Alles vooraf geregeld met de Online Check-in

Wanneer je op vakantie gaat, wil je natuurlijk zo snel mogelijk in je huurauto stappen. Muziek aan, raampje open, wind door je haren en op naar je accommodatie! Maar voordat het zover is, moet je bij de verhuurbalie de huurovereenkomst laten opmaken, controleren en ondertekenen. Dit kost even wat tijd. Met de service Online Check-in heb je alle gegevens vooraf al ingevuld. Zo haal je sneller je huurauto op en kun je snel beginnen met vakantievieren.

Wat is de Online Check-in service?

Wil je dat het huurcontract al ingevuld voor je klaarligt op het moment dat jij je meldt bij de verhuurbalie? Dat kan! Kies je voor de Online Check-in, dan bieden wij je de mogelijkheid om je vooraf te registeren. Wij geven versleuteld jouw gegevens door aan de lokale wagenparkaanbieder en zorgen ervoor dat deze jouw ingevulde huurovereenkomst klaar heeft liggen. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het huurcontract checken, je handtekening zetten en de autosleutels in ontvangst nemen. Dan kan je autohuuravontuur van start!

Tip: reserveer je ook de service Fastlane dan kun je helemaal snel op weg. Dan hoef je namelijk niet in de reguliere rij aan te sluiten, maar ben je zo aan de beurt.

Wat zijn de voordelen van de Online Check-in service?

Kies je voor Online Check-in dan verkort je de tijd aan de balie. Je hebt immers al je gegevens vooraf ingevuld en de lokale wagenparkaanbieder heeft ze al ingevoerd. Je hoeft alleen nog het contract goed te controleren en te tekenen. Extra voordeel van deze service is dat je al jouw persoonlijke informatie thuis al hebt ingevuld en dubbel hebt gecheckt. Zo voorkom je gelijk dat er iets niet goed is ingevuld. Dat is helemaal handig!

Hoe reserveer je de Online Check-in service?

Als je de huurauto online reserveert, kun je bij de ‘services’ filteren op Online Check-in. Vink deze optie aan en je ziet het aanbod huurauto’s waarbij deze service is inbegrepen in de huursom. Selecteer de huurauto van jouw keuze en in een paar klikken rond je je reservering af. Zo makkelijk is het! De Online Check-in service is beschikbaar tot 5 dagen voor huuraanvang 

Vooraf online registeren noodzakelijk voor de Online Check-in service

Voor het gebruik van de Online Check-In service is het noodzakelijk om je vooraf online te registreren. Dat kan via de link op de voucher tot uiterlijk 48 uur voor huuraanvang. Je vult al je gegevens in op een beveiligde pagina zodat de lokale wagenparkaanbieder deze al heeft wanneer je aan de balie komt. Niet vergeten! Zonder de registratie kun je niet profiteren van het voordeel van een vooraf ingevuld huurcontract. Dat zou jammer zijn.

Heb je naast de Online Check-in service ook de Contactloos Ophalen service of de Geen Waarborg service gereserveerd? Dan is het zelfs verplicht om je te registreren. 

Zo werkt de online registratiepagina

Je online registratie heb je zo geregeld. Op de tweede pagina van je voucher staat een link naar de online registratiepagina. Daar zie je nog even een samenvatting van jouw reservering. Klik op ''Registreren'' en je komt op het deel waar je jouw persoonlijke gegevens kunt doorgeven. We hebben een deel van de informatie alvast voor je ingevuld. Deze informatie tonen we met sterretjes in verband met jouw privacy. De ontbrekende gegevens vul je in, zodat de huurovereenkomst voor je opgemaakt kan worden.

Wanneer je een My Sunny account hebt kun je door in te loggen ook de voor jou opgeslagen bestuurdersgegevens oproepen.

Wanneer je een My Sunny account hebt kun je door in te loggen ook de voor jou opgeslagen bestuurdersgegevens oproepen.

Lees meer

Extra bestuurder ook alvast doorgeven

Is bij jouw reservering de Extra Bestuurder service inbegrepen? In dat geval kun je op de Online Check-in pagina ook alvast de naam en de rijbewijsgegevens van de extra bestuurder invoeren.  Dat scheelt een adminidtratieve handeling ter plaatse!

Online check-in huurauto

-

Fast Lane service

Fast Lane service

Met de Fast Lane service sla je de wachtrij over en ben je dus sneller aan de beurt. Bovendien is de Online Check-in service een standaard onderdeel van de Fast Lane, dus ligt het contract al ingevuld voor je klaar.

Lees meer
Alles over het ophalen van je huurauto

Alles over het ophalen van je huurauto

Yes, je autohuur kan beginnen! Maar waar moet je precies op letten bij het ophalen van je huurauto? Met deze tips weet je precies hoe het ophalen van je huurauto in z’n werk gaat.

Lees meer