Auto huren in Griekenland

Een all-inclusive auto huren in Griekenland, zorgeloos de weg op.

Met een huurauto haal je alles uit je vakantie. Ontdek Griekenland met een all-in huurauto van Sunny Cars. Je hebt de vrijheid om Griekenland te verkennen en komt op de mooiste plekjes met een huurauto. Ontdek de historie van de oude Grieken of relax op een van de mooiste stranden van Europa. Griekenland heeft veel te bieden. Wat je vakantieplannen ook zijn, met een huurauto van Sunny Cars ga je zorgeloos de weg op.

Een all-inclusive huurauto betekent onbezorgde autohuur tijdens je roadtrip. Een auto huren via Sunny Cars is altijd inclusief ongelimiteerde kilometers en verzekeringen. De schadeverzekering, diefstalverzekering en WA-verzekering zijn dus altijd inbegrepen samen met de Glas-banden-bodem-dakschadedekking. Echt zorgeloos dus! Rijd je toch schade? Dan is zelfs je eigen risico verzekerd. Stap dus met een gerust hart in een all-in huurauto van Sunny Cars en geniet van de roadtrip door Griekenland.

Waar haal je de huurauto op in Griekenland?

Er zijn veel locaties om je huurauto op te halen in Griekenland. We werken met meer dan 30 autoverhuur aanbieders samen op het Griekse vaste land, maar ook op de Griekse eilanden om zorgeloze autohuur mogelijk te maken. Dus ook op Kreta, Kos of Rhodos kun je met een Sunny Cars huurauto de weg op.
Er zijn verschillende ophaallocaties om je huurauto op te halen.

  • Kantoor op luchthaven: Wil je gelijk na je vlucht de huurauto instappen om door te rijden naar je accommodatie? Selecteer dan Kantoor op luchthaven bij Ophaallocatie en haal de huurauto bij een balie in de aankomsthal van de luchthaven op. Het kan zijn dat je nog even naar je auto vervoerd wordt, maar je zit zó in je huurauto op de Griekse wegen! We hebben lokale partners op veel Griekse luchthavens, bijvoorbeeld op Heraklion Airport, Zakynthos Airport of Athene Airport
  • Stadskantoor: Wellicht ga je eerst een paar dagen naar Athene, de stad in en heb je de huurauto minder hard nodig. Heb je de auto wel nodig? Haal je huurauto dan op bij een stadskantoor zodat je meer van Griekenland kan gaan verkennen.
  • Adresaflevering: Bij sommige aanbieders in Griekenland kun je ook kiezen voor adresaflevering. Je huurauto wordt dan bij je hotel afgeleverd en weer opgehaald. Je spreekt van te voren een tijd af wanneer jou het uitkomt en de auto wordt bij de receptie afgeleverd. Alleen nog even tekenen en je kan zo de weg op!

Selecteer een van deze opties bij Ophaallocatie op onze website.

Tips autohuur in Griekenland

  • Het wegennet van Griekenland: de kwaliteit van wegen in Griekenland is wisselend. Voornamelijk op de Griekse eilanden is het wegdek niet altijd goed en kan je op onverharde wegen terecht komen. Let er op dat een (onverharde) weg een wegnummer heeft, dan ben je namelijk gewoon all-in verzekerd.
  • Tol in Griekenland: de meeste Griekse wegen zijn tolwegen. Tol moet meestal contant worden afgerekend, neem dus voldoende contant geld mee op pad.
  • Parkeren in Griekenland: je mag je huurauto in Griekenland niet parkeren bij een gele streep langs de weg en let ook op een parkeerverbodsbord: het bekende ronde blauwe bord met rode streep. Het verschil in Griekenland is alleen dat er een Romeinse I of II op staat. Hier mag je niet parkeren tijdens de oneven maanden van het jaar (I) of in de even maanden (II).
  • Veerboot in Griekenland: wil je met je huurauto naar een Grieks eiland? Bekijk tijdens het reserveren de Specifieke voorwaarden van je huurauto of dit mogelijk is. Als dit op aanvraag mogelijk is, controleren wij dit nadat je de huurauto hebt gereserveerd bij onze partner.
  • De juiste categorie huurauto voor Griekenland: de categorie Small of Economy raden we aan voor korte ritjes. Een huurauto uit de categorie Compact biedt wat meer comfort en is beter voor langere autoritten. De categorie Comfort of hoger heeft een zwaardere motor en is aan te raden als je naar een bergachtig gebied in Griekenland gaat, bijvoorbeeld op de Griekse eilanden zoals Samos.

Huurauto ophalen? Sla de wachtrij over met de Fastlane service

Kies aanvullende services voor jouw huurauto voor net wat meer gemak. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Fastlane Service en sla je de wachtrij over. De huurauto ophalen kan soms tijd in beslag nemen, vooral in de vakantieperiodes. Maak gebruik van een speciale rij om jouw huurauto op te halen zodat je supersnel de weg op kan! Bovendien ligt je vooraf online ingevulde huurcontract voor je klaar, omdat de Online Check-in service standaard onderdeel is van de Fastlane service.

Een huurauto in Griekenland regel je inclusief verzekeringen via Sunny Cars

Om de mooiste plekjes van Griekenland te ontdekken, is een huurauto onmisbaar. Omdat de huurauto’s van Sunny Cars all-in zijn, hoef je je geen zorgen te maken over verzekeringen. Ook kan je ons 24/7 bereiken op het noodnummer en ben je verzekerd voor het verlies van de autosleutels. Echt overal is aan gedacht. Stap dus zorgeloos in en geniet van je huurauto in Griekenland.

Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

Autohuurtip: Voorkom 5 vervelende verrassingen

Het láátste wat je op vakantie wil is ‘gedoe’ rond autohuur. Toch kun je geconfronteerd worden met vervelende verrassingen. Lees deze tips en huur zorgeloos!

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Griekenland

Bestemmigen in Griekenland

Griekenland vasteland
35 bestemmingen
Griekse eilanden
92 bestemmingen

Direct een all-inclusive auto huren


Reis met Sunny Cars naar Griekenland

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.be

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot. 

Gemiddeld 4.5 18942 reviews
Gemiddeld 4.5 3652 reviews
Gemiddeld 4.7 906 reviews

De voordelen van een auto huren bij Sunny Cars in Griekenland

Direct een all-inclusive auto huren