Auto huren in Portugal

All-inclusive autohuur in Portugal

Huur een auto in Portugal en ontdek de all-inclusive autohuurformule van Sunny Cars. Met een huuauto die standaard optimaal is verzekerd, rijd je met een gerust hart over de Portugese wegen. Zonder huurauto ontdek je niet die mooiste plekjes in Portugal, er is genoeg te zien! Zowel voor het maken van een citytrip als voor een strandvakantie in de Algarve of een roadtrip, de huurauto reserveer je altijd met de all-inclusive huurformule van Sunny Cars.

Van tevoren weten dat je achteraf geen onverwachte kosten hebt. Met de all-inclusive autohuurformule van Sunny Cars kun je zorgeloos de weg op. Onze huurauto’s zijn optimaal verzekerd, van diefstalverzekering tot uitgebreide WA-verzekering. Bovendien wordt je eigen risico terugbetaald als je toch onverwacht schade rijdt met je auto.

Waar kun je een huurauto ophalen in Portugal?

Sunny Cars heeft meer dan 80 locaties vanwaar je je huurauto kunt ophalen in Portugal. Er zijn meerdere mogelijkheden voor het ophalen van je huurauto.

  • Kantoor op luchthaven: vanaf het vliegveld in één keer door? Geen probleem, Sunny Cars heeft afhaallocaties op de vliegvelden van Faro, Lissabon, Porto, Funchal en nog vele andere luchthavens. Vanaf het vliegveld wordt je naar je huurauto gebracht of loop je naar je huurauto toe zodat je snel door kan naar je accommodatie.
  • Stadskantoor: wil je eerst even relaxen voor je de huurauto in stapt? Kies bij Ophaallocatie een stadskantoor naar keuze. Haal de huurauto op wanneer het jou uitkomt. Over heel Portugal hebben we partners met een stadskantoor. Haal je auto bijvoorbeeld op in Lissabon of Porto
  • Adresaflevering: laat je de huurauto liever bij je accommodatie leveren? Met de extra optie adresaflevering wordt de huurauto bij je afgeleverd op de tijd en de locatie die jij kiest. Is de huurperiode voorbij? Dan wordt de auto weer opgehaald. Dat is pas echt zorgeloze autohuur in Portugal! De voorwaarden van adresaflevering worden gelijk weergeven in het boekingsproces.

Handige autohuur tips in Portugal

Met deze tips ga je goed voorbereid de weg op met je huurauto in Portugal:

  • De juiste categorie huurauto voor Portugal: wil je vooral korte ritjes maken naar de supermercado of een koffie drinken bij een lokaal café, dan is de categorie Small of Economy voldoende. Ben je van plan lange afstanden af te leggen langs de Portugese kust of door het binnenland? Dan is wat extra beenruimte aan te raden en kun je beter voor de categorie Compact gaan. Als je door Serra da Estrela of een ander bergachtig gebied in Portugal wilt rijden bevelen wij een huurauto uit de categorie Comfort of hoger aan vanwege het hogere vermogen.
  • Verkeersregels in Portugal: autorijden in het buitenland is soms net even anders dan in Nederland. Lees meer over verkeersregels in Portugal en ga goed voorbereid de weg op.
  • Tol in Portugal: er zijn 29 wegen in Portugal waarop tol wordt geheven, op 9 daarvan kan dat alleen elektrisch. Wij bevelen daarom aan een elektrisch tolkastje te huren, waarmee het tol bedrag automatisch van je creditcard wordt afgeschreven. Als je zo’n kastje niet neemt, dien je de tol binnen 5 werkdagen te betalen bij een postkantoor.
  • Parkeren in Portugal: het is in Portugal verboden te parkeren aan de linkerzijde van de weg of in parkeervakken aan de linkerkant. Daarnaast is het niet toegestaan te parkeren bij een gele streep langs de weg, binnen 10 meter van een spoorwegovergang en binnen 5 meter van een tankstation.

Een extra tip voor het reserveren van je huurauto bij Sunny Cars: wil je een roadtrip maken door Portugal en wil je niet eindigen waar je de huurauto hebt opgehaald? Snappen we! Met de extra bij te boeken One Way kun je de huurauto van punt A naar punt B rijden. Zo heb je net wat meer vrijheid.

Een extra bestuurder bijboeken

Met onze all-inclusive huurauto van Sunny Cars kun je zorgeloos op weg in Portugal. Maar wist je dat we naast onze all-inclusive huurformule met ongelimiteerd aantal kilometers ook extra’s aanbieden om je huurauto op maat te maken?

Soms is het wel zo relaxed dat je het rijden kunt afwisselen. Dit regel je gemakkelijk door een Extra Bestuurder bij je reservering te boeken. Op deze manier kan je als bijrijder ook even wat foto’s maken en genieten van het uitzicht. Ga om de beurt achter het stuur en haal het maximale uit je trip.

Reserveer nu je all-in huurauto in Portugal bij Sunny Cars

Ontdek ook het gemak van de all-inclusive autohuurformule van Sunny Cars! Hiermee ga je goed voorbereid op weg doordat alle belangrijke zaken voor je zijn geregeld. Van glas-banden-bodem-dakschadedekking tot 24/7 noodhulp, over alles is nagedacht. Begin je vakantie naar Portugal goed met een zorgeloze huurauto van Sunny Cars.

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Portugal

Direct een all-inclusive auto huren


Reis met Sunny Cars naar Portugal

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.be

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot. 

Gemiddeld 4.5 18800 reviews
Gemiddeld 4.5 3652 reviews
Gemiddeld 4.7 898 reviews

De voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Portugal

Direct een all-inclusive auto huren