Huurauto ophalen

Hoe gaat het ophalen van je huurauto precies in z'n werk? Wij vertellen je alles over hoe en waar je de huurauto ophaalt, wat je absoluut niet mag vergeten en ophalen buiten openingstijden.
Lees meer

Huurauto inleveren

Tijd om je huurauto in te leveren aan het einde van de vakantie? Hou er rekening mee dat je hier genoeg tijd voor uittrekt. Meer handige tips over het inleveren van je huurauto lees je hier!
Lees meer

Lokale huurvoorwaarden

Wij hebben geen eigen wagenpark, maar werken samen met lokale partners. De lokale huurvoorwaarden kunnen daarom verschillen. Maar je huurt áltijd all-in bij ons!
Lees meer

Creditcards en autohuur

In de meeste gevallen is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht om de waarborg te voldoen. We leggen je graag uit waarom dat zo is.
Lees meer

Waarborg

Bij het ophalen van de huurauto, voldoe je een waarborg. Hiervoor is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder vaak verplicht. De waarborg krijg je na de huurperiode weer terug.
Lees meer

Ophaalmethodes

Bij ons kun je kiezen uit veel verschillende manier om je huurauto op te halen. Kies uit ophalen bij een kantoor op de luchthaven, bij een stadskantoor of ook handig: een adresaflevering. Lees snel meer over al onze ophaalmethodes.
Lees meer

Autohuur vergelijken

Ga je een auto huren? Dan is het logisch dat je meerdere partijen met elkaar wil vergelijken. Maar waar moet je precies op letten om een goede vergelijking te maken? Wij helpen je op weg!
Lees meer

Categorie

Je reserveert altijd een categorie en niet een specifiek merk of model. Uiteraard kun je filteren op specificaties, zodat je altijd een auto reserveert die past bij jouw reisplannen.
Lees meer

24-uursregel

Eén huurdag is in de wereld van autohuur altijd 24 uur. Met die 24-uursregel kun je het maximale uit je autohuur halen, dus maak daar zeker gebruik van. Wij vertellen je hoe!
Lees meer

Tankregeling

De lokale partners hanteren verschillende regelingen voor het aftanken van de auto. Er zijn drie mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.
Lees meer

(Internationaal) Rijbewijs

Om een auto te huren, heb je uiteraard een geldig rijbewijs nodig. Maar welke regels gelden er eigenlijk over hoelang je in het bezit moet zijn van je rijbewijs? Wij leggen het je uit!
Lees meer

Milieusticker

Op sommige plekken vind je milieuzones waar ze de uitstoot van fijnstof willen verminderen. Hier mag je alleen rijden als je auto een milieusticker heeft. We vertellen er je alles over.
Lees meer

Betalen

Er zijn bij ons verschillende manieren om je reservering te betalen. Maar hoe zit het met lokale kosten? En hoe krijg je je geld terug bij een annulering? Hier lees je alles over het betalen van je huurauto.
Lees meer

Drop off box

Vertrekt je vlucht middenin de nacht en is het verhuurkantoor nog niet geopend? Ook dan kun je vaak gewoon de sleutels inleveren. Een keybox of drop off box biedt uitkomst!
Lees meer

Tolvignet

Soms heb je een tolvignet nodig om gebruik te mogen maken van bepaalde wegen. Daarmee betaal je vooraf en mag je voor een bepaalde periode gebruikmaken van een weg. Heel handig.
Lees meer

Schade

Krijg je te maken met schade aan de huurauto, dan betalen wij het door jou voorgeschoten eigen risico terug. Net als schade aan glas-banden-bodem of dak. No worries, wij zijn er voor je.
Lees meer

Boete

Op je vakantiebestemming krijg je te maken met onbekende verkeersregels en bekeuringen. Wij hebben alle informatie over verkeersboetes met je huurauto op een rijtje gezet!
Lees meer

Annuleren

Soms komt het voor dat je door omstandigheden je huurauto moet annuleren. Hoe gaat dat precies in zijn werk, komen daar kosten bij kijken en wanneer krijg je je geld terug? Wij vertellen het je allemaal!
Lees meer

Veilig autohuren

Sinds de pandemie is hygiëne belangrijker dan ooit. Op de verhuurlocaties zijn uiteraard alle hygiënemaatregelen getroffen en de huurauto’s worden extra grondig gereinigd.
Lees meer
Maak je all-in huurauto perfect op maat


Jouw Sunny Cars huurauto is standaard optimaal verzekerd. Toch kan het handig zijn om nog een extraatje aan je reservering toe te voegen.
Daarom bieden wij als autohuurspecialist mogelijkheden om jouw autohuur volledig op maat te maken. Dit doe je met onze unieke services, extra’s en accessoires.
Zo haal je het meeste uit je autohuur én uit je vakantie!

Auto met uitzicht all-in autohuur

100% zorgeloos met onze unieke all-in formule

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Maar wat mag je daar precies van verwachten? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Auto op autoweg services

Maak zelf je autohuur op maat

Huren zonder creditcard, de wachtrij overslaan, online inchecken, een extra bestuurder toevoegen… Het kan! En dat is nog niet eens alles. Met onze services maak je jouw autohuur op maat. Ontdek meer over onze services.

Autohuur extra's

Extra’s, voor de kers op je huurauto

Wil jij je huurauto nóg beter aan laten sluiten op jouw wensen? Met onze extra’s reserveer je vooraf al je kinderzitje of andere accessoires. Ook kun je een one way, adresaflevering of grensoverschrijving regelen. Lees alles over onze extra’s.