Huur een auto zonder creditcard met onze unieke Geen Waarborg service

Sunny Cars biedt als een van de weinige autoverhuurders de mogelijkheid om in het buitenland een auto te huren zonder creditcard. Dankzij onze unieke Geen Waarborg service kun je ook zonder creditcard met een huurauto de mooiste plekjes ontdekken op je favoriete vakantiebestemming. Zorgeloze uitstapjes beginnen met zorgeloos instappen!

Lees hier hoe je een auto zonder creditcard huurt.

Wat is de Geen Waarborg service?

De naam zegt het al: met deze service betaal je geen waarborg. Wanneer je een auto huurt moet er altijd een waarborg worden betaald. Je krijgt immers een waardevol object mee. Die borg betaal je normaalgesproken met je creditcard bij de lokale verhuurder. Met de Geen waarborg service nemen wij het risico voor de borg volledig over en staan voor jou garant bij de lokale wagenparkaanbieder. Bij het ophalen van de huurauto hoef je alleen je voucher in te leveren, een borg achterlaten is niet nodig. Je kunt met deze service dus een auto huren zonder creditcard, ideaal!

Reserveer een huurauto met de Geen Waarborg service

Reserveren

De voordelen van de Geen Waarborg service op een rijtje:

  • Je hebt geen creditcard nodig
  • Als je wel een creditcard hebt, houd je je bestedingsruimte vrij. Handig, zo kun je hem gebruiken tijdens je vakantie voor hotelovernachtingen, lekkere etentjes of andere leuke uitstapjes!
  • Wij staan voor je garant in geval van schade of diefstal. Normaal gesproken betaal je dan ter plekke het eigen risico, maar met de Geen Waarborg service handelen wij het voor je af. Dat is pas zorgeloze autohuur! De enige uitzondering hierop zijn kosten die je zelf had kunnen voorkomen, bijvoorbeeld als je een boete ontvangt of de verkeerde brandstof tankt. Daar betaal je wel voor, maar dat is logisch, toch?

Hoe reserveer je de Geen Waarborg service?

  • Ga naar de homepage en vul eerst de bestemming en de data in. Klik vervolgens op ‘zoek huurauto’s’
  • Op het volgende scherm zie je aan de linkerkant een keuzemenu. Is de geen Waarborg service op jouw bestemming beschikbaar? Dan zie je onder ‘Services’ de optie ‘Geen Waarborg’. Vink deze optie aan en je ziet direct het aanbod huurauto’s waarbij je zonder creditcard kunt huren en Sunny Cars garant staat voor je borg.
  • Selecteer de huurauto van jouw keuze en rond je je reservering in een paar klikken af. Zo makkelijk is het! Je kunt tot 5 dagen voor huuraanvang een huurauto met de Geen Waarborg service reserveren. Wacht dus niet tot het laatste moment.

Zie je de Geen Waarborg service er niet tussen staan? Dan zijn er helaas geen huurauto’s beschikbaar waar je van deze service gebruik van kunt maken. Check dan of het mogelijk is een auto te huren met contante waarborg. Kijk hiervoor in de filters onder ‘Waarborg’ of de optie ‘contant’ beschikbaar is. Hiervoor heb je dus ook geen creditcard nodig voor het ophalen van je auto.

Uiterlijk 48 uur vooraf online registreren voor de Geen Waarborg service

Voor het gebruik van de Geen Waarborg service is het verplicht om je vooraf online te registeren. Dat kan via de link op de voucher en moet uiterlijk 48 uur voor huuraanvang gedaan zijn. De gegevens zijn van groot belang omdat wij het risico van de waarborg op ons nemen. Even alle gegevens invullen is zo gedaan en dan kun je met een gerust hart genieten van de Geen Waarborg service. Niet vergeten, zonder online registratie moeten we helaas de reservering annuleren. 

Reserveer nu een huurauto met onze unieke Geen Waarborg service

Reserveren

Misschien ook interessant voor jou

geen waarborg deposit

Waarborg

Bij het ophalen van je huurauto betaal je een waarborg als garantie voor de auto die je meekrijgt. De hoogte kan per huurauto, lokale wagenparkaanbieder of bestemming verschillen. Meestal is een creditcard verplicht.

Lees meer
Creditcards en autohuur

Creditcards en autohuur

Wil je een auto huren, dan is een creditcard verplicht om de waarborg voor de huurauto mee te voldoen. We leggen je graag uit waar je op moet letten en wat je mogelijkheden zijn voor autohuur zonder creditcard.

Lees meer