Fastlane

Ideaal voor vakantievierders die niet kunnen wachten om van start te gaan! Vliegtuig uit, snel je huurauto in en dat zonder wachtrij! Met deze service sla je de wachtrij over of maak je gebruik van de speciale Fastlane.
Lees meer

\ Geen waarborg

Een auto huren zonder creditcard? Bij ons kan het wél! Boek je deze service, dan hoef je ter plaatse geen waarborg te voldoen. Je hebt dus geen creditcard nodig om de huurauto op te halen en hoeft ook geen contante borg achter te laten.
Lees meer

Online Check-in

Doordat je je vooraf online registreert, ben je aan de balie minder tijd kwijt. Het huurcontract ligt namelijk al ingevuld voor je klaar. Handig! Alleen nog even controleren, je handtekening zetten en je krijgt de autosleutels overhandigd.
Lees meer

Young Car

Een fijne huurauto zorgt natuurlijk voor een nóg betere (roadtrip)beleving. Kies je voor de jonge huurauto als service, dan is je huurauto jonger dan 1 jaar of heeft minder dan 25.000 km op de teller.
Lees meer

Young Driver

De gemiddelde minimumleeftijd voor autohuur is 23 jaar. Maar ben je 21 en wil je graag roadtrippen? Dan is het op sommige bestemmingen mogelijk om de minimumleeftijd te verlagen. Met deze service is de leeftijdsverlaging thuis al geregeld én betaald.
Lees meer

GPS

Wil je er zeker van zijn dat je op het rechte pad blijft tijdens je autohuuravontuur? Dan is het slim om een GPS te reserveren. Deze krijg je bij het ophalen van de huurauto overhandigd.
Lees meer

Extra bestuurder

Zijn er meerdere mensen die op de bestuurdersstoel willen plaatsnemen? Kies dan voor deze service. Er is dan een tweede bestuurder inbegrepen in de huurprijs. De naam van deze persoon geef je bij het ophalen van de huurauto door.
Lees meer

Tentpakket

Ga je kamperen met je huurauto? Dan zit je er vaak niet op te wachten om je hele uitrusting mee het vliegtuig in te laden. Reuze handig dus dat je met deze service een auto huurt met een daktent en kampeeraccessoires. Op naar het avontuur!
Lees meer

Winterbanden

Als op een bestemming winterbanden verplicht zijn, dan zijn ze standaard inbegrepen bij je all-in huursom. Zijn winterbanden niet verplicht op je bestemming, maar vind je het wel fijn als je huurauto over winterbanden beschikt? Dan kun je de All-Weather/ M+S banden als extra bijboeken.
Lees meer

Ja, ik wil de voordelen van een service!


Handig om te weten voordat je een auto huurt

Waarborg

Ook al is alles vooraf via Sunny Cars betaald, toch moet u ter plaatse wel een waarborg betalen. En meestal is een creditcard op bestuurdersnaam hiervoor verplicht.
Lees meer

Schade

Liever niet natuurlijk, schade rijden. Maar gebeurt het toch dan betalen wij het eigen risico terug. Net als schade aan glas-banden-bodem of dak. Fijn idee toch?
Lees meer

Lokale huurvoorwaarden

Wij werken vaak met meerdere lokale partners op een bestemming samen. De lokale huurvoorwaarden kunnen daarom verschillen per auto.
Lees meer

Categorie

U reserveert altijd een autocategorie, geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. U kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren.
Lees meer

Tankregeling

De lokale partners hanteren verschillende regelingen voor het aftanken van de auto. Er zijn drie mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.
Lees meer

24-uursregel

Wist u dat autohuur per 24 uur wordt berekend? Zorg dus dat u de auto uiterlijk op hetzelfde tijdstip inlevert als je deze hebt opgehaald, zo voorkomt u een extra huurdag.
Lees meer

Drop off box

Vertrekt uw vlucht op een erg vroeg tijdstip? Geen probleem. Vaak kunt u de huurauto ook buiten de openingstijden van een verhuurkantoor inleveren.
Lees meer