Algemene voorwaarden

Sunny Cars International GmbH, Sunny Cars BV en Sunny Cars Vermietungsgesellschaft mbH zijn maatschappijen die autoverhuurovereenkomsten afsluiten. Sunny Cars GmbH is hun vertegenwoordiger en daarmee eerste aanspreekpunt. Sunny Cars GmbH verwerkt dan ook de boekingsaanvragen van ge├»nteresseerde klanten voor Sunny Cars International, Sunny Cars BV en Sunny Cars Vermietungsgesellschaft, zodat de klant verzekerd is van een zorgeloze huurauto.

Wij zijn ANVR- en SGR-lid. Dat betekent dat Sunny Cars voldoet aan de reisvoorwaarden van de ANVR.

Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR)

Sunny Cars (KvK nr. 30127954) is aangesloten bij de ANVR onder lidnummer 09471. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

De ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie vindt u op hun website en door op de link te klikken. Op het boekingsformulier moet u aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige ANVR-informatie.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Sunny Cars (KvK nr. 30127954) is aangesloten bij SGR onder lidnummer 3742 (Sunny Cars International) en 3798 (Sunny Cars BV). U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde diensten onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Lees hier meer over op de ANVR en SGR pagina.

Sunny Cars ANVR Sunny Cars SGR

Versie 2.7 - januari 2020