Auto huren op Malaga airport

Je bent van plan om een auto te huren op Malaga airport? Bij ons heb je een ruime keus want we werken op Malaga airport samen met 10 autoverhuurders die allemaal op de luchthaven gevestigd zijn. Hiermee heb je via Sunny Cars de keus uit een groot aanbod huurauto’s en profiteer je van onze unieke all-inclusive formule waarmee je 100% zorgeloos kunt rondrijden in je huurauto.

Vliegtuig uit, huurauto in op Malaga airport

Eenmaal geland op de luchthaven van Malaga zijn er 3 mogelijkheden om je huurauto op te halen: Shuttle Service (je wordt met een shuttle naar een nabijgelegen verhuurkantoor gebracht), Desk at Airport (balie in de aankomsthal) of een Representant Service (een medewerker wacht je op en overhandigt de sleutels van de huurauto). Welke je ook kiest, je hoeft ter plekke alleen je Sunny Cars voucher af te geven, het huurcontract in te vullen en ondertekenen. Er zijn geen bijkomende kosten voor verzekeringen! Tip: op de Sunny Cars voucher vind je de naam van de lokale autoverhuurder en de ophaalconstructies.

Ga je liever eerst naar je hotel in Malaga? Haal dan je huurauto op bij een stadskantoor of kies voor adresaflevering.

All-inclusive auto huren en op maat?

Ja, ook voor een huurauto met extra service op Malaga luchthaven ben je bij Sunny Cars aan het juiste adres. Ga voor een auto op maat en kies uit de volgende services: Young car, Online Check-in, FastlaneGeen Waarborg, GPS én Extra Bestuurder.

Malaga airport autohuur
Auto huren Malaga airport
Luchthaven van Malaga

Direct een all-inclusive auto huren