All-inclusive auto huren in Kroatië.

Een huurauto in Kroatië reserveer je pas echt zorgeloos via Sunny Cars. Je betaalt vooraf een heldere all-inclusive prijs waarbij werkelijk alle verzekeringen zijn inbegrepen. Bij schade aan de huurauto in Kroatië krijg je van ons het eigen risico terugbetaald. Ook glas-banden-bodem-dakschadedekking is een vast onderdeel van onze uitgebreide all-in autohuur formule. Zelfs een aanvullende BA-dekking van € 10 miljoen is standaard inbegrepen in de prijs. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de ongelimiteerde kilometers met je huurauto want óók die zijn inclusief.

Maak je huurauto reservering op maat

Bovenop onze all-in formule kun je aanvullende services voor jouw autohuur reserveren. Voeg bijvoorbeeld een extra bestuurder voor de huurauto toe. Of kies ervoor het huurcontract digitaal in te vullen en de wachtrij over te slaan. Het is soms zelfs mogelijk een auto te huren zonder waarborg, omdat Sunny Cars garant staat. Tijdens het maken je huurauto reservering zie je precies welke services er in Kroatië beschikbaar zijn.  Alles vooraf geregeld, dus geen gedoe ter plaatse. 

Auto huren in Kroatië zonder verborgen kosten

Huur je een auto via Sunny Cars, dan weet je zeker dat je ''nee'' kunt zeggen tegen alles wat je wordt aangeboden wanneer je de huurauto in Kroatië ophaalt. Bij ons is de standaard tankregeling Vol-Vol, je levert de auto dus in met dezelfde benzinestand als waarmee je deze opgehaald heb en betaalt geen dure brandstoftoeslag. En omdat alle verzekeringen zijn inbegrepen hoef je ter plaatse het eigen risico niet af te kopen. Kortom: wij regelen de autohuur in Kroatië van A tot Z zodat jij optimaal kunt genieten van je vakantie. 

Blijf flexibel met jouw autohuurreservering

Bij Sunny Cars zijn we super flexibel. Niet alleen heb je bij ons standaard een optietermijn van 14 dagen, maar je kunt je reservering voor een huurauto in Kroatië ook altijd wijzigen. Vertrek je toch een dagje later of wil je je huurauto op een andere locatie inleveren? Geen probleem, tot 24 uur voor huuraanvang passen wij de autohuur reservering voor je aan. Met onze Flexservice kun je zelfs kosteloos annuleren tot 1 uur voor huuraanvang. Dát is pas flexibel. Ontdek vandaag nog de zonnige kant van autohuur met Sunny Cars! 

Auto huren Kroatie
Blauwe zee Kroatie
Huurauto kust Kroatie

Onze autohuurtips voor Kroatië

De grens over

Als je Dubrovnik combineert met de rest van Kroatië, ga je gedurende 10km de grens over naar Bosnië en Herzegovina. Dat is geen enkel probleem, maar je moet het wel even doorgeven bij de reservering. Soms wordt ter plaatse een toeslag gerekend zodat je ook verzekerd bent voor pechhulp in een ander land.

Handig om te weten

• Tijdens het inhalen moeten bestuurders voortdurend richting aan blijven geven. • In de zomer wordt Engels- en Duitstalige verkeersinformatie uitgezonden. De radiofrequenties staan langs de kant van de autosnelwegen op borden aangegeven. • Het oude centrum van Dubrovnik is autovrij.

Kuna’s

Je zou het bijna vergeten, maar in Kroatië hebben ze geen euro’s maar kuna’s. Hoewel je op veel plekken met euro’s of een creditcard kunt betalen is het handig altijd wat contante kuna’s bij je te hebben om te tanken, parkeren en voor de tol. De meeste snelwegen in Kroatie zijn tolwegen, behalve die bij Zagreb.

Maximumsnelheid

Misschien valt het je op, in een langzame auto zit meestal een jong iemand. Hoe dat kan? Bestuurders onder de 24 jaar moeten zich in Kroatie aan een lagere maximumsnelheid houden dan andere weggebruikers. Buiten de bebouwde kom en op autosnelwegen is dat 10 km per uur minder. Binnen de bebouwde kom is de snelheid voor iedereen gelijk.

Met de ferry

Voor de kust van Kroatie liggen vele eilanden. Daar kun je gewoon naar toe, want de huurauto mag mee op de ferry. Dat is dus roadtrippen en eilandhoppen in een. Wel even de lokale verhuurder inlichten, want om ook op de eilanden in aanmerking te komen voor assistentie in geval van pech, betaal je een toeslag van 20 euro. In dit geval dus wel doen.

Parkeerzones

In Zagreb en Pula gelden parkeerzones. Hoe dichter je bij het centrum parkeert hoe duurder het is. Ook in andere steden en badplaatsen is het parkeren soms betaald. De boetes zijn hoog en soms geldt zelfs een wegsleepregeling. Toch maar even naar de betaalautomaat lopen.

Direct een all-inclusive auto huren