Verlies en beschadiging van de autosleutel en/of autopapieren

Ojee, hij is nergens meer te vinden… Je bent je autosleutel verloren! Niet in de strandtas, onder het bed of in je jaszak. Maar geen paniek: je bent via Sunny Cars verzekerd als je je autosleutels óf autopapieren verliest. 

Wat als je de sleutels van de huurauto kwijt bent?

Dat is vervelend, vooral als je op het punt staat weg te gaan. Als je je autosleutels bent verloren, neem je contact op met de lokale wagenparkaanbieder. Het telefoonnummer vind je op je voucher. Zij zullen je verder op weg helpen: letterlijk en figuurlijk! 

Wat als je de autopapieren van de huurauto kwijt bent?

De autopapieren heb je nodig als er iets gebeurt of als je bijvoorbeeld een controle krijgt. Die papieren verliezen is gelukkig niet het einde van de wereld. Ook in dat geval kun je contact opnemen met de lokale wagenparkaanbieder om het op te lossen! Als je de instructies volgt, komt het helemaal in orde.

Wanneer worden de kosten voor verlies of schade aan de autosleutel of autopapieren vergoed? 

Daar kunnen we kort over zijn: tenzij er sprake is van opzet, roekeloosheid, grove schuld of nalatigheid, krijg je de kosten voor het verlies van je autosleutels of autopapieren altijd vergoed. Tip: laat de autopapieren nooit in je huurauto liggen!

De kosten bij verlies van zowel je autosleutel als je autopapieren schiet je ter plekke zelf voor. Bij thuiskomst kun je eenvoudig online de kosten declareren en betalen wij het gewoon aan je terug. Vergeet niet dat je ons altijd kunt bereiken op ons noodnummer wanneer je ergens over twijfelt of er niet uitkomt. Dát is de zonnige service die je van ons standaard kunt verwachten!

Verlies autosleutel of papieren huurauto