Auto huren in Griekenland

Ga je eilandhoppen of blijf je op het Griekse vasteland? Vergeet je huurauto niet om álles uit je verblijf te halen! Sunny Cars hanteert een unieke all-in formule. Werkelijk alle belangrijke verzekeringen zitten bij de huurprijs inbegrepen. Ook glas-dak-banden- en bodemschadedekking plus een extra WA van € 7,5 miljoen. Nooit verborgen kosten, daar zijn we volstrekt helder in. 

Waar vind je autoverhuur in Griekenland?

Sunny Cars biedt je vrijheid om een auto te huren in Griekenland (vaste land) op meer dan 50 bestemmingen. Maar ook op de Griekse Eilanden zoals Kreta, Kos of Rhodos kun je eenvoudig een All-inclusive auto huren.

Wil je direct vanuit het vliegtuig over je All-in huurauto beschikken? Haal dan je huurauto op bij de luchthaven. Daar wacht je een uitgebreide keuze aan autoverhuurders, alléén de beste!

En wil je de huurauto ophalen na een paar dagen relaxen? Dat kan. Je hebt ook de keus om je huurauto op te halen bij een stadskantoor in Griekenland. Deze bevinden zich op verschillende adressen in een stad of op een treinstation.

Auto huren zonder creditcard in Griekenland

Wel een huurauto, maar geen waarborg overleggen? Met het unieke geen waarborg service van Sunny Cars hoef je niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en krijg je toch de huurauto mee. Kies je voor het No Deposit pakket dan neemt Sunny Cars het risico voor de borg volledig over, daar hoef je je geen zorgen om te maken. Een auto huren in Griekenland was nog nooit zo toegankelijk!

Huurauto kust Griekenland
Auto huren Griekenland
Akropolis Griekenland

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Griekenland