Auto huren in Portugal: 100% zorgeloos

Veelzijdig Portugal vraagt om fijne road trips. Natuurlijk wél in een huurauto die jou en je reisgezelschap vrijheid en zorgeloosheid biedt. Bij Sunny Cars huur je een All-inclusive auto zodat je heerlijk kunt rondtoeren door Portugal. Gevalletje schade of diefstal? Geen zorgen: schade- en diefstalverzekering zijn inbegrepen en bij schade betaalt Sunny Cars het eigen risico terug. Een prettige garantie voor een vakantie in Portugal zonder zorgen!

Waar vind je zorgeloze autoverhuur in Portugal?

Sunny Cars biedt je vrijheid om een auto te huren in Portugal (vaste land) op meer dan 70 bestemmingen. Maar ook op de Azoren en Madeira kun je eenvoudig een All-inclusive auto huren. Wil je zo snel mogelijk Portugal gaan ontdekken per huurauto? Haal dan je huurauto op bij het vliegveld. De autoverhuurder waarmee we samenwerken hebben allemaal een balie in de aankomsthal of iets verderop.

Je hebt ook de keus om je huurauto op te halen bij een stadskantoor in Portugal. Deze bevinden zich op verschillende adressen in een stad of op een treinstation. Handig voor als je eerst een paar dagen wilt relaxen!

Online checkin service in Portugal

Kies je voor het ophalen van de huurauto op het vliegveld? Dan kun je profiteren van royale extra’s met de online checkin service. Je vakantie in Portugal start nog sneller als je de service online check-in kiest, omdat je het huurcontract vooraf online invult. Je hebt ter plaatse dus niet te maken met een wachtrij, deze kun je overslaan. Je krijgt gegarandeerd een jonge huurauto mee (< 1 jaar of < 25.000 km) met Young Car service en geldt de klantvriendelijke FF-tankregeling (vol-vol).

Kust Portugal
Auto huren Portugal
Met huurauto in Portugal

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Portugal