Autohuur in Spanje

Zorgeloze autohuur in Spanje

Ben je van plan een auto te huren in Spanje? Bij Sunny Cars huur je een auto inclusief verzekeringen en kan je zorgeloos op pad. Rijd door Barcelona of Madrid, rijd langs de Spaanse kust of bezoek de Spaanse eilanden. Met een huurauto is de beste manier om Spanje te verkennen en de mooiste plekjes te ontdekken.

Huur je een auto van Sunny Cars dan kan je zorgeloos op pad. Je huurt namelijk altijd een all-inclusive auto, dus inclusief verzekeringen.  Zo ga je met een gerust hart de weg op. Ook betalen we het eigen risico aan je terug zodra je daar onverwachts gebruik van moet maken. Maak je ook geen zorgen over een beperkt aantal kilometers die je met je huurauto mag rijden, die zijn er namelijk niet. Met onbeperkte kilometers haal je het maximale uit je vakantie in Spanje.

Waar haal je de huurauto op in Spanje?

Sunny Cars heeft meer dan 200 ophaalmogelijkheden in Spanje, verdeeld over het vaste land van Spanje en de Spaanse eilanden zoals de Balearen en de Canarische Eilanden.

Verder zijn er een aantal ophaallocaties beschikbaar binnen de autohuurbestemmingen in Spanje.

  • Kantoor op luchthaven: wil je nadat je geland bent met het vliegtuig in één keer door? Geen probleem. Nadat je bent geland haal je de huurauto op bij het verhuurkantoor op de luchthaven.  Sunny Cars verhuurt auto’s vanaf verschillende Spaanse vliegvelden, zoals Malaga, Ibiza, Alicante, Palma de Mallorca en nog veel meer luchthavens.
  • Stadskantoor: liever eerst naar je accommodatie om uit te pakken en even de nabije omgeving te voet verkennen? Ook dat kan. Klaar voor het ophalen van de huurauto? Ga naar het stadskantoor en neem de huurauto mee naar je accommodatie. Madrid, Barcelona, Las Palmas
  • Adresaflevering: de huurauto wordt door onze lokale partner op een afgesproken moment afgeleverd op je adres bij je hotel of accommodatie. De auto wordt weer opgehaald wanneer de huurtermijn verstreken is. Met de handige extra optie adresaflevering maak je jouw autohuur in Spanje helemaal zorgeloos.

Tips voor autohuur in Spanje

Met deze tips ga je goed voorbereid de weg op met je huurauto in Spanje:

  • Tol in Spanje: tol kan worden betaald met contant geld en met de meeste creditcards, dus zorg dat je een van deze twee bij de hand hebt wanneer je op een Autopista rijdt. Op de Autopista wordt vaak tol gevraagd.
  • De juiste categorie huurauto voor Spanje: de categorie Small of Economy is prima als je in de buurt van je hotel blijft en de auto alleen gebruikt voor korte ritjes voor bijvoorbeeld een boodschapje. Wil je meer van de omgeving verkennen of reis je met een groter gezelschap? Dan is een auto uit de categorie Compact aan te raden. Ga je de bergen in? Dan is wat extra vermogen fijn en wordt de categorie Comfort of hoger aangeraden.
  • Milieuzones in Spanje: wanneer je een auto huurt in Spanje is het belangrijk dat je weet dat sommige Spaanse steden milieuzones hebben, bijvoorbeeld in Madrid. Ze worden aangegeven met de tekst Area de prioridad residencial en zijn alleen toegankelijk voor vergunninghouders. Rijd hier dan ook niet, je riskeert een boete. Helaas zitten boetes niet in de alll-in prijs.
  • Voorrang in het Spaanse verkeer: in Spanje is een dikke onderbroken streep hetzelfde als de haaientanden bij ons. Verleen in dat geval voorrang.
  • Lees hier meer over de verkeersregels in Spanje.

Begin je vakantie plankgas met de Fast Lane service en extra’s

Via Sunny Cars kun je gemakkelijk een all-inclusive auto huren in Spanje. Maar wist je dat we naast onze all-in formule ook Services en Extra’s aanbieden?

Kies bijvoorbeeld voor de Fast Lane service en voorkom dat je lang moet wachten met het ophalen van de huurauto. Omdat autohuur in Spanje populair is, kan dit goed van pas komen! In combinatie met de Online Check-in service waarbij het huurcontract ingevuld voor je klaar ligt, ben je snel op pad.

Ben je van plan van op locatie A de huurauto op te halen en naar locatie B te reizen, zonder de auto op locatie A in te leveren? Met de One Way  als extra optie kan dit! Zo kun je bijvoorbeeld een mooie roadtrip maken en je auto ophalen in Valencia, om na je roadtrip door Andalusië tenslotte de huurauto weer in te leveren in Sevilla.

Reserveer nu je all-in huurauto in Spanje bij Sunny Cars

Vooraf weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dat is all-in autohuur van Sunny Cars. Onze all-inclusive autohuurformule garandeert dat jij weet waar je van tevoren aan toe bent, zodat je achteraf geen ongewenste verrassingen tegenkomt. Van de glas-banden-bodem-dak dekking tot 24/7 noodhulp. Van schadedekking tot verzekeren van verlies autosleutels; over alles is nagedacht. Reserveer nu jouw all-inclusive huurauto in Spanje.

Huren zonder creditcard

Huren zonder creditcard

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen? Dat is tegenwoordig mogelijk met ons Geen waarborg servicepakket. Hiermee hoef je dus niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en krijg je toch de huurauto mee. Een auto huren wordt nu wel heel toegankelijk!

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Spanje

Bestemmingen in Spanje

Balearen
24 bestemmingen
Canarische Eilanden
43 bestemmingen
Spanje vasteland
157 bestemmingen

Direct een all-inclusive auto huren

Reserveren

Reis met Sunny Cars naar Spanje

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.be

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op Trustpilot en eKomi.

Gemiddeld 4.5 447 reviews
Gemiddeld 4.5 15956 reviews

De voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Spanje

Direct een all-inclusive auto huren

Reserveren