Waarborg

Ook al is alles vooraf via Sunny Cars betaald, toch moet u ter plaatse wel een waarborg betalen. En meestal is een creditcard op bestuurdersnaam hiervoor verplicht.
Lees meer

Schade

Liever niet natuurlijk, schade rijden. Maar gebeurt het toch dan betalen wij het eigen risico terug. Net als schade aan glas-banden-bodem of dak. Fijn idee toch?
Lees meer

Lokale huurvoorwaarden

Wij werken vaak met meerdere lokale partners op een bestemming samen. De lokale huurvoorwaarden kunnen daarom verschillen per auto.
Lees meer

Categorie

U reserveert altijd een autocategorie, geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. U kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren.
Lees meer

Tankregeling

De lokale partners hanteren verschillende regelingen voor het aftanken van de auto. Er zijn drie mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.
Lees meer

24-uursregel

Wist u dat autohuur per 24 uur wordt berekend? Zorg dus dat u de auto uiterlijk op hetzelfde tijdstip inlevert als je deze hebt opgehaald, zo voorkomt u een extra huurdag.
Lees meer

Drop off box

Vertrekt uw vlucht op een erg vroeg tijdstip? Geen probleem. Vaak kunt u de huurauto ook buiten de openingstijden van een verhuurkantoor inleveren.
Lees meer

Milieusticker

In het buitenland zijn er soms zogeheten milieuzones. Een milieusticker is dan verplicht om in sommige gebieden te mogen autorijden. Zorgeloos en goed voorbereid op pad? Wij hebben alle belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet.
Lees meer

Tolvignet

In sommige landen dien je te betalen voor het gebruik van bepaalde snelwegen. Met een vignet betaal je vooraf en mag je voor een bepaalde periode gebruikmaken van een weg. Hoe zit dat precies met een tolvignet voor jouw huurauto? Wij leggen het uit!
Lees meer
Maak je all-in huurauto perfect op maat


Jouw Sunny Cars huurauto is standaard optimaal verzekerd. Toch kan het handig zijn om nog een extraatje aan je reservering toe te voegen.
Daarom bieden wij als autohuurspecialist mogelijkheden om jouw autohuur volledig op maat te maken. Dit doe je met onze unieke services, extra’s en accessoires.
Zo haal je het meeste uit je autohuur én uit je vakantie!

Auto met uitzicht all-in autohuur

100% zorgeloos met onze unieke all-in formule

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Maar wat mag je daar precies van verwachten? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Auto op autoweg services

Maak zelf je autohuur op maat

Huren zonder creditcard, de wachtrij overslaan, online inchecken, een extra bestuurder toevoegen… Het kan! En dat is nog niet eens alles. Met onze services maak je jouw autohuur op maat. Ontdek meer over onze services.

Autohuur extra's

Extra’s, voor de kers op je huurauto

Wil jij je huurauto nóg beter aan laten sluiten op jouw wensen? Met onze extra’s reserveer je vooraf al je kinderzitje of andere accessoires. Ook kun je een one way, adresaflevering of grensoverschrijving regelen. Lees alles over onze extra’s.