto. Maar, hoe zit dat dan precies met onze all-in formule? No worries! Het maakt niet uit bij wie je huurt, want je huurt altijd volgens onze Sunny all-in formule. Die belangrijke verzekeringen verschillen dus niet per auto. Wat kan er wel verschillen? Bijvoorbeeld de regels voor een grensoverschrijding of de minimum- en maximumleeftijd.

Huurvoorwaarden vergelijken

Je kunt heel gemakkelijk de huurvoorwaarden per auto vergelijken. Het kan je zelfs geld schelen! Een op het eerste gezicht duurdere auto kan voor jou namelijk een voordeligere keuze zijn. Zo kan de ene lokale wagenparkaanbieder een andere prijs hanteren voor een kinderzitje of een GPS dan de ander. En bij sommige partners is een extra bestuurder standaard inbegrepen en bij de ander niet. Goed vergelijken kan dus lonen! Hoe vergelijk je huurauto’s op onze website? Heel simpel. Vink het vakje ‘vergelijk’ aan, je kunt dan tot drie auto’s tegelijkertijd vergelijken.

Om verrassingen te voorkomen, volledig up-to-date te zijn én om misschien zelfs te besparen is het dus verstandig om de huurvoorwaarden altijd goed door te lezen voordat je je huurauto reserveert.

Lokale huurvoorwaarden autohuur