Auto huren zonder creditcard met de Geen waarborg service

Wil je een auto huren zonder creditcard of een contante waarborg te hoeven voldoen? Dat kan met deze unieke service. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en toch krijg je de huurauto mee. Een auto huren wordt zo wel heel makkelijk!

Wij nemen het risico voor de borg volledig over en staan voor jou garant bij de lokale wagenparkaanbieder. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Je hoeft bij het ophalen van de huurauto alleen je voucher in te leveren. Ook dien je ter controle nog je ID-kaart of paspoort en uiteraard je rijbewijs te tonen. Vervolgens kun je zó met je huurauto op pad, zonder een waarborg achter te laten.

Normaal gesproken schiet je het eigen risico voor in geval van diefstal of schade. Als je aan de algemene voorwaarden hebt voldaan, kun je deze kosten dan heel eenvoudig bij ons declareren. Met de Geen waarborg service hoef je je daar helemaal niet mee bezig te houden. Alleen als er sprake blijkt van schade door grove nalatigheid, komen we bij je aankloppen.