Haal je huurauto snel en contactloos op met de service Contactloos Ophalen

Contactloos en snel je huurauto ophalen? Dat kan met de service Contactloos Ophalen. In een paar minuten ben je klaar om te vertrekken. Geen wachtrij of een medewerker die je de autosleutels geeft, maar zo op weg zonder tussenkomst van de baliemedewerker! Hoe fijn is dat?

Wat is de Contactloos Ophalen service?

Met onze service Contactloos Ophalen haal je je autosleutel en het lokale huurcontract op via een automaat. Er komt dus geen baliemedewerker meer aan te pas. Je checkt online in en ontvangt een barcode die je kunt scannen bij de automaat. Vervolgens krijg je bij de automaat je huurcontract en autosleutels aangeboden. Geen contact met een medewerker, dus. Eenmaal je sleutels en huurcontract op zak, is het tijd om te genieten van de zorgeloze en onbeperkte kilometers.

Soms word je met een shuttlebus eerst naar het verhuurstation gebracht waarna je de huurauto via de automaat kunt ophalen. Ook dit proces is contactloos. De chauffeur zit namelijk veilig achter een spatscherm. Tijdens het reserveren van de Contactloos Ophalen service zie je direct hoe je de auto ophaalt en of er een shuttleservice is.

Tip: Als je kiest voor de optie ‘kantoor op luchthaven’ hoef je geen gebruik te maken van de shuttlebus. Je kunt dus zelf kiezen welke optie je het fijnst vindt!

Boek je onze Smartphone Service, dan hoef je niet langs een balie of automaat maar teken je het huurcontract op je smartphone. Ook het ontgrendelen van de huurauto doe je daarmee. Je hebt dus alles zelf in de hand en bent zo op weg.

Wat zijn de voordelen van de Contactloos Ophalen service?

Er zijn zoveel voordelen als je de huurauto contactloos ophaalt. Het begint al vooraf. Je registreert je namelijk online waardoor jouw huurcontract bij aankomst al voor je is ingevuld. Alleen je huurcontract hoeft nog te worden geprint. Ook fijn is dat je niet in een wachtrij hoeft aan te sluiten, maar zo naar de automaat loopt. Het ophalen van de sleutels en het contract is dus supersnel! Jouw vakantie kan plankgas van start met deze service.

Hoe lever je de huurauto contactloos in?

Niet alleen het ophalen van de huurauto verloopt contactloos, maar uiteraard ook het inleveren! Je mag namelijk gebruikmaken van de keybox. Bij het inleveren van de huurauto heb je dus ook geen contact met baliemedewerkers van de lokale wagenparkaanbieder. Heb je schade aan de huurauto? Dan dient er een schaderapport opgemaakt te worden en is er wel contact met een medewerker.

Hoe reserveer je de Contactloos Ophalen service?

Als je de huurauto online reserveert, kun je bij de ‘services’ filteren op Contactloos Ophalen. Vink deze optie aan en je ziet het aanbod huurauto’s waarbij deze service is inbegrepen in de huursom. Selecteer de huurauto van jouw keuze en in een paar klikken rond je je reservering af. Zo makkelijk is het!

Vooraf online registeren

Met de Online Check-in heb je alle gegevens vooraf al ingevuld. Zo haal je veel sneller je auto op en kun je snel beginnen met vakantievieren. Voor de service Contactloos Ophalen is het ook verplicht om je vooraf online te registeren. Als je dit niet doet, is het niet mogelijk om je huurauto met deze service op te halen. Je krijgt voordat jouw autohuur ingaat een verzoek om je vooraf te registeren. Via een online link vul je al je gegevens in, zodat het huurcontract bij aankomst al voor je is ingevuld en jij deze en de autosleutels snel via de automaat kunt ophalen.

Een all-in huurauto mét de service Contactloos Ophalen, dat is pas handig! Zonder menselijk contact en razendsnel op weg. Reserveer daarom snel je huurauto en kies deze service.