Contactloos Ophalen

Snel en gemakkelijk je huurauto ophalen zonder contact te hebben met een baliemedewerker? Dat kan! Kies je voor deze service, dan teken je je huurcontract op een automaat en ontvang je daar de sleutel.
Lees meer

Online Check-in

Registreer je vooraf online en het huurcontract ligt bij het ophalen al ingevuld voor je klaar. Ideaal, want zo ben je minder tijd kwijt aan de balie. Alleen nog even controleren, je handtekening zetten en je krijgt de autosleutels overhandigd.
Lees meer

Fastlane

Met deze service sla je de wachtrij over en haal jij je huurauto extra snel op. Vliegtuig uit, snel je huurauto in en dat zonder wachtrij. De vakantie kan zo vliegensvlug van start!
Lees meer

\ Geen waarborg

Kies je deze service, dan hoef je ter plaatse geen waarborg te voldoen. Wij staan garant voor je. Je hebt dus geen creditcard nodig om de huurauto op te halen en hoeft ook geen contante borg achter te laten.
Lees meer

Jonge Huurauto

Een fijne huurauto zorgt natuurlijk voor een nóg betere autohuurbeleving. Kies je voor de deze service, dan is je huurauto jonger dan 1 jaar of heeft minder dan 25.000 km op de teller.
Lees meer

Jonge Bestuurder

Voldoe jij niet aan de minimumleeftijd om een auto te huren? Dan kun je met deze service de leeftijd verlagen. Met deze service is dit thuis al geregeld én betaald.
Lees meer

Extra Bestuurder

Heel fijn om het rijden af te wisselen met je reisgenoot, zo kun je onderweg optimaal genieten van het uitzicht! Met de service Extra Bestuurder is een tweede bestuurder inbegrepen in de huurprijs.
Lees meer

Winterbanden

Als winterbanden verplicht zijn, dan zitten ze standaard inbegrepen bij je all-in huursom. Maar zijn winterbanden niet verplicht op je bestemming en vind je het wel fijn als je huurauto over winterbanden beschikt? Kies dan voor deze service.
Lees meer

GPS

Wil je er zeker van zijn dat je tijdens je autohuur op het rechte pad blijft, dan is de GPS service de juiste keuze voor jou. Een navigatiesysteem is hiermee standaard bij de huurprijs inbegrepen.
Lees meer

Tentpakket

Ga je kamperen met je huurauto? Dan zit je er vaak niet op te wachten om je hele uitrusting mee het vliegtuig in te laden. Reuze handig dus dat je met deze service een auto huurt met een daktent en kampeeraccessoires. Op naar het avontuur!
Lees meer

Ja, ik wil de voordelen van een service!


Handig om te weten voordat je een auto huurt

Waarborg

Ook al is alles vooraf via Sunny Cars betaald, toch moet u ter plaatse wel een waarborg betalen. En meestal is een creditcard op bestuurdersnaam hiervoor verplicht.
Lees meer

Lokale huurvoorwaarden

Wij werken vaak met meerdere lokale partners op een bestemming samen. De lokale huurvoorwaarden kunnen daarom verschillen per auto.
Lees meer

Schade

Liever niet natuurlijk, schade rijden. Maar gebeurt het toch dan betalen wij het eigen risico terug. Net als schade aan glas-banden-bodem of dak. Fijn idee toch?
Lees meer

24-uursregel

Wist u dat autohuur per 24 uur wordt berekend? Zorg dus dat u de auto uiterlijk op hetzelfde tijdstip inlevert als je deze hebt opgehaald, zo voorkomt u een extra huurdag.
Lees meer

Tankregeling

De lokale partners hanteren verschillende regelingen voor het aftanken van de auto. Er zijn drie mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.
Lees meer

Drop off box

Vertrekt uw vlucht op een erg vroeg tijdstip? Geen probleem. Vaak kunt u de huurauto ook buiten de openingstijden van een verhuurkantoor inleveren.
Lees meer

Categorie

U reserveert altijd een autocategorie, geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. U kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren.
Lees meer

Tolvignet

In sommige landen dien je te betalen voor het gebruik van bepaalde snelwegen. Met een vignet betaal je vooraf en mag je voor een bepaalde periode gebruikmaken van een weg. Hoe zit dat precies met een tolvignet voor jouw huurauto? Wij leggen het uit!
Lees meer

Milieusticker

In het buitenland zijn er soms zogeheten milieuzones. Een milieusticker is dan verplicht om in sommige gebieden te mogen autorijden. Zorgeloos en goed voorbereid op pad? Wij hebben alle belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet.
Lees meer