Sla de wachtrij over met de service Fastlane

Heerlijk! Je bent gearriveerd op je bestemming. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk vakantievieren, maar eerst ga je de huurauto ophalen. Hoe fijn is het dan als je niet in een lange rij hoeft aan te sluiten en je in de zesde versnelling in je auto kunt stappen? Dat kan met de service Fastlane!

Wat is de Fastlane service?

Vliegtuig uit, snel je huurauto in en dat zonder wachtrij. Klinkt dat als de aangenaamste start van je vakantie? Dan is de Fastlane een echte aanrader. Je profiteert hiermee, naast de standaard all-in voordelen die je van ons gewend bent, van een enorm extra voordeel: je kunt je huurauto extra snel ophalen. Vooral in het hoogseizoen kan je dat veel extra vakantietijd opleveren!

Wat zijn de voordelen van de Fastlane service?

Ben je op vakantie met kids? Heb je haast? Of heb je gewoon geen zin om het risico te lopen dat je tijdens een drukke (school)vakantieperiode in een lange wachtrij terechtkomt? Wees dan slim en kies ervoor om gebruik te maken van de Fastlane. Je bent helemaal snel op weg omdat de Fastlane service altijd gecombineerd is met de Online Check-in service. Het huurcontract ligt al ingevuld voor je klaar op het moment dat jij de huurauto ophaalt. Je bent dus niet alleen sneller aan de beurt maar ook zo weg bij de balie! Alleen nog even het contract doorlezen, tekenen en je kunt instappen. Ook als het contract voor je klaarligt, moet je nog wel even je rijbewijs laten zien. Vergeet deze dus niet!

Hoe reserveer je de Fastlane service?

Reserveer je je huurauto online, dan vul je eerst de bestemming en de data in. Op het volgende scherm zie je aan de linkerkant een keuzemenu. Is de service Fastlane op jouw bestemming beschikbaar? Dan zie je deze optie er ook bij staan. Vink deze optie aan en je ziet het aanbod huurauto’s waarbij deze service is inbegrepen in de huursom. Selecteer de huurauto van jouw keuze en in een paar klikken rond je je reservering af. Zo makkelijk is het! De Fastlane service is beschikbaar tot 5 dagen voor huuraanvang 

Vooraf online registeren noodzakelijk 

De Fastlane service is altijd gecombineerd met de Online Check-In service. Om daarvan gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk om je vooraf online te registreren. Dat kan via de link op de voucher tot uiterlijk 48 uur voor huuraanvang. Je vult al je gegevens in op een beveiligde pagina zodat de lokale wagenparkaanbieder deze al heeft wanneer je aan de balie komt. Niet vergeten! Zonder de registratie kun je niet profiteren van het voordeel van een vooraf ingevuld huurcontract. Dat zou jammer zijn.

Wanneer je een My Sunny account hebt kun je door in te loggen ook de voor jou opgeslagen bestuurdersgegevens oproepen.

Lees meer over My Sunny
Fastlane service