One way autohuur

De huurauto ophalen op locatie A en terugbrengen bij locatie B noemen we oneway huren. Met deze service heeft u nog meer vrijheid, flexibiliteit én tijd om uw vakantieland uit te kammen. Op de meeste bestemmingen is oneway huren mogelijk – wel altijd op aanvraag – en op populaire plekken vaak vanaf 3 huurdagen gratis. Sommige bestemmingen hanteren een toeslag: als dat op uw bestemming het geval is, staan de tarieven in de huurvoorwaarden. De toeslag dient u ter plaatse te voldoen en is dus niet inbegrepen in de all-in huursom.

Met een oneway kunt u alle kanten op

  • De auto ophalen op de luchthaven en inleveren in de stad (of andersom)
  • De auto ophalen in de ene stad of staat en inleveren in een andere stad of staat.
  • Internationale oneway: de auto bij het ene verhuurstation ophalen en in een ander land weer inleveren. Dit is meestal alleen op aanvraag mogelijk en u dient de auto weer bij dezelfde partner in te leveren als waar u ‘m ophaalde. In de huurvoorwaarden vindt u de tarieven voor internationale oneway op de bestemming van uw keuze. Wilt u een internationale oneway boeken, neem dan telefonisch contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

‘Sluiproute’ van Amerika naar Canada!

Internationale oneway van de USA naar Canada is vaak niet toegestaan. Als Rent a Smile specialisten hebben wij daar natuurlijk een ‘sluiproute’ voor gevonden. Via de schitterende route langs Buffalo/Seattle mag het namelijk wél! Wilt u deze of een andere specifieke oneway aanvragen, dan helpt ons reserveringsteam u graag verder.

Vast ook interessant voor u: de blog Oneway autohuur