Gratis annuleren met de Flexservice

Bij Sunny Cars zijn we super flexibel. Niet alleen heb je bij ons standaard een optietermijn van 14 dagen, maar je kunt je reservering tot 24 uur voor huuraanvang ook altijd wijzigen. Reuze prettig natuurlijk. Zo kun je ook alvast reserveren als je nog niet zeker bent van alle details én heb je nog wat ruimte als de plannen veranderen. Maar wat als er echt iets onverwachts gebeurt waardoor je de huurauto moet annuleren? Dan betaal je annuleringskosten. Daar hebben we iets op bedacht! Met onze Flexservice kun je namelijk kosteloos tot een uur voor huuraanvang annuleren. Dát is pas flexibel.

Wat is de Flexservice van Sunny Cars?

Met Sunny Cars ga je zorgeloos op pad en met de Flexservice ben je nog eens hartstikke flexibel ook! Sluit je die af, dan zit je nergens aan vast. Als je annuleert betaal je alleen de kosten van de Flexservice, de reguliere annuleringskosten worden niet in rekening gebracht. We storten dus de hele huursom binnen een paar werkdagen terug. Zeker in de coronatijd is dat een fijn idee, nu veel reisplannen op korte termijn nog wijzigen. Helemaal prettig: als je de Flexservice aan je reservering hebt toegevoegd, hoef je bij het annuleren geen reden op te geven.

De Flexservice is nu gratis 

Je ontvangt de Flexservice nu gratis bij elke reservering die gemaakt wordt. We begrijpen dat vakantieplannen op het laatste moment nog kunnen veranderen en je toch op tijd wil reserveren. Geen probleem! Je hoeft hier niets voor te doen, tijdens het reserveren wordt de gratis Flexservice automatisch toegevoegd.

Normaal gesproken kost de Flexservice € 1,- per huurdag. Dus huur je een auto voor 10 dagen, dan betaal je € 10,-. Huur je korter dan 7 dagen, dan betaal je altijd € 7,-. En huur je langer dan 3 weken, dan brengen we maximaal € 21,- in rekening. Aangezien we de Flexservice nu cadeau doen bij elke reservering betaal je geen extra kosten meer voor de Flexservice, dat scheelt!

Hoe kun je annuleren met de Flexservice?

Je kunt je reservering eenvoudig zelf annuleren. In je bevestigingsmail en ook in de mail waarin je je voucher vindt, staat een link naar jouw persoonlijke My Booking of My Sunny omgeving. Als je daarop klikt kun je zelf annuleren. Wanneer je gebruikmaakt van de Flexservice betaal je geen annuleringskosten, we brengen alleen de kosten van de Flexservice in rekening. De rest van de huursom betalen we gewoon aan je terug. Dat is fijn!

Kortom: de Flexservice is heel handig. Je hebt alle vrijheid en je kun

flexservice autohuur